SCREPTOS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2009 Λοιπόν έκανα την αίτηση και από 2 mbps πήγα στα 8 mbps (και καλά 8) Λοιπόν σε όποια σελίδα και να δοκιμάσω την γραμμή μου πάνω από 2,4 δεν είδα Πως κοίταξα το μόντεμ μου ξαφνικά ανακαλύπτω αυτό Modulation:ADSL2 PLUS Data Rate : 8192 381 kbps:hmm: Πριν κάνω την αίτηση στον οτε μου διαβεβαίωσαν ότι είμαι εντος εμβέλειας και ότι πολύ άνετα θα είμαι στα 8 mbps. Το μόντεμ δείχνει 8 όλοι οι υπόλοιποι ώμος όχι Φταίω εγώ σε κάτι?? (μάλλον ναι επειδή πήγα στον ΟΤΕ) Να κάνω ένα update το μόντεμ η να …… την πωλήτρια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Σεπτέμβριος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Δοκιμασες να κατεβασεις καποιο αρχειο απο τον FTP της Οτενετ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Σεπτέμβριος 6, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Δοκίμασε να κατεβάσεις από nvidia και δες τι θα πιάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 6, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Οσο παρεξενο και να σου φανει το προβλημα σου μαλλον ειναι οτι ...ξεχασαν να σε αναβαθμισουν ! Ενα τηλεφωνο στην ΕΠ θα λυσει κατα 99% το προβλημα σου, εκτος αν θελεις να περιμενεις μερικες μερες μεχρι να το αλλαξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Σεπτέμβριος 6, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Οπως τα λεει ο sirDiman ειναι,παρε κατα προτιμηση στο 800-κατι της ΟΤΕΝΕΤ και ζητα να μιλησεις με τον προισταμενο βαρδιας.εξηγησε του πως εχουν ξεχασει να κανουν update το λογαριασμο σου σε 8mbps απο την ΟΤΕΝΕΤ,ενω απο το DSLAM εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Σεπτέμβριος 6, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Από nvidia το μέγιστο ήταν 232. άρα έχουμε πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 6, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 μαλλον ξεχασαν να σε αναβαθμισουν.Τσεκαρε το και στο my.otenet.grΜε ενα τηλ θα στο αλλαξουν αμεσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Σεπτέμβριος 6, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Και τώρα το πιο τρελό Πήρα τηλέφωνο μίλησα με έναν υπάλληλο Όλα καλά και ωραία ως εδώ, από τον ftp του ΟΤΕ κατεβάσω 650-670 περίπου Απ όπου αλλού και να δοκίμασα το μέγιστο ήταν 270. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 6, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 πες τα στοιχεια της γραμμης σου (atenuation, κλπ κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 6, 2009 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Δε βρησκεις και συχνα servers να δινουν πανω απο τοσο...Βαλε πολλα μαζι απλα να δεις.Πχ ανοιξε πολλα youtube video μαζι και δες ποσο πιανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 6, 2009 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Δε βρησκεις και συχνα servers να δινουν πανω απο τοσο...Βαλε πολλα μαζι απλα να δεις.Πχ ανοιξε πολλα youtube video μαζι και δες ποσο πιανεις.Με youtube video θα δοκιμασει την γραμμη του? απο τα πιο αναξιοπιστα κατ'εμε.Το πιο αξιοπιστο ειναι της nvidia. Δινει παντα το μεγιστο bandwith της γραμμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 6, 2009 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 δεν εννoουσα να βρει και το μεγιστο της γραμμης του.Αυτο το ειδε απο το FTP της otenet προφανως.μηνυμα #3Δοκίμασε να κατεβάσεις από nvidia και δες τι θα πιάσεις. μηνυμα #8Απ όπου αλλού και να δοκίμασα το μέγιστο ήταν 270αρα υπαρχει προβλημα με direct συνδεσεις.Ας δοκιμασει εστω αν οχι youtube να κατεβασει τον ιδιο driver 4 φορες ταυτοχρονα να δει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 6, 2009 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Γιατί ρε παιδιά να το κάνει μπακάλικα αφού υπάρχει site ειδικό γι αυτό το πράγμα? http://www.speedtest.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 6, 2009 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 απο nvidia.com κατεβαζω με 800 (με τοσο κατεβαζα οταν ειχα 8mb) ενω εχω 24αρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 7, 2009 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 απο nvidia.com κατεβαζω με 800 (με τοσο κατεβαζα οταν ειχα 8mb) ενω εχω 24αρα εγω απο nvidia κατεβαζω με 4.2ΚΒ με 56αρη modem περα απο τη πλακα , γιατι δε δοκιμαζει καποιο τορρεντ απο private tracker?εκει πιανω τα μεγιστα εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 7, 2009 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 Και απο rapidshare αλλου που να βρεις account:hm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 7, 2009 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 ναι μεν από nvidia θα πιάσει max, αλλά με τί dl manager? αν δοκιμάζει single threaded πχ από ie/mozzilla τότε δε βλέπει σίγουρα το max... δοκίμασε πχ με idm που ανοίγει πολλαπλά connections κ πες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Σεπτέμβριος 10, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2009 παιδιά @@ άκρη δεν έβγαλα αλλά πρέπει να πληρώσω την 8 mbps τι να κάνω τώρα μήνυση, ξύλο?? ότι και να κάνω πάνω απο 232 δεν λέει να πιάσει στο κατέβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Σεπτέμβριος 10, 2009 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2009 Δοκίμασε να κατεβάσεις κάποιο αρχείο με κάποιον Download Manager!Με 1 connection δύσκολα θα πιάσεις καλές ταχύτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Σεπτέμβριος 10, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2009 Τελείως τρελό το θέμαΜόνο από τον φτπ του ΟΤΕ έχω ταχύτητα 600++ από όπου αλλού και να κάνω κάτι 230++ παραπάνω δεν πάει. Και το τρελό είναι ότι το μόντεμ ρουτερ δείχνει 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.