Jump to content

τηλεδιάσκεψη σε LAN αλλά και VPN

serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έχω ένα τοπικό δίκτυο LAN (Αθήνα-κέντρο) στο οποίο συνδέεται και ένα υποκατάστημά του στη Γλυφάδα με VPN.

Ψάχνω έναν αναλυτικό οδηγό για videoconferencing. Μεταξύ των χρηστών του LAN αλλά να μπορούν να κάνουν τηλεδιάσκεψη και με το υποκατάστημα στη Γλυφάδα.

Τί εξοπλισμός θα χρειαστεί, πρωτόκολλα, γραμμές (ISDN, aDSL,), ταχύτητες γραμμών, διαστάσεις παραθύρων, κ.τ.λ., κ.τ.λ. Άπαντα...

Όσο πιό αναλυτικός με επιθυμητά στοιχεία:

a. Ελληνικός οδηγός και

b. Φωτογραφίες

Αν πάλι δεν είναι ελληνικός και δεν έχει φωτό, τί να κάνουμε; Αρκεί να βρουμε κάτι..

Θα μπορούσα να ζητήσω να γίνει από σας κάποια παρουσίαση αλλά νομίζω πως δε θα γίνει και τόσο αποδεκτό. Αν πάλι κάποιος/κάποιοι έχουν όρεξη για κουβεντούλα και να απαντήσουν σε αρκετές ερωτήσεις μου, όλα αποδεκτά.

thanks

Αν θες κάτι επαγγελματικού επιπέδου, υπάρχουν έτοιμες λύσεις...

40+ ιντσες τηλεόραση, ευρυγώνιες κάμερες, ειδικά μικρόφωνα και τα σχετικά...

Το θέμα είναι τι ακριβώς θές...με 2 adsl και skype, μπορείς να κάνεις πολύ καλή δουλειά...

• 2 months later...
Αν θες κάτι επαγγελματικού επιπέδου, υπάρχουν έτοιμες λύσεις...

40+ ιντσες τηλεόραση, ευρυγώνιες κάμερες, ειδικά μικρόφωνα και τα σχετικά...

Το θέμα είναι τι ακριβώς θές...με 2 adsl και skype, μπορείς να κάνεις πολύ καλή δουλειά...

Με ενδιαφερει να στησω κατι τετοιο στο γραφειο μου

περα απο μια 40αρα TV full HD LED που θα συνδεεται με HDMI στο pc, τι αλλο πρεπει να παρω και πως θα συνδεετε?

Προφανως μια καμερα που θα παει λογικα πανω στην tv (συνδεδεμενη με usb στο pc)... περα ομως απ τις κλασικες web-cams δε ξερω τι υπαρχει στην αγορα. Μικροφωνο? αρκει της καμερας?

Η tv θα ειναι στα 3-4m και ψηλα στον τοιχο...

Για προγραμμα το skype χρησιμοποιειτε συνηθως?

Ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.