Jump to content

AMD Magny Cours CPU-Z Validation

def

Recommended Posts

Θέλω να δώ αντίδραση της intel για το dual core μέσα στο die της AMD μιας και οι lynnfield είναι single package...

Κάποτε έκραζε η AMD την Intel για τα 2 core packages στο ίδιο cpu... τώρα;

Γιαυτό ποτέ μη λες ποτέ....:innocent:

Θέλω να δώ αντίδραση της intel για το dual core μέσα στο die της AMD μιας και οι lynnfield είναι single package...

12 πυρήνες είναι αυτοί...που να χωρέσουν...:p

Κοίτα δεν είναι το ίδιο, η λιθογραφία των 45nm Silicon On Insulator δύσκολα θα επέτρεπε την κατασκευή ενός επεξεργαστή 700mm2 με 1808 εκατομύρια τρανζίστορ. Η Intel όταν όμως έφτιαχνε τους Quad της στα 65 και 45nm μπορούσε εύκολα να υποστηρίξει τέτοια κατασκευή. Απλά προτίμησε να ελαχιστοποιήσει το κόστος και να φτίαχνει τους cores και να αλλάζει τις CPUs στο Packaging ανάλογα!

Στους τετραπύρηνους την έκραζε, όχι για δωδεκαπύρηνους ............ Εδώ μιλάμε για ΤΕΡΑΣ !!!!! Ασε που η σύνδεση των πυρήνων σε αυτή την περίπτωση έχει γίνει πολύ ποιο σωστά !!! Υπάρχει διπλό IMC και HT, όχι FSB...

Ναί ρε παιδιά δεν αναφέρομαι στην τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε ανα περίπτωση ή κατα πόσο ηταν σωστή η συνένωση των 2-4-8 πυρήνων.

Απλά αναφέρομαι στο γεγονός των πολλών διαφορετικών cores μέσα στο ίδιο cpu package καθ' αυτό.-

Τότε έκραζε η amd την intel. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι το εάν θα κράξει αντίστοιχα η Intel την amd. Ούτως ή άλλως οι πιο πρόσφατες σειρές επεξεργαστών και των δύο εταιριών είναι στα 45nm.

Μα άλλο λέμε...η AMD έκραζε την Intel για τους 4πυρηνους, όχι γιατί ήταν 2*2, αλλά επειδή ήταν "λάθος" σαν αρχιτεκτονική...

Εδώ ναι μεν είναι χωριστά αλλά με "ψαγμένο" τρόπο..

Βασικά η απορεία μου είναι, αν θα χρειάζεται 4 dimm...γιατί βλέπω ότι κάθε die έχει 2channel αρα, λογικά δεν βλέπει την μνήμη του άλλου die, οπότε θέλει 2*2 dimms.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.