Jump to content

προβλημα στο boot ,μετα απο διακοπη ρευματος

pug_f_e

Recommended Posts

ρε παιδια ελεος..Μου εκανε το ιδιο πραγμα που εκανε και πριν κανα μηνα και αναγκαστηκα να κανω φορματ..

Μετα απο διακοπη ρευματος,μου πεταει τη κλασικη εικονα:

Ασφαλης εκκινηση

εκκινηση με δικτυο

εκινηση με τις τελευταιες ρυθμισεις που δουλευαν κλπ

και κανονικη εκκινηση.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ,KANEI PALI ΕΠΑΝΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ.

Γινεται να κανω κατι, εκτος απο φορματ???

Επιδιόρθωση από το cd των Windows.

αυτο ακριβως πως γινεται?

εβαλα το cd ,παταω R για επιδιορθωση και μετα απο λιγο μου βγαζει λιγα λογια(μαυρη οθονη-γραμμη εντολων) και λεει press exit για να τερματιστει η επιδιορθωση..

κανει επανεκκινηση και τα ιδια....

Πες μας λίγο τι έκανες ακριβώς επειδή το είχε πάθει ένας φίλος μου πριν καιρό και έκανε φόρματ τελικά.

και γω την πρωτη φορα φορματ εκανα...

τωρα ειπα να το ψαξω λιγο περισσοτερο γιατι δε λεει για μια διακοπη να χρειαζεται φορματ στα καλα καθουμενα...

λοιπον...

βαζεις το cd των windows...κανεις boot απο αυτο( εχεις φροντισει απο το bios να ειναι το cd first boot device)

και σε καποια φαση σου λεει αν θες να κανεις επισκευη,να πατησεις "R" .Πατας και κανει κατι δικα του.Μετα σε πεταει σε γραμμη εντολων..

Εκει μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και να χρησιμοποιησεις παρα πολλες εντολες( google it)

Στη συγκεκριμμενη περιπτωση χρησιμοποιησα την εντολη chkdsk(keno)/r

και βρηκε ενα λαθος και το διορθωσε.

και γω την πρωτη φορα φορματ εκανα...

τωρα ειπα να το ψαξω λιγο περισσοτερο γιατι δε λεει για μια διακοπη να χρειαζεται φορματ στα καλα καθουμενα...

λοιπον...

βαζεις το cd των windows...κανεις boot απο αυτο( εχεις φροντισει απο το bios να ειναι το cd first boot device)

και σε καποια φαση σου λεει αν θες να κανεις επισκευη,να πατησεις "R" .Πατας και κανει κατι δικα του.Μετα σε πεταει σε γραμμη εντολων..

Εκει μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και να χρησιμοποιησεις παρα πολλες εντολες( google it)

Στη συγκεκριμμενη περιπτωση χρησιμοποιησα την εντολη chkdsk(keno)/r

και βρηκε ενα λαθος και το διορθωσε.

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

να σαι καλα,τιποτα..

τωρα θυμηθηκα και κατι ακομα.Χρησιμοποιησα και μια εντολη ακομα αλλα δε νομιζω αυτη να "εκανε τη δουλεια".

Την fixmbr , που κατι διορθωνει στο boot ελεγε.

Νομιζω με την chkdsk διορθωθηκε το προβλημα..

Έχω κάνει ότι μου έχεις πει όμως στο σημείο που βάζω την εντολή chkdsk(keno)/r μου λέει ότι δεν έχω το δικαίωμα.

Δοκίμασα επίσης system restore και απέτυχε και repair των windows και δεν μπορώ να επιλέξω την επιλογή upgrade, πρέπει να χάσω τα αρχεία μου.

Kαι επίσης με το startup του υπολογιστή βρίσκει κάποια προβλήματα η intel όπου δεν μπορεί να τα επιδιορθώσει.

Καμμιά ιδέα για το τι να κάνω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.