pug_f_e Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2009 ρε παιδια ελεος..Μου εκανε το ιδιο πραγμα που εκανε και πριν κανα μηνα και αναγκαστηκα να κανω φορματ..Μετα απο διακοπη ρευματος,μου πεταει τη κλασικη εικονα:Ασφαλης εκκινησηεκκινηση με δικτυοεκινηση με τις τελευταιες ρυθμισεις που δουλευαν κλπκαι κανονικη εκκινηση.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ,KANEI PALI ΕΠΑΝΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ.Γινεται να κανω κατι, εκτος απο φορματ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Check disk από dos?Live CD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Πάρε ένα UPS...Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο γλυτώνεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις ήδη για 2η φορά και περισσότερο την υγεία του h/w σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Σεπτέμβριος 7, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Check disk από dos?Live CD?το live cd τι ακριβως ειναι?Υπαρχει δηλαδη ας πουμε cd XP service pack 3 "live cd" , που κανει κατι διαφορετικο απο το κανονικο cd εγκαταστασης?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Σεπτέμβριος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Επιδιόρθωση από το cd των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Σεπτέμβριος 8, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Επιδιόρθωση από το cd των Windows.αυτο ακριβως πως γινεται? εβαλα το cd ,παταω R για επιδιορθωση και μετα απο λιγο μου βγαζει λιγα λογια(μαυρη οθονη-γραμμη εντολων) και λεει press exit για να τερματιστει η επιδιορθωση..κανει επανεκκινηση και τα ιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Σεπτέμβριος 8, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 το προβλημα λυθηκε με chkdsk στην κονσολα αποκαταστασης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Σεπτέμβριος 8, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 το προβλημα λυθηκε με chkdsk στην κονσολα αποκαταστασης...Πες μας λίγο τι έκανες ακριβώς επειδή το είχε πάθει ένας φίλος μου πριν καιρό και έκανε φόρματ τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Σεπτέμβριος 8, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Είπε ότι έκανε chkdsk μέσα απο την κονσόλα αποκατάστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Σεπτέμβριος 8, 2009 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Δηλάδή το chkdsk μέσα απο την κονσόλα αποκατάστασης, γίνεται με boot του cd των windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Σεπτέμβριος 9, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 Πες μας λίγο τι έκανες ακριβώς επειδή το είχε πάθει ένας φίλος μου πριν καιρό και έκανε φόρματ τελικά.και γω την πρωτη φορα φορματ εκανα...τωρα ειπα να το ψαξω λιγο περισσοτερο γιατι δε λεει για μια διακοπη να χρειαζεται φορματ στα καλα καθουμενα...λοιπον...βαζεις το cd των windows...κανεις boot απο αυτο( εχεις φροντισει απο το bios να ειναι το cd first boot device)και σε καποια φαση σου λεει αν θες να κανεις επισκευη,να πατησεις "R" .Πατας και κανει κατι δικα του.Μετα σε πεταει σε γραμμη εντολων..Εκει μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και να χρησιμοποιησεις παρα πολλες εντολες( google it)Στη συγκεκριμμενη περιπτωση χρησιμοποιησα την εντολη chkdsk(keno)/rκαι βρηκε ενα λαθος και το διορθωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Σεπτέμβριος 9, 2009 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 και γω την πρωτη φορα φορματ εκανα...τωρα ειπα να το ψαξω λιγο περισσοτερο γιατι δε λεει για μια διακοπη να χρειαζεται φορματ στα καλα καθουμενα...λοιπον...βαζεις το cd των windows...κανεις boot απο αυτο( εχεις φροντισει απο το bios να ειναι το cd first boot device)και σε καποια φαση σου λεει αν θες να κανεις επισκευη,να πατησεις "R" .Πατας και κανει κατι δικα του.Μετα σε πεταει σε γραμμη εντολων..Εκει μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και να χρησιμοποιησεις παρα πολλες εντολες( google it)Στη συγκεκριμμενη περιπτωση χρησιμοποιησα την εντολη chkdsk(keno)/rκαι βρηκε ενα λαθος και το διορθωσε.Σε ευχαριστώ φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Σεπτέμβριος 9, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 να σαι καλα,τιποτα..τωρα θυμηθηκα και κατι ακομα.Χρησιμοποιησα και μια εντολη ακομα αλλα δε νομιζω αυτη να "εκανε τη δουλεια".Την fixmbr , που κατι διορθωνει στο boot ελεγε.Νομιζω με την chkdsk διορθωθηκε το προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Σεπτέμβριος 14, 2009 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Έχω κάνει ότι μου έχεις πει όμως στο σημείο που βάζω την εντολή chkdsk(keno)/r μου λέει ότι δεν έχω το δικαίωμα. Δοκίμασα επίσης system restore και απέτυχε και repair των windows και δεν μπορώ να επιλέξω την επιλογή upgrade, πρέπει να χάσω τα αρχεία μου.Kαι επίσης με το startup του υπολογιστή βρίσκει κάποια προβλήματα η intel όπου δεν μπορεί να τα επιδιορθώσει.Καμμιά ιδέα για το τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.