Jump to content

Χοντρό πρόβλημα με samsung camcorder

Recommended Posts

Έχω την samsung smx-f35bp. Σήμερα το πρωί έκανα αναβάθμιση στο firmware και όλα πήγαν καλά εκτός από ένα.Η εσωτερική μνήμη δεν είναι διαθέσιμη και χρειάζεται φορμάτ. Μόνο που έχω μέσα video τα οποία δεν έχω αποθηκεύσει αλλού. Αν κάνω φορμάτ καταστράφηκα. Μπορώ να σώσω τα αρχεία διαφορετικά?

Μην γράψεις τίποτα νέο στη μνήμη!

Χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων (π.χ. GetDataBack, αλλά δεν είναι free) και, λογικά, θα πάρεις πίσω τα αρχεία σου. :)

Δεν έχω γράψει τίποτα ακόμα, ούτε έχω κάνει φορμάτ. Δυστυχώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης για δε φαίνεται καθόλου το drive όταν συνδέω την κάμερα με τον υπολογιστή. πρέπει δυστυχώς να φορμαριστεί για να φανεί σαν καινούριο drive στο mycomputer :rant::rant::rant::rant::rant:

Όχι, δεν είναι απαραίτητο αυτό.

Το drive θα φαίνεται, λογικά, στο Disk management (δεξί κλικ στο Computer --> Manage --> Disk management) και τα προγράμματα ανάκτησης (τουλάχιστον το GetDataBack που χρησιμοποιώ εγώ) το βλέπουν κανονικά και κάνουν ανάκτηση.

Μετά τη διαδικασία, κάνεις φορμάτ και εμφανίζεται και στο My Computer ;)

Μια ακόμα ερώτηση. Ως τί file system να δηλώσω την εσωτερική μνήμη της κάμερας? Λογικά πρέπει να είναι fat16. Σωστά?

Λογικά, ναι.

Πού χρειάζεται να το δηλώσεις αυτό; Ελπίζω να μην κάνεις format :)

Όχι όχι δεν έχω κάνει φορμάτ. Ξεκινώντας το GetDataBack ζητάει το file system. Θέλει ακόμα μια ώρα για να τελειώσει την εργασία. Μόνο που δεν έχει βρει ακόμα φακέλους και αρχεία. Θα περιμένω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.