fits79 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 Καλησπέρα σας.Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα(Κάτι σαν το teamviewer ή radmin(Προγράμματα απομακρυσμένης διαχείρισης υπολογιστών με windows)) που να μου επιτρέπει να διαχειριστώ από έναν υπολογιστή με windows xp ή windows7 έναν άλλο υπολογιστή με καθαρό dos(Όχι την εντολή cmd μέσα στα windows) μέσω του ίντερνετ.Ένας τρόπος που φαντάζομαι θα γίνετε είναι με το να φτιάξεις ένα bootable usb flash disk(Από το εκάστοτε πρόγραμμα) που να έχει μέσα τα κατάλληλα αρχεία dos ώστε να πατήσεις κάποια ip ή αριθμό στον υπολογιστή με τα windows και να διαχειρίζεσαι το pc με το καθαρό dos.Έχετε καμιά ιδέα για κάποιο τέτοιο δωρεάν πρόγραμμα?Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Για τσέκαρε το DosRDP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Σεπτέμβριος 6, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Δυστυχώς φίλε μου δεν δουλεύει καθότι δεν φτιάχνει ούτε bootable usb disk ούτε είναι free.Ευχαριστώ πολύ πάντως για τον κόπο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Γιατι θελεις καθαρο dos και οχι cmd?Για cmd γινεται με το netcat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Σεπτέμβριος 7, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Γιατί η δουλειά που θέλω να κάνω είναι καλύτερα να γίνετε σε καθαρό dos και όχι σε περιβάλλον windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.