Jump to content

LG Arena ή Nokia 5800 ?

QQman

Recommended Posts

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο...

Με ενδιαφέρει τo GPS να έχει κανονική πλοηγηση, καλή οθόνη, χρηστικότητα και να είναι αρκετά expandable και κυρίως να διαβάζει txt,word και pdf...ποίο πλησιάζει καλύτερα την έννοια του smartphone ?

Αν έχετε άλλη πρόταση μέχρι τα 350€ ακούω..ή μάλλον διαβάζω :p

Το 5800.

Το(α) LG εκτός από την χάλια οθόνη και ψεύτικη κατασκεύη που θα παρουσιάσει ελλάτωμα σίγουρα,έχει και πανάθλιο λειτουργικό που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πάνω.(Εμ που πάει να παρουσιάσει hi-end κινητό με αυτή την βλακεία που χει για λειτουργικό)

Στο 5800 θα βάλεις πάνω Garmin και θα έχεις κανονικότατο gps,θα βάλεις άλλα 100 προγράμματα και θα έχεις ότι ζητάς.Στα LG δεν γίνονται αυτά.

Επίσης το LG Arena αντιγράφει iphone ως λειτουργικό και εμφάνιση,λίγο HTC και 5800.

Μια χαρά είναι,αλλά δεν είναι και η καλύτερη touch που υπάρχει,πχ σαν του iphone.

EDIT:Σαν να μουν λίγο απότομος στο προηγούμενο post.Απλά ήμουν επειδή έχω δει LG KF600-LG Viewty να διαλύονται λίγο-λίγο με τον καιρό,και τα δύο να έχουν μάπα οθόνη όπως τα περισσότερα LG που κυκλοφορούν,να έχουν κάμερα που κοροϊδεύει,το KF600 να μην παίρνει custom themes κτλ.Και να πασάρει η LG τώρα κινητά σχετικά ακριβά και να τους βάζει μέσα οθόνες αφής και κόλπα και να έχουν ένα λειτουργικό άστα να πάνε,που έχω δοκιμάσει όσα LG έχουν βγει και δεν έχω δει κάτι σωστό στο συγκεκριμένο λειτουργικό.:slap:

Πάντως μια φίλη μου έχει το Arena και μπορώ να πω ότι είναι ιδιέταιρα καλό. Σε καμία περίπτωση ψευτικο, το σωμα του είναι από τιτάνιο και η οθόνη είναι από γυαλί. Ίσα ίσα θα το έλεγα ποιοτικότατο.

Λίγο η απόκριση του αξελερόμετρου μόνο ήταν κάπως επιλέκτικη. Όλα τα άλλα μια χαρα. Και Dolby Mobile και Youtube και A-GPS και WiFi και FM Transmitter και παίζει divx/xvid natively.

Το OS του είναι προσσεγμένο, αν και δεν ξέρω τι παίζει με εφαρμογές.

Τώρα που το σκέφτομαι... Αλλά θα πάει κάνα 400άρι με μεταφορικά και αντικαταβολή,εκτός αν το πάρεις μεταχειρισμένο με εγγύηση.

http://www.skroutz.gr/s/48850/HTC-P3700-Touch-Diamond.html

Αν το θες ρίξε ένα τηλεφώνιμα στο πρώτο κατάστημα.

Aπό άποψη κατασκευής (ειδικό γυαλί για αντοχή στις γρατζουνιές, μεταλλικό σώμα) υπερτερεί σε σχέση με το 5800. Ακόμη κάμερα, oθόνη (περισσότερα Pixel) και χρηστικότητα αφής είναι καλύτερα. Αρχειάκια word,excel κτλ. τα "διαβάζει" χωρίς κανένα πρόβλημα, το wifi λειτουργεί άψογα και όσο αφορά τη μνήμη έχει ενσωματομένη 8GB και δέχεται άλλα 16GB. Η ανταπόκριση της οθόνης πολύ καλύτερη από τα παλίοτερα LG και ό ήχος Dolby(πολύ καλή αναπαραγωγή κομμάτιών μέσω των ακουστικών). Σε όλα τα παραπάνω βγαίνει νικητής χωρίς δεύτερη σκέψη το Arena, το μόνο αρνητικό στο συγκεκριμένο (αλλά και γενικά στα LG) είναι ο περιορισμός στα προγράμματα μιας και μένεις μόνο σε java επιλογές...

Το 5800 θεωρώ ότι σε καλύβει πιο καλά απ'ότι το lg λόγο λειτουργικού.Είναι symbian,δηλαδή καθαρό smart phone.Το άλλο έχει το κανονικό λειτουργικό της LG,δηλαδή garmin και άλλα καλά προγράμματα για gps,αλλά και expandable λειτουργικό,τα ξεχνάς.:p

επειδή ψήνομαι και εγώ περιμένω αυτό το μοντέλο τη LG:http://www.gsmarena.com/lg_gm750-2927.php το οποίο φοράει,OS Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional...:happy2:

ααααα ξέχασα και αυτό επίσης:http://www.gsmarena.com/lg_gm730-2694.php

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.