Jump to content

Shank [2D Platform Action Game]

tragikos

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Γιατι πολλοι κατω απο το βιντεο της συνετευξης λενε στα κομεντς οτι θα ειναι το καλυτερο downloadable game της χρονιας,θα το κανουν download σιγουρα κτλπ... :/

Γιατί στις κονσόλες θα είναι dowloadable και όχι σε δισκάκι. Στο PC δεν ξέρω αν θα είναι μόνο μέσω internet.

σε τι κονσολες θα βγει?:nothing::nothing:

PC, Xbox Live Arcade, PlayStation Network

Robot Unicorn Attack FTW

και Metal Slug σε ΜΑΜΕ.

Αρχικα ειχα εντυπωσιαστει απο το συγκεκριμενο αλλα μου φαινεται πολυ hyped .

Να δω κανα Jazz Jack Rabbit,Cool Spot...κλπ να ξαναβγαζουν και θα θυμηθω τα παλια (μη παω πιο παλια).

Μη βαλω μπρος κανα Gameboy 1...

Να δω κανα Jazz Jack Rabbit,Cool Spot...κλπ να ξαναβγαζουν και θα θυμηθω τα παλια (μη παω πιο παλια).

Μη βαλω μπρος κανα Gameboy 1...

χαχα ηθελα να το δω τωρα...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0iMM2vqrE08]YouTube - Cool Spot Intro[/ame]

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Review:

[ame=http://www.gametrailers.com/video/review-pod-shank/703572]Shank Video Game, Review Pod HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com[/ame]

Θα κυκλοφορήσει στο Steam 28 Οκτ στην πολύ καλή τιμή των ~12€. Επειδή όμως πλησιάζουν οι προσφορές των Χριστουγέννων θα το αφήσω για τότε :p

• 4 weeks later...

Το co-op έχει χαβαλέ. Single έπαιξα λίγο για να ξεκλειδώσω κανένα όπλο για το co-op.

Κάπως επαναλαμβανόμενο, με σχετικά "πολύπλοκο" χειρισμό (πολλά κουμπιά λες και παίζεις MK) και τα bosses (τα 2 πρώτα που έφτασα) προσωπικά μου φάνηκαν εκνευριστικά δύσκολα.

Εγώ το παράτησα. Έφτασα μέχρι ένα σημείο όπου πραγματικά εκνευρίστηκα με το πόσες φορές έχασα. Μάλλον θέλει gamepad, γιατί με το πληκτρολόγιο πραγματικά το παιχνίδι δεν μπορείς να το παίξεις σοβαρά.

Ίσως βέβαια να είμαι απλά άσχετος...

• 1 month later...

Λοιπόν το τσίμπησα και εγώ τώρα που το έχει προσφορά το steam,νομίζοντας ότι έχει online coop,και την πάτησα..:hm:

Στο single που δοκίμασα το βαριέσαι εύκολα.

Στο single που δοκίμασα το βαριέσαι εύκολα.

Όντως είναι βαρετό.

Αυτό που έκανα για να νικήσω τη βαρεμάρα, ήταν να κάνω μικρά gaming sessions.

Μια πίστα σήμερα και μια μετά από 3-4 ημέρες. Σαν σφηνάκι ή διάλειμμα ενόσω έπαιζα άλλα παιχνίδια. Και πάντα ενα level τη φορά.

Βέβαια κάποια στιγμή το παράτησα γιατί προσωπικά το βρήκα πολύ δύσκολο.

Mόλις το εγκατέστησα και έφτασα μέχρι τον angelo.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΠΕΡΝΕΙ!!

Παίδες, όποιοι το παίξατε με πληκτρολόγιο, απλά μη το ξανακάνετε, δεν είναι φτιαγμένο για πληκτρολόγιο. Το γράφει και στην πρώτη splash screen, ότι "for the ultimate shank experience, use a gamepad".

Eγώ παίζω με το xbox 360 wireless, και το παιχνίδι με άφησε άφωνο. Τέλεια μουσική, πολυ κινηματογραφικό, τα controls θέλουν συνήθεια, αλλά με ένα gamepad (ειδικά το xbox360) γίνονται παιχνιδάκι μετά από λίγο και εκεί είναι που αρχίζεις να απολαμβάνεις το slaughter. Combo κτλ γίνονται εύκολα μετά.

Τα bosses έχουν όλα το κόλπο τους, δεν γίνεται να τους πολεμήσεις στήθος με στήθος γιατί είναι κατά πολυ δυνατότεροι. Π.χ ο butcher θέλει να πυροβολάς στα κρέατα που είναι στα τσιγκέλια, και στο τρένο επάνω το τζιπάκι θέλει χειροβομβίδες και dual pistols.

Κορυφή, άξιζε η αναμονή πιστεύω.

edit: Shank σε 50" είναι καλύτερο κι από HD pron.-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.