Jump to content

Νvidia έως 300€

dimitris_s

Recommended Posts

Το σύστημα δε το ξέρω ακόμα γιατί δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τα κομμάτια το παιδί. Πάντως θα είναι καλό μηχάνημα με κάποιον τετραπύρηνο Intel, 4GB RAM, καλή μητρική κτλ.

Για οθόνη θα πάρει κάτι σε 24". Απλά επειδή έχω καιρό να παρατηρήσω την αγορά από πλευράς Nvidia, θέλω και μια δεύτερη γνώμη.

Για GTX 280 το βλέπω εγώ, υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; (300ε max)

299€ η 285.

Απλως δεν ξερω κατα ποσο αξιζει μια τετοια επενδυση με τις νεες καρτες προ των πυλων.

Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Κατά δεύτερον, ποιες είναι οι νέες κάρτες που καταφθάνουν και πότε περίπου τις περιμένουμε; : )

Γνωρίζω για τη σειρά 5x της AMD, αναφερόμουν σε Nvidia κάρτες στο προηγούμενο μήνυμα.

Ο φίλος θέλει Intel-Nvidia, τι να του κάνω, του τα' πα και του τα ξανά 'πα, έχει φάει κόλλημα και θέλει nvidia...

Άποψη μου είναι να πάρει μια GTX 275 στα 180 ευρά που έχει 10 % λιγότερες επιδόσεις από μία GTX 285 . Άλλωστε όπως ξέρουμε δεν είναι λίγη μια GTX 275 . Εγώ έχω δεί να παίζει ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ games σε HD αναλύσεις .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.