defiant Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2009 Θέλω να αγοράσω ένα domain για επαγγελματικούς λόγους.Το πρόβλημα είναι ότι το .com είναι ήδη κατοχυρωμένο χωρίς όμως να χρησιμοποιείται.Αυτός που το έχει το πουλάει 60$....Τα διαθέσιμα domain είναι .eu και .info .Ποιο είναι καταλληλότερο για επαγγελματική χρήση?Σκέφτομαι να πάρω το domain από godaddy.Για Hosting έχω ιδέα, έχετε κάτι να προτείνεται για εξωτερικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamarinos Σεπτέμβριος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 η τιμή ειναι αστεία, αγόρασε τογια host προτίμησε υπηρεσία απο ευρωπηστην θεση σου θα αγόραζα απο τον ιδια εταιρία το domain και το hostingωστε να εχω κοινη διαχείριση Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 Τελικα η min. offer ειναι 5000$.Για hosting γνωριζεις καποια εταιρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.