Jump to content

Ερωτηση για συνθεση

chrooooo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

φτιαχνω ενα pc για gaming με Asus P5Q Pro Turbo,quad core(δεν εχω καταληξει ακομα σε ποιον,ουτε στις μνημες,θα ειναι 4gb ddr2 σιγουρα παντως), και μπορω να διαλεξω αναμεσα σε 2 επιλογες για να μεινω εντος προυπολογισμου

1.μια 4870 και τον Intel Postville 80GB SSD

2.crossfire με 4870 και απλο σκληρο

τι να διαλεξω?ακουω γνωμες

Προτεινω να περιμενεις να βγουν οι hd 5850/5870 και παρε μια απο τις 2 και κανονικο σκληρο.Ο ssd ειναι γρηγορος μεν αλλα για games και καθημερινη χρηση δεν θα δεις μεγαλη διαφορα ασε που αν παρεις 2 hd4870 σε 1-2 χρονια θα θελουν αλλαγμα λογω νεου direct-x και τοντεραστιων διαφορων στις επιδοσεις.Οι hd5870/5850 θα βγουν στην αγορα πολυ συντομα

Δεν ξέρω τι προυπολογισμό έχεις αλλά δεν είναι η εποχή για να πηγαίνεις σε 775. Πάει αυτό πέρασε...

τι προτεινεις λοιπον για cpu-mother?

Προτεινω να περιμενεις να βγουν οι hd 5850/5870 και παρε μια απο τις 2 και κανονικο σκληρο.Ο ssd ειναι γρηγορος μεν αλλα για games και καθημερινη χρηση δεν θα δεις μεγαλη διαφορα ασε που αν παρεις 2 hd4870 σε 1-2 χρονια θα θελουν αλλαγμα λογω νεου direct-x και τοντεραστιων διαφορων στις επιδοσεις.Οι hd5870/5850 θα βγουν στην αγορα πολυ συντομα

επειγει βασικα,πρεπει να εχω αποφασισει αυριο-μεθαυριο το πολυ,αρα?να τον ξεχασω τον ssd?

H διαφορά που θα δείς με τον ssd δεν συγκρίνεται με την διαφορά της 2ής 4870...

Ο ssd φαίνεται παντού και πάντα...

Σε τι οθόνη?

Όποιος έχει δουλέψει σε ssd, δεν μπορεί να δουλέψει σε απλό PC...

Όλα πάνε πιο γρήγορα...

Επίσης, αν παίζει μέχρι 22" δεν νομίζω να κωλώσει η 4870...το να πάρει 2 κάρτες που σε ένα μήνα θα είναι 2 γενιές πίσω δεν νομίζω να αξίζει...

οθονη εχω μια lg m22-κατι,22αρα που ειναι και tv,θα παρω μια samsung 24αρα+tv αλλα δεν ξερω ακομα ποια θα χρησιμοποιω

παντως ξαναλεω,gaming,αυτο θελω να βελτιστοποιησω

Για μένα πάρε μια μεταχείρο 4850...θα παίξεις μια χαρά και σε λίγο που θα βγουν οι 5χχχ και οι gtx3χχ επιλέγεις μια βαρβάτη κάρτα.

Είναι "πεταμένα" λεφτά οι 2 4870.

ξαναλεω,πρεπει για λογους που δε θα εξηγησω εδω να αποφασισω και να παραγγειλω μεσα σε 2 μερες,μετα θα εχω λεφτα μονο για καφε,αρα?

μια 295 αντι για 2x4870 και προυποθεση στο μελλον για sli με μια δευτερη μεταχειρισμενη?γμτ,οσο το ψαχνω τοσο μπερδευομαι,ποσοι συνδυασμοι υπαρχουν πια?

να αντιστρεψω την ερωτηση?εχουμε αυστηρα 900ευρω για να παμε αυριο να παρουμε επεξεργαστη,γραφικα μνημες και motherboard μονο για gaming,τι κανουμε?

Καλύτερα θα ήταν να μας πεις το budget που διαθέτεις,και επειδή ζητάς gaming pc και σε περιθώριο 2 ημερών,καλύτερα είναι να πάς σε μία εκ των am3/1156 λύσεων και αν έχεις αρκετό budget ίσως και i7.

Το 775 ξέχνατο!!:yes4:

Edit:Με πρόλαβες στο budget!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.