Jump to content

δεν bootarei(vista ultimate)

Niksoul

Recommended Posts

Καλημέρα και καλο χειμωνα!

Εχω το pc της υπογραφης μου.και σημερα το πρωι το ανοιξα και οταν το εκλεισα την επομενη φορα που το ανοιξα εδειξε το λογοτυπο της μητρικης και την ωρα που παει να ξεκινησει να φορτωνει τα windows βγαζει μια μαυρη οθονη με μια παυλα ν αναβοσβηνει πανω αριστερα. Εχω κανει clear cmos εχω βγαλει ολουσ τουσ δισκους ! Δεν ξερω τι να κανω. please need help!

Έχεις Vista DVD; Εάν ναι, boot-αρε με αυτό, πήγαινε στα Repair Options, και επέλεξε το Startup Repair. Εάν δε διορθωθεί ούτε έτσι, δοκίμασε να κάνεις System Restore (πάλι από τα Repair Options) σε προηγούμενη ημερομηνία που δούλευε το μηχάνημα.

Επίσης ενημέρωσέ μας, σχετικά με το τι εγκαταστάσεις προγραμμάτων/drivers έκανες την στιγμή πριν κάνεις την τελευταία επανεκκίνηση όταν σου έβγαλε το πρόβλημα. Ακόμα και ένα cd/dvd burning software μπορεί να σου κάνει ζημιά με τους drivers που βάζει.

Μέσα στο bios έχει μια επιλογή για να μη φαίνεται το logo της μητρικής. Αν μπορείς κάνε το desable μήπως έχει κάποιο μήνυμα. Τις μνήμες τις έβγαλες για να δεις αν κάνει το γνωστό θόρυβο η μητρική; Αν μπορείς δοκίμασε να δουλέψεις τη μητρική έξω από το κουτί μήπως βραχυκυκλώνει κάπου. Πάνω να έχεις μόνον το σκληρό, μνήμες και κάρτα γραφικών. Τίποτα άλλο, ούτε card reader, ούτε οπτικό, ούτε κάρτες σε pci θύρες εκτός των γραφικών. Ένα ένα δοκίμασέ τα. Έκάνες κάποια αλλαγή στο hardware τελευταία; Μήπως το pc το πουσάρισες, δεν πέτυχε και μετά σου έβγαλε τη μαύρη οθόνη;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.