Jump to content

επιλογη mp3/mp4

FANISTELROOY

Recommended Posts

Σκεφτηκα να παρω ενα mp3/mp4 δωρο στην κοπελα μου, αφου το κινητο της ειναι καπως παλιο, αλλα δεν θελει να παρει και καινουριο:jump:

Με μια γρηγορη αναζητηση κατεληξα στο

Transcend T-Sonic 860 FM 4GB

ή

MP860 οπως αναφερεται στη σελιδα της Transcend.

μεγαλουτσικη οθινιτσα

MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC and WMA-DRM10

MPEG4 SP(Xvid) and FLV

JPEG, BMP, GIF and PNG

TXT

FM radio

κανει ηχογραφηση απο μικροφωνο και απο line in και απο ραδιοφωνο (νομιζω)

επεκταση μνημης με microsd/sdhc

ηχειακι απο πισω

χμμμ αυτα!

Για 55€ μου φαινεται πολυ καλο! :triniti:

Εχετε να αντιπροτινετε κατι αλλο σε αυτο το ευρως τιμης;

Δεν γνωρίζω να σου πω. Θα πρέπει να ψάξεις να βρεις reviews έστω και απλών χρηστών. Μου φαίνονται πάντως εξαιρετικές προσφορές με βάση τα specs, το μέγεθος της οθόνης τους - στα δύο από αυτά - και την προ έκπτωση τιμή - στα βιαστικά που κοίταξα η έκπτωση δείχνει αληθινή και όχι ψεύτικη, αφού άλλα μαγαζιά τα έχουν πολύ ποιο ακριβά. Περίπτωση να έχουν χάλια ήχο πάντως την θεωρώ απίθανη, εκτός και αν η κοπέλα σου έχει κόλλημα με την ποιότητα του ήχου και γενικά πολύ υψηλές απαιτήσεις. Στην θέση σου θα κοίταγα ποιο πολύ να έπαιρνα ένα καλό ζευγαράκι ακουστικών.

Το transcend θα έλεγα εγώ,η αν θέλει τίποτα πιο ωραίο,κάνα ipod touch clone.

Το transcend είναι σίγουρο ότι έχει καλό ήχο,για τα άλλα δεν εγγυούμαι μιας και δεν έχω παίξει τίποτα σε τέτοιο πράμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.