Jump to content

προβλημα με ακουστικα.

dark_ds

Recommended Posts

γεια σας παιδια.. μολις εβαλα μια terratec aureon 5.1 καρτα στο pc.. ολα δουλευουν μια χαρα, ομως τα ακουστικα που τα συνδεω απο μπροστα οπως και το μικροφωνο δεν δουλευουν, τι να κανω????????? μηπως πρεπει να της συνδεσω πανω στην καρτα ηχου και οχι στην μητρικη?

Μαλλον τιποτα δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα.

Μια προεκταση απο την καρτα ηχου μεχρι το σημειο που ειναι οι αλλες θυρες του κουτιου ειναι η μοναδικη λυση η οποια δεν ακυρωνει την αγορα της καρτας

Εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου η μητρικη σου; Αν ναι, κανε αυτο που εκανα εγω. Ενεργοποιησε απο το BIOS και την ενσωματωμενη ετσι ωστε να εχεις 2 καρτες ηχου. Βαλε τα ηχεια σου στην terratec aureon 5.1, βαλε ακουστικα και μικροφωνο στην μπροστινη θυρα, που ειναι συνδεδεμενη στη μητρικη. Πηγαινε στο Control panel>Sounds and audio devices, στο tab AUDIO, και ρυθμισε αναλογα τις συσκευες. Ετσι και μουσικη θα ακους απο την καλη καρτα ηχου στα ηχεια σου και ταυτοχρονα θα μπορεις να εχεις ακουστικα-μικροφωνο για skype κτλ...

Δεν ξερω αν σε βολευει το παραπανω.

Εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου η μητρικη σου; Αν ναι, κανε αυτο που εκανα εγω. Ενεργοποιησε απο το BIOS και την ενσωματωμενη ετσι ωστε να εχεις 2 καρτες ηχου. Βαλε τα ηχεια σου στην terratec aureon 5.1, βαλε ακουστικα και μικροφωνο στην μπροστινη θυρα, που ειναι συνδεδεμενη στη μητρικη. Πηγαινε στο Control panel>Sounds and audio devices, στο tab AUDIO, και ρυθμισε αναλογα τις συσκευες. Ετσι και μουσικη θα ακους απο την καλη καρτα ηχου στα ηχεια σου και ταυτοχρονα θα μπορεις να εχεις ακουστικα-μικρογωνο για skype κτλ...

Δεν ξερω αν σε βολευει το παραπανω.

Αυτο θα προτεινα αλλα απο οτι εχω καταλαβει τα ακουστικα παιζουν και το ρολο των ηχειων στο δικο σου παραδειγμα...

Αλλα αν το κανει αυτο για να ακουει και μουσικη τοτε η καρτα ηχου ειναι αχρηστη :nothing:

Αυτή δεν είναι; Έχει αβέρτα pins πάνω,για κοίταξε καλύτερα μήπως κάποια είναι για front panel γιατί τα έχει μπερδεμένα.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00062IARM/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=471057153&pf_rd_s=lpo-top-stripe&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000KYALCI&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=1H6C3JYTKW7MPTXCQSVX

Αλλιώς...

755.jpg

Και το κολλάς μπροστά.

• 2 weeks later...

σημερα παρελαβα την καρτα.. παλι τα ιδια! δεν μπορω να το συνδεσω το front audio panel με την καρτα ηχου.... εχει καμια καλη multibay θηκη να προτεινεται? στην οποια να μπορω να συνδεσω την καρτα ηχου, και να εχει καμια usb και e-sata αν γινεται. :p

το κοιταξα.. δεν βλεπω φως... http://support.creative.com/manuals/ απο εδω..αν εχεις κανει την ορεξη να του ριξει μια ματια... γιατι δεν βγαζω ακρη.. επειδη πανω εχω 5.1 ηχεια υπαρχει κανενας διακλαδωτης να τον βαλω απο πισω.. να εχω τα ηχεια και την μια μερια μπροστα και οποτε ειναι να συνδεω τα ακουστικα και να τελειωνουμε :p

Μόλις το τσέκαρα,και εγώ άκρη δεν έβγαλα αλλά κάτι συνδέεις στο ad_ext (στα πίσω-πίσω pins) για το panel της creative το μπροστινό,αλλά ποιά pins είναι ακριβώς για το jack που βγάζει ήχο δεν ξέρω.:hm:

Για το άλλο που λες,αν κατάλαβα καλά χρειάζεσαι ένα jack που να βγάζει 2 jack,το ένα να είναι πίσω και το άλλο μπροστά για τα ακουστικά.

Κάτι τέτοιο δηλαδή αλλά με καλώδια,το οποίο εύκολα βρίσκεις.

http://www.kentmusictechnology.co.uk/images/3.5mm%20st%202%20x%201%20jack%20adapter.jpg

βρηκα αυτο! http://audigy2zshowto.blogspot.com/ ακριβως οτι χρειαζομαι! αλλα δεν θα το κανω για την δεν ξερω.. το εβαλα ομως αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα και την ικανοτητα να το φτιαξει να δει τι πρεπει να κανει.. και αν τα καταφερει ας φτιαξει και για μενα ενα :p πληρωνω κιολας :p

Χμμ δεν βάζεις αγγελία μήπως έχει κανείς το front panel της creative να τελειώσει εύκολα μια και καλή;:p

Το άλλο το καλώδιο και να μην πιάνουν τα χέρια σου εύκολο είναι να το φτιάξεις,απλά το που θα βρεις τα βύσματα είναι λίγο πρόβλημα...:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.