Jump to content

βοηθάτε γιατί χανόμαστε

petran_x13

Recommended Posts

Βγάλε τον επεξεργαστή και δες μήπως έχει στραβώσει κάποιο πινακι από το socket της μητρικής.

Μου έχει συμβεί στο παρελθόν. Το ίσιωσα προσεκτικά και έπαιξε.

χάλασα τελείως ένα μισοστραβο καταλάθος και τώρα ανοίγει κλίνη και μετά ανοίγει κανονικά τι να κάνω?

προσπάθησε με κάτι ψιλό πχ βελόνα να το φέρεις στα ίσια του προσεκτικά θέλει πολύ υπομονή...

Το είχα πάθει και γω στο παρελθόν αλλα το έκανα.

Τώρα το λύγισες ή απο πριν ήταν λυγισμένο και δεν το παρατήρησες?

Γιατί αν το λύγισες τώρα τότε δεν φταίει το pin αλλα η μητρική

πάλι ανάβει σβήνει ξανανάβει αλλα δεν δείχνει ΤΊΠΟΤΑ Η ΟΘΌΝΗ

προσπάθησε με κάτι ψιλό πχ βελόνα να το φέρεις στα ίσια του προσεκτικά θέλει πολύ υπομονή...

Γιατί αν το λύγισες τώρα τότε δεν φταίει το pin αλλα η μητρική[/quote

τώρα πριν ήταν λίγο προς τα κάτω αλλα ακούμπαγε κανονικά

Γιατί αν το λύγισες τώρα τότε δεν φταίει το pin αλλα η μητρική

ίσιωσα όλα τα στραβά 2 ήταν και το pc ξεκινάει δεν δείχνει τίποτα σβήνει και ξανά ανοίγει και τότε δείχνