Jump to content

Σβήνει το laptop....!

antonis_man

Recommended Posts

Γειά σε όλους, έχω ένα laptop Acer Aspire 5630 3ετίας αν θυμάμαι καλά και έχω την αίσθηση οτι αρχίζει να το λέει το ποίημα σιγά σιγά...και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας...

Λοιπόν,όταν το έχω και κάθεται ανοιχτό πάνω στο τραπέζι,ας πούμε, με νορμάλ εφαρμογές ανοιχτές (κάνα firefox, κάνα utorrent, άντε και κανένα msn) στο 10λεπτο πάνω (και πολύ λέω) σβήνει...

Για αυτό τον λόγο το έχω σηκωμένο μονίμως για να παίρνει αέρα και γράφω με ασύρματο πληκτρολόγιο...:suicide2:

RAM έχω μόνο 1gb αλλά δεν νομίζω να είναι αποκλειστικά αυτό... ο φόβος και ο τρόμος μου είναι μην τα έπαιξε ο επεξεργαστής:cry:

Αυτό γίνεται εδώ και ένα μήνα περίπου! Πριν δεν μου είχε σβήσει ούτε μία φορά! Ανέβαζε πάλι θερμοκρασία αλλά ποτέ.

Ακούω.....!

To καθαρισες καμια φορα??τι θερμοκρασιες ανεβαζει, ποσο φτανει??λογικα ειναι απο θερμοκρασια για αυτο κλεινει....φυσα το η καλυτερα ανοιξε το καθαρισε το της ψυχτρες που εχει, βαλε κ καινουργια παστα στον επεξεργαστη κ θα ειναι οκ!!!Θα εχουν πιασει σκονη η ψυχτρες που εχει για αυτο και κλεινει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.