BillyVan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2003 εχουμε και λεμε αφου κανω εγκατασταση κανονικα γινει ψαξιμο για ιους και γινει και το update ειναι ολα οκ αν κανω restart το μηχανημα σταματαει ο Νορτον και οταν το τρεξω μου βγαζει αυτη την οθονη. Απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση το ιδιο. Εβαλα το PC Clinic δουλευει μια χαρα και δεν βρισκει κανενα ιο τι γινεται εχει κανεις ιδεα? Το ιδιο κανει και το 2003. ελεγα μπας και ειναι κανας ιος που μπλοκαρει μονο το Νορτον αλλα δεν κατηξα καπου. Το μονο προγραμμα που εχω αλλα το ειχα κλεισει ηταν το ad watch (παρακολουθει τις εγγραφες στη registry) για πειτε καμια ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 26, 2003 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 Βιλλυ δοκιμασε να τα κλεισεις ολα system restore , να σβησεις page file.Και κανε clean install χωρις καν να φαινεται ο δευτερος δισκος σου.Εαν παρα ολα αυτα κατι παιζεται φερε τον δισκο στο μηχανημα μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyVan Σεπτέμβριος 26, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 αυτα τα εκανα επειδη τα ειχαμε πει και απο κοντα πριν ξαναδοκιμασω θα δω και κατι ακομαευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 26, 2003 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 Για δοκιμασε να το κανεις ενα istall στα καπακια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Σεπτέμβριος 26, 2003 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2003 κατεβασε απο την symantec to rnav2003.κανει complete remove απο παντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 29, 2003 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 το οτι εχει ημερομηνια για ληξη το 2041 δεν σας κανει εντυπωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 29, 2003 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 Ωπ ωπ...σωστος ο <<επιλεγμενος>> billy για ριξτο μια ματια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyVan Σεπτέμβριος 29, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 Τελικα εφταιγε το AD-aware 6.0 που ειχα και εκοβε εγγραφες στη registryουδεν σχολιο.....για τη ληξη ....εχω ...δωσει μεγαλη προκαταβολη...χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyVan Σεπτέμβριος 29, 2003 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 για την ακριβεια τωρα εχω ληξη 2087....δε θα ζω βεβαια τοτε αλλα .......ουτε το 2041 θα ζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.