Sitios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2009 Καλησπέρα. Κατ' αρχάς, το σύστημα με το οποίο αντιμετωπίζω πρόβλημα είναι: CPU; i7 920 D0Mobo: Gigabyte EX58 UD5RAM: G.Skill 3x2GB 1600 CL9VGA: Gigabyte 9800GT 1GB OS: Win Vista x64 SP2Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Αρχικά είχα βάλει τον driver μέσα από τη Gigabyte για την εν λόγω κάρτα και OS. Κάνω Aquamark και βγάζει τα εξής subscores: GFX=19500 , CPU=19000 kai TOTAL=130000 . Λέω, καμιά μ@λ@κί@ του driver θα είναι. Τον βγάζω και βάζω τους τελευταίους official της NVidia (190.62). Ξανακάνω μέτρηση και πάλι τα ίδια. Λέω, μήπως φταίει κανένα CPU feature από το BIOS? (συγκεκριμένα το Virtualization Technology που το έχω Disabled). Το κάνω Enabled, ξαναμετράω, @@ και πάλι... τα ίδια... Και δεν είναι ότι φταίει συγκεκριμένα το Aquamark, γιατί οι επιδόσεις δε νομίζω ότι είναι οι αναμενόμενες ούτε σε 3DMark06 , ούτε σε Vantage που έτρεξα... Τα φώτα σας παρακαλώ όποιος έχει καμιά ιδέα, γιατί έχω ξενερώσει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Ασε το 3dmark απο fps σε παιχνιδια πως εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.