Jump to content

Ποια έκδοση windows 7 επιλέγει o power user;

psyber

Recommended Posts

Στο παρακάτω λινκ παρατιθεται ενα συγκριτικο των τριων εκδοσεων στις οποίες θα κυκλοφορησει το πολυαναμενόμενο λειτουργικο συστημα.

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare-editions/default.aspx

Πέρα απο την απουσία του Windows Xp Compatibility Mode, θεωρείτε ότι η Home Premium έκδοση θα καλύψει τον power user;

Αξίζουν τα παραπάνω λεφτα (που ειδικά στην Ultimate δε νομιζω οτι ειναι λιγα) οι 2 πιο ακριβες εκδόσεις;

Εσείς τι πιστεύετε;

Μπορει κανεις να προβει στην αγορα των Professional αφου στην ιδια τιμη μπορει να εχει και το Windows Xp Mode αλλα και με μια μικρη διαφορα απο αυτα που προσφερουν τα ultimate.....προσωπικα πιστευω οτι η Professional ειναι η καλυτερη επιλογη εκτος και αν η Ultimate εχει και αλλα κρυφα που δεν αναφερονται !!

Εγώ θα μείνω με την Pro. Κυρίως λόγω του ότι είναι free από msdnaa.

Αλλιώς λογικά θα κατέβαζα μια premium να δοκιμάσω τι διαφορά έχει από την Pro σε θέματα networking και λογικά θα επέλεγα όποιο με κάλυπτε.

Εγώ θα μείνω με την Pro. Κυρίως λόγω του ότι είναι free από msdnaa.

Αλλιώς λογικά θα κατέβαζα μια premium να δοκιμάσω τι διαφορά έχει από την Pro σε θέματα networking και λογικά θα επέλεγα όποιο με κάλυπτε.

Εχουμε κανα link ???

Στο e-academy πάντως (για τους φοιτητές) έχουν ανεβάσει και την ultimate, αλλά την RC έκδοση.

Εγώ θα μείνω στην professional που είναι και τζάμπα. :D

Πιστεύω η ultimate θα είναι πεταμένα λεφτά για τους περισσότερους.

edit: @MOS, στο e-academy υπάρχει η Professional και η ultimate RC διαθέσιμες.

Αν το θες για απλή χρήση/να κάνεις τη μαγκιά σου/σαν 2ο λειτουργικό τότε τα home είναι καλά θαρρώ.

Αν το θες για εργαλείο και σε ενδιαφέρουν τα όποια έξτρα (xp mode κτλ) τότε πάρε τα pro.

Προσωπικά επέλεξα τα pro λόγω του ότι είναι τα μόνα διαθέσιμα δωρεάν από msdnaa και επειδή το xp mode μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο (κάποια από τα πανάρχαια προγράμματα της σχολής δε θα τρέχουν σε 7)

Ένας συγκριτικός πίνακας είναι αυτός http://www.sevenforums.com/tutorials/14422-compare-windows-7-editions.html

Θα μπορούσα να σου δώσω και άλλο λόγο. Τα Home 64bit υποστηρίζουν μέγιστη RAM 8/16GB ενώ τα pro 192GB!!! :confused:

Αλλά πολύ απλά θα με θεωρούσες τρελό :haha:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.