Jump to content

Q9550 H Q9650

Morgan

Recommended Posts

140 ευρω για μνημες? Μηπως ειναι καπως πολλα?

Οι τιμες εχουν αυξηθει καπως :(

Μεσα στον αυγουστο λογω ελλειψεων αρχησαν οι αυξησεις και οι τιμες δυστηχως ακομη δεν πεσαν.

Ειχα παρει τις corsair cl9 1600mhz 85ευρω...τωρα τις βλεπω 105 , ασε που βγηκε νεο μοντελο με cl8 και βγαινει στα 130...

Οχι οτι δεν υπαρχουν και 1600ρες με 100 ευρω αλλα λες να μη παρεις και το πιο φτηνο...να παρεις κατι μικρομεσαιο :p

Ειμαι και εγω σε αυτο το διλήμμα για την αλλαγη..γιατι πολυ απλα ο Q μου ειναι πολυ ζεστος..50αρες idle στα 3.3 και καιει και αρκετα..Παιζει τα παντα μεν..δεν μασαει..δεν λυγιζει πουθενα αλλα θελει συνεχως αλαγη το νερο στην υδροψυξη και καθαρισμα για να ειναι δροσερος..πραγμα που ολοι δεν εχουν τον χρονο - μερακι να το κανουν...

Πιστευω τα μειονεκτηματα υπερτερουν στην αλλαγη του cpu..

Αλλα οπως ειπαν και τα παιδια..Ενας SSD ειναι αλλη φαση..!:D

Τωρα ειδικα ειναι δυσκολα τα πραγματα..Νεες καρτες γραφικων (5870) νεα windows..νεοι δισκοι..(ssd) νεες πλατφορμες i5 , i7 τι να πρωτοβαλεις ?? και αν εχεις και τα χρηματα να τα βαλεις...

Γιατί δουλεύει ο ι7 που αναφέρεις?

Φιλε δεν διαβασες καλα το αρχικο μου ποστ. Λεω δεν θελω να παω σε ι7 γιατι πρεπει να αλαξω και μητρικη δεν ειπα να βαλω ι7 οποτε δεν βαζω και ι5.

Σας ευχαριστω ολους για τα φωτα σας και σορυ που καθυστερησα να απαντησω αλλα ημουν ταξιδι.

Και αποτι βλεπω οι ποιο πολυ μου λετε να μην παρω τον 9550 και δεν θα τον παρω.

Θα παρω μολις φερει το πλαισιο τους 2 ssd για raid0 και μολις μαζεψω λεφτα θα παρω εναν καλο ι7 μητρικη και μνημες. Τους 2 150αρηδες τους ραπτορες ποσο να τους δωσω ειναι αυτοι με το τζαμακι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.