dark_ds Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2009 γεια σας παιδια.. μολις εβαλα μια terratec aureon 5.1 καρτα στο pc.. ολα δουλευουν μια χαρα, ομως τα ακουστικα που τα συνδεω απο μπροστα οπως και το μικροφωνο δεν δουλευουν, τι να κανω????????? μηπως πρεπει να της συνδεσω πανω στην καρτα ηχου και οχι στην μητρικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Ναι λογικα πρεπει να συνδεθουν οι θυρες του pc σου πανω στην καρτα αν γινεται κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Σεπτέμβριος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 προσπαθησα τωρα..δεν υπαρχει αντιστοιχει υποδοχη στην καρτα ηχου. τι πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Μαλλον τιποτα δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα.Μια προεκταση απο την καρτα ηχου μεχρι το σημειο που ειναι οι αλλες θυρες του κουτιου ειναι η μοναδικη λυση η οποια δεν ακυρωνει την αγορα της καρτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Σεπτέμβριος 7, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 αυτη την εξοδο εχει το front panel και επειδη σκευτομαι να παρω καινουργια καρτα ηχου...ξερεται καμια που να εχει τετοια υποδοχη, κοντα στα 60 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου η μητρικη σου; Αν ναι, κανε αυτο που εκανα εγω. Ενεργοποιησε απο το BIOS και την ενσωματωμενη ετσι ωστε να εχεις 2 καρτες ηχου. Βαλε τα ηχεια σου στην terratec aureon 5.1, βαλε ακουστικα και μικροφωνο στην μπροστινη θυρα, που ειναι συνδεδεμενη στη μητρικη. Πηγαινε στο Control panel>Sounds and audio devices, στο tab AUDIO, και ρυθμισε αναλογα τις συσκευες. Ετσι και μουσικη θα ακους απο την καλη καρτα ηχου στα ηχεια σου και ταυτοχρονα θα μπορεις να εχεις ακουστικα-μικροφωνο για skype κτλ...Δεν ξερω αν σε βολευει το παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου η μητρικη σου; Αν ναι, κανε αυτο που εκανα εγω. Ενεργοποιησε απο το BIOS και την ενσωματωμενη ετσι ωστε να εχεις 2 καρτες ηχου. Βαλε τα ηχεια σου στην terratec aureon 5.1, βαλε ακουστικα και μικροφωνο στην μπροστινη θυρα, που ειναι συνδεδεμενη στη μητρικη. Πηγαινε στο Control panel>Sounds and audio devices, στο tab AUDIO, και ρυθμισε αναλογα τις συσκευες. Ετσι και μουσικη θα ακους απο την καλη καρτα ηχου στα ηχεια σου και ταυτοχρονα θα μπορεις να εχεις ακουστικα-μικρογωνο για skype κτλ...Δεν ξερω αν σε βολευει το παραπανω. Αυτο θα προτεινα αλλα απο οτι εχω καταλαβει τα ακουστικα παιζουν και το ρολο των ηχειων στο δικο σου παραδειγμα... Αλλα αν το κανει αυτο για να ακουει και μουσικη τοτε η καρτα ηχου ειναι αχρηστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Σεπτέμβριος 7, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Αυτή δεν είναι; Έχει αβέρτα pins πάνω,για κοίταξε καλύτερα μήπως κάποια είναι για front panel γιατί τα έχει μπερδεμένα. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00062IARM/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=471057153&pf_rd_s=lpo-top-stripe&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000KYALCI&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=1H6C3JYTKW7MPTXCQSVX Αλλιώς... Και το κολλάς μπροστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Σεπτέμβριος 7, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 ναι αυτη ειναι.. κοιταξα.. εχει μερικα pin αλλα ειναι σε τριαδες και το μεγαλο δεν κανει επαφη σε ολα..οποτε... θα το προσπαθω αυτο που ειπες απο τα bios φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Σεπτέμβριος 8, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 δεν τα καταφερα ακομα.. θα δοκιμασω και με μια sound blaster audigy 2 που θα μου ερθει καπου την αλλη βδομαδα.. και μακαρι να τα καταφερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 σημερα παρελαβα την καρτα.. παλι τα ιδια! δεν μπορω να το συνδεσω το front audio panel με την καρτα ηχου.... εχει καμια καλη multibay θηκη να προτεινεται? στην οποια να μπορω να συνδεσω την καρτα ηχου, και να εχει καμια usb και e-sata αν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Σεπτέμβριος 18, 2009 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Και η multibay θήκη,ίδια σύνδεση θα χει. Για δες το manual της κάρτας μήπως σε αυτή βγάλεις άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 το κοιταξα.. δεν βλεπω φως... http://support.creative.com/manuals/ απο εδω..αν εχεις κανει την ορεξη να του ριξει μια ματια... γιατι δεν βγαζω ακρη.. επειδη πανω εχω 5.1 ηχεια υπαρχει κανενας διακλαδωτης να τον βαλω απο πισω.. να εχω τα ηχεια και την μια μερια μπροστα και οποτε ειναι να συνδεω τα ακουστικα και να τελειωνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Σεπτέμβριος 18, 2009 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Μόλις το τσέκαρα,και εγώ άκρη δεν έβγαλα αλλά κάτι συνδέεις στο ad_ext (στα πίσω-πίσω pins) για το panel της creative το μπροστινό,αλλά ποιά pins είναι ακριβώς για το jack που βγάζει ήχο δεν ξέρω. Για το άλλο που λες,αν κατάλαβα καλά χρειάζεσαι ένα jack που να βγάζει 2 jack,το ένα να είναι πίσω και το άλλο μπροστά για τα ακουστικά. Κάτι τέτοιο δηλαδή αλλά με καλώδια,το οποίο εύκολα βρίσκεις. http://www.kentmusictechnology.co.uk/images/3.5mm%20st%202%20x%201%20jack%20adapter.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 ακριβως αυτο φιλε μου! σε ευχαριστω πολυ... ! θα παιξω και με την κουτι λιγο..καπου θα το βαλω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Σεπτέμβριος 18, 2009 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Ok,ενημέρωσε μας αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Σεπτέμβριος 22, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 βρηκα αυτο! http://audigy2zshowto.blogspot.com/ ακριβως οτι χρειαζομαι! αλλα δεν θα το κανω για την δεν ξερω.. το εβαλα ομως αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα και την ικανοτητα να το φτιαξει να δει τι πρεπει να κανει.. και αν τα καταφερει ας φτιαξει και για μενα ενα πληρωνω κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Σεπτέμβριος 22, 2009 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 Χμμ δεν βάζεις αγγελία μήπως έχει κανείς το front panel της creative να τελειώσει εύκολα μια και καλή; Το άλλο το καλώδιο και να μην πιάνουν τα χέρια σου εύκολο είναι να το φτιάξεις,απλά το που θα βρεις τα βύσματα είναι λίγο πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Σεπτέμβριος 22, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 εβαλα ηδη :dance3: τα βυσματα εψαχνα αλλα πουθενα..για αυτo λεω αστο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.