Jump to content

Κάρτα γραφικών?Ποιά?

firekiller

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειχα το ιδιο ερωτημα καρτα γραφικων + τροφοδοτικο

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=67676

τελικα πηρα την palit gtx275 ,και ειναι kai 20 ευρω φτηνοτερη απο την msi .

Τροφοδοτικο πηρα thermaltake toughpower Qfan 650 watt, που ειναι υπερ αρκετο .Ειναι 52 amper στην 12v,αποσπωμενα καλωδια ,14αρη ανεμιστηρα αθορυβο ,και hitachi πυκνωτες.Τα silverstone δεν τα γνωριζω να σου πω την αληθεια.

Αλλη προταση για τροφοδοτικο ειναι το enermax 625watt pro ,ειναι λιγο ακριβοτερο (100ευρω) αλλα αψογο.

To monitor μια χαρα το βρισκω.Ta samsung ειναι πολυ καλα.Εχω 22αρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Α και αν ,μπορεις βαλε αλλα 2 gb ram ,kai τα windows 7 64 bit θα πετανε

Η 275 της MSI είναι ΠΟΛΥ θορυβώδης, όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται...

Από κει κει πέρα, και η 4870 είναι καλή επιλογή (υπολείπεται των 275 βέβαια), αλλά αν θες κάτι ήσυχο και αρκετά ισχυρό αυτή η Palit θα σε βολέψει: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1239643&CHIPSET_TYPE=GTX+275+Cuda&category=69977735&catalog=20

πάντως εμένα στο αυτί μου πιο ήσυχες είναι οι reference 260/275 από τις palit :mamba:

σε ολα τα reviews την λενε για πιο ησυχη..αλλα υπαρχει και το πραγραμματακι που παει πακετο με την καρτα (vtune) που ρυθμιζεις τις στροφες του ανεμιστηρα σε 2D kai 3D.

οποτε σε 2D το βαζεις αθορυβο αφου δεν ζεστενεται, και σε 3D που φορας ακουστικα και τα μπαμ μπουμ καλυπτουν τα αλλα βαλτο οσο θελεις:sarcastic:

γενικα παντως οι διαφορες τους στον θορυβο ειναι μικρες απ οτι καταλαβα..

Εντυπωσεις απο την palit θα σας πω αποψε,αφου την εχω ηδη αλλα δεν την εχω εγκαταστησει ακομα

σε ολα τα reviews την λενε για πιο ησυχη..αλλα υπαρχει και το πραγραμματακι που παει πακετο με την καρτα (vtune) που ρυθμιζεις τις στροφες του ανεμιστηρα σε 2D kai 3D.

οποτε σε 2D το βαζεις αθορυβο αφου δεν ζεστενεται, και σε 3D που φορας ακουστικα και τα μπαμ μπουμ καλυπτουν τα αλλα βαλτο οσο θελεις:sarcastic:

γενικα παντως οι διαφορες τους στον θορυβο ειναι μικρες απ οτι καταλαβα..

Εντυπωσεις απο την palit θα σας πω αποψε,αφου την εχω ηδη αλλα δεν την εχω εγκαταστησει ακομα

Σας ευχαριστώ όλους σας απο θόρυβο δεν έχω προβλημα και ας κάνει σαν αεροπλάνο κυρίως μενδιαφέρει η πιο "δυνατή" το όριο και για τα 3 μαζί είναι 500ευρώ

Επείσης αξίζει τα 90ευρώ παραπάνω η Lighting(γιατί μαρέσει)???

Λοιπον εντυπωσεις..καλες στην ταχυτητα,καθολου καλες στον θορυβο.

Εχωντας συνιθισει την zalman ψυκτρα στην 8800GT ,μου πηρε τα αυτια ο θορυβος.

Καθολου ησυχη ,με το rivatuner στο 25% εγινε ησυχη αλλα μετα απο λιγο ,εχοντας παιξει το CΟD5 για λιγο ,και ενω ημουν στο desktop παρατηρησα οτι τραιμοπαιζε η εικονα, λυθηκε οτανανεβασα ξανα τις στροφες και τον θορυβο κατα συνεπεια.

Αρα παω για την thermaltake HR-3 GTX

@michalos

Φτιάξε profil στο rivatuner.

