Jump to content

user password

petran_x13

Recommended Posts

παίδες έχω το εξής πρόβλημα ένας φίλος μου άφησε το pc για να του κάνω format και τα σχετικά και θέλει να πάρο ένα backup τον κωδικό του μου τον έχει πει το θέμα είναι ότι με τα δικά μου πληκτρολόγια 3 δοκίμασα δεν κάνει τίποτα δηλαδή στο bios είναι όλα ok το πληκτρολόγιο δουλεύει αλλα στα windows όχι τι να κάνω??

να πάρεις το δικό του Keyb?

με αντάπτορα να κάνεις το δίκο του εξωτερικό usb?

το να κάνει κάποιος troubleshooting στα κατεστραμένα win κάποιου είναι δύσκολο, οπότε σου είπα την πιο απλή λύση να παρακάμψεις τα win του κ να πάρεις τα αρχεία...

να πάρεις το δικό του Keyb?

με αντάπτορα να κάνεις το δίκο του εξωτερικό usb?

το να κάνει κάποιος troubleshooting στα κατεστραμένα win κάποιου είναι δύσκολο, οπότε σου είπα την πιο απλή λύση να παρακάμψεις τα win του κ να πάρεις τα αρχεία...

όχι τα windows δεν είναι κατεστραμμένα μια χαρά είναι απλά θέλει να του βάλω τα 7 και δεν βρίσκει το πληκτρολόγιο μου το pc υπάρχει τρόπος να βγάλω τον κωδικό του??

όχι τα windows δεν είναι κατεστραμμένα μια χαρά είναι απλά θέλει να του βάλω τα 7 και δεν βρίσκει το πληκτρολόγιο μου το pc υπάρχει τρόπος να βγάλω τον κωδικό του??

σε ρωτάω γιατί το pc μου έχει πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω το δίσκο usb

ok υπέθεσα prob win ο λόγος που ήθελε φορμάτ...

αλλαξε το όνομα του thread σε κάτι σχετικό... ουσιαστικά θες να δουλέψει το keyb...

usb ή ps2 τα keybs που δοκιμάζεις?

με usb keyboard είμαι και άμα βγάλω τον κωδικό θα bi απευθείας στα windows και θα κάνει αυτόματη εγκατάσταση στο keyb το pc μου έχει κάτι παρόμοια τώρα που άλλαξα μητρική δεν βρίσκω keyboard και το χειρότερο είναι ότι υποχρεώθηκα και στο παιδί

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.