petran_x13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2009 λοιπόν σήμερα άλλαξα mobo στο pc και έχω τα εξής προβλήματα δεν μου αναγνωρίζει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι (g15 και g5) όταν είναι να βάλω τον κωδικό του user και δεν μπορώ να μπω στον user ενώ στο bios το πληκτρολόγιο υπάρχει και επίσης μόλις ανοίγω το pc και επίσης μόλις ανοίγω το pc μου λέει ότι το cpu fan έχει πρόβλημα αλλα είναι όλα ok τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 10, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2009 λοιπόν σήμερα άλλαξα mobo στο pc και έχω τα εξής προβλήματα δεν μου αναγνωρίζει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι (g15 και g5) όταν είναι να βάλω τον κωδικό του user και δεν μπορώ να μπω στον user ενώ στο bios το πληκτρολόγιο υπάρχει και επίσης μόλις ανοίγω το pc και επίσης μόλις ανοίγω το pc μου λέει ότι το cpu fan έχει πρόβλημα αλλα είναι όλα ok τι να κάνω?ξέχασα να αναφέρω ότι το mobo είναι το asus p5q turbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 10, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2009 ρε παίδες ρίξτε φως γιατί έχω τρελαθεί please:boxed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.