Μην την έχεις να τρέχει συνέχεια στο 25%.Βάλε ανάλογα με τις temp να ανεβαίνει στο 35% πρώτα και όταν περνάει τους 72 βαθμούς να πηγαίνει στο 40% το ανεμηστηράκι.

Έτσι θα το ακούς μόνο όταν παίζεις.

Δες έναν οδηγό εδώ,αν και είναι για πιο παλιά έκδοση του riva,θα πρέπει να αυτοσχεδιάσεις λίγο.

@michalos

Μην την έχεις να τρέχει συνέχεια στο 25%.Βάλε ανάλογα με τις temp να ανεβαίνει στο 35% πρώτα και όταν περνάει τους 72 βαθμούς να πηγαίνει στο 40% το ανεμηστηράκι.

Δες έναν οδηγό εδώ,αν και είναι για πιο παλιά έκδοση του riva,θα πρέπει να αυτοσχεδιάσεις λίγο.

Λοιπόν αξίζει η Lighting τα 90ευρώ?γιατί αν αξίζει να την πάρω

Λοιπον εντυπωσεις..καλες στην ταχυτητα,καθολου καλες στον θορυβο.

Εχωντας συνιθισει την zalman ψυκτρα στην 8800GT ,μου πηρε τα αυτια ο θορυβος.

Καθολου ησυχη ,με το rivatuner στο 25% εγινε ησυχη αλλα μετα απο λιγο ,εχοντας παιξει το CΟD5 για λιγο ,και ενω ημουν στο desktop παρατηρησα οτι τραιμοπαιζε η εικονα, λυθηκε οτανανεβασα ξανα τις στροφες και τον θορυβο κατα συνεπεια.

Αρα παω για την thermaltake HR-3 GTX

Tι λες τώρα? ? ? Τόσο χάλια? Απογοητεύομαι και λυπάμαι που σε έμπλεξα... Και καταγράφεται σε όλες τις δοκιμές ως μία από τις πιο ήσυχες, δλδ οι άλλες τι κάνουν?

Δεν ξέρω τι να σου πω, αν μπορέσεις να κάνεις κάτι με το Riva Tuner, καλώς. Αλλιώς, η HR είναι μεν παρηγοριά αλλά χάνεις την εγγύηση.

Αν διαβάσεις στα περισσότερα review η lighting με την extra μνήμη δεν έχει τόσο καλύτερες επιδόσεις από την απλή 275,λόγο πυρήνα.

Τέτοιες καρτες είναι για sli μόνο που δεν είναι πλέον bottleneck ο πυρήνας και χρειάζονται πολύ μνήμη.

Κάτι τέτοιο όμως θα σου κόστιζε 600ε μόνο για τις κάρτες.:whip:

Εγώ προτείνω να πάρεις μια φθηνή gtx 275 αν βιάζεσαι.

Αλλιώς περίμενε μερικές μέρες να μάθουμε για τις καινούριες ati που βγαίνουν λογικά αυτό το μήνα.;)

@michalos

εβγαλα το rivatuner και εβαλα να δουλευει τo fan στις default ρυθμισεις

Δουλευει μονιμα στο 40% ο ανεμστηρας (2D k 3D)

Σε 2D ειναι γυρω στους 45ο C και στο 3D παει γυρω στους 70

Το προβλημα : οτι οταν παιξω games και ζοριστει (βλεπω πχ και παει η θερμοκρασια 70 βαθμους ,μολις κλεινω το παιχνιδι και βγαινω στο desktop βλεπω ενα τρεμουλο στα παραθυρα (και ΟΧΙ ,μια χαρα ειναι τα ματια μου αν το σκεφτηκατε) ,και φευγει σε κανενα λεπτο ,μολις πεσει δηλαδη ξανα η θερμοκρασια κατω απο 60 βαθμους.

Ειναι περιεργο,γιατι 70 βαθμοι για gtx275 δεν ειναι και πολλοι νομιζω...

Για drivers μου ακούγεται εμένα.

Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα που να σχετίζεται με τις θερμοκρασίες ακόμα και όταν το stalker τις ανέβαζε στους 80 βαθμούς.

Κάνε αν θες νέο θέμα όμως γιατί είμαστε off..

• 2 weeks later...

δε ξερω και δε θελω να σε επηρεασω αλλα κοιτα λιγο και απο ΑΤΙ μερια. αν ομως θελεις Nvidia αποκλειστικα ειναι καλουτσικη επιλογη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.