paokkerkir Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2009 Καλησπέρα. Έχω ένα amilo 2428 και οι θερμοκρασίες της CPU κυμαίνονται (ιdle-full load) από 52-80 βαθμούς. Δεν είναι πολλοί? Τι μπορώ να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Σεπτέμβριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Μπορεις να κανεις undervolting καθως και να το ανοιξεις και να το καθαρισεις απο τις σκονες που εχει πιασει μεσα. Με την ευκαιρια αλλαξε και παστα στον επεξεργαστη.Αν μετα απο ολα αυτα δε μεινεις ικανοποιημενος αγορασε μια βαση ψυξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Σεπτέμβριος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 εχω παισει κ 90 το καλοκαιρι σε load . παρε μια βαση ψυξης οπως προταθηκε κ απο πανω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Οκτώβριος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Παιδια καλες οι λύσεις αυτες αλλα θαρρω πως μιλάει για λαπτοπ οποτε θα ηταν καλό να κοιτάξει για βάση λαπτοπ με ανεμιστηράκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Οκτώβριος 3, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2009 Παιδια καλες οι λύσεις αυτες αλλα θαρρω πως μιλάει για λαπτοπ οποτε θα ηταν καλό να κοιτάξει για βάση λαπτοπ με ανεμιστηράκια!το ιδιο λεμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelar1 Οκτώβριος 10, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Για idle νομίζω πως είναι υπερβολική η θερμοκρασία σου, ούτε p4 να ήταν.Οι βάσεις ψύξεις συχνά πολύ λίγα πράγματα για να δώσουν αέρα μέσα - πολλές φορές εξαρτάται από το πού έχει το λαπτοπ γρίλιες εισαγωγής, και πού έχει η βάση τους ανεμιστήρες - και ιδίως δεν κάνουν τίποτα αν το πρόβλημα είναι το "στούμπωμα" των ψυκτρών μέσα στο λάπτοπ. Το είχα πάθει κι εγώ. Νομίζω πως όπως αναφέρθηκε, πρέπει να ψάξεις να βρείς στο ιντερνετ σχεδιάγραμμα και οδηγίες για το μοντέλο σου και να το ανοίξεις για να καθαρίσεις την ψύκτρα του επεξεργαστή. Είμαι σίγουρος πως έχει μέσα χνούδια και σκόνη που δεν επιτρέπει την έξοδο του ζεστού αέρα και την αποτελεσματική ψύξη του. Και εφόσον την καθαρίσεις πρέπει να αλλάξεις και την θερμοαγώγιμη πάστα με φρέσκια.Μετά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα... απλά πρόσεξε πώς θα το ανοίξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelar1 Οκτώβριος 10, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Με μια γρήγορη αναζήτηση δε βρήκα κάτι χρήσιμο, αλλά αν το ψάξεις με υπομονή σίγουρα θα βρεις σε κάποιο φόρουμ. Ψάξε για disassembly instructions για το μοντέλο σου ή diagram ή κάτι ανάλογο.Και πες μας πώς πάει.good luck :yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Οκτώβριος 10, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Πρωτα απο ολα καθαρισε το πιθανο χαλι που εχεις μεσα στο notebook σουΟταν λεω χαλι μιλαω στη πραγματικοτητα για συμπιεσμενη σκονη-μπαμπαλο που λενε...που δημιουργει ενα κανονικο χαλι...που δεν αφηνει καθολου αερα να περασει...το εχω δει σε acer φιλου και εμεινα με ανοιχτο το στομαΜη βαζεις το notebook πανω σε κουβερτες, χαλια και τετοια. Μια καλη λυση ειναι η βαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.