FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2009 Σκεφτηκα να παρω ενα mp3/mp4 δωρο στην κοπελα μου, αφου το κινητο της ειναι καπως παλιο, αλλα δεν θελει να παρει και καινουριο Με μια γρηγορη αναζητηση κατεληξα στο Transcend T-Sonic 860 FM 4GB ή MP860 οπως αναφερεται στη σελιδα της Transcend. μεγαλουτσικη οθινιτσα MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC and WMA-DRM10 MPEG4 SP(Xvid) and FLV JPEG, BMP, GIF and PNG TXT FM radio κανει ηχογραφηση απο μικροφωνο και απο line in και απο ραδιοφωνο (νομιζω) επεκταση μνημης με microsd/sdhc ηχειακι απο πισω χμμμ αυτα! Για 55€ μου φαινεται πολυ καλο! :triniti: Εχετε να αντιπροτινετε κατι αλλο σε αυτο το ευρως τιμης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2009 κάποιο από αυτά ???http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062681716&postcount=469 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 10, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2009 ειναι καλα τα audioline? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Δεν γνωρίζω να σου πω. Θα πρέπει να ψάξεις να βρεις reviews έστω και απλών χρηστών. Μου φαίνονται πάντως εξαιρετικές προσφορές με βάση τα specs, το μέγεθος της οθόνης τους - στα δύο από αυτά - και την προ έκπτωση τιμή - στα βιαστικά που κοίταξα η έκπτωση δείχνει αληθινή και όχι ψεύτικη, αφού άλλα μαγαζιά τα έχουν πολύ ποιο ακριβά. Περίπτωση να έχουν χάλια ήχο πάντως την θεωρώ απίθανη, εκτός και αν η κοπέλα σου έχει κόλλημα με την ποιότητα του ήχου και γενικά πολύ υψηλές απαιτήσεις. Στην θέση σου θα κοίταγα ποιο πολύ να έπαιρνα ένα καλό ζευγαράκι ακουστικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Σεπτέμβριος 13, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 Το transcend θα έλεγα εγώ,η αν θέλει τίποτα πιο ωραίο,κάνα ipod touch clone.Το transcend είναι σίγουρο ότι έχει καλό ήχο,για τα άλλα δεν εγγυούμαι μιας και δεν έχω παίξει τίποτα σε τέτοιο πράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 13, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 Ε για το τρεσεντ παω τελικα!Βλακεια να της παρω μουφα ipod touch! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.