Jump to content

LG Arena ή Nokia 5800 ?

QQman

Recommended Posts

εγω παντως ειμαι πληρως ευχαριστημενος απο τις λειτουργιες του 5800

μονο κακο ειναι οτι καποιες φορες ψιλοκολλαει

Αν σου κολλαει καλο θα ηταν να αλλαξεις την καρτα μνημης, διοτι αυτη που δινει η νοκια δδν ειναι καλη!

Αυτη που συστηνουν ολοι ειναι μια sandisk με class τουλαχιστον 4

Ειχα το 5800 αλλα λογω της κακης ποιοτητας κατασκευης το εδωσα και πηγα σε innov8 που το κινητο σκιζει...δυστυχως λες οτι θες να το παρεις απο βοντα αλλιως θα σου λεγα να παρεις το innov8 στα 249 απο saturn που ειναι φοβερη προσφορα(εγω το χα παρει απο πλαισιο στα 335 οταν ειχε βγει προσφορα).τωρα αναμεσα σε αυτα τα 2 θα σου λεγα να παρεις το 5800 γιατι θα εχεις και πολλες επιλογες για προγραμματα gps.παντως να ξερεις οτι θα πρεπει να ελπιζεις να πεσεις σε καλο κομματι,γιατι καποια εχουν ελαττωματικη οθονη,αλλα δεν εχουν καλο δεκτη gps(οπως το δικο μου που ηθελε 4 λεπτα για να κλειδωσει ενω του ξαδερφου μου σε μισο λεπτο ειχε βρει σημα) ενω τα πιο πολλα εχουν και την λεγομενη σχισμη.. απο προγραμμα gps θα σου προτεινα το ndrive καθως ειναι αρκετα ελαφρυ και καλο.αλλα και το garmin ειναι ωραιο.

Αν μπορεις να κανεις απο εκει συνδεση τοτε παρε το innov8.ειναι πολυ καλο κινητο.και στα 249Ε ειδικα.φαντασου οτι πριν 4 μηνες ειχε 440Ε.το ριξαν στις προσφορες στα 319Ε και τωρα το βγαλαν αυτοι στα 249.

http://www.saturn.com.gr/pdf/saturn_catalogue_geraka.php?radnja=druga

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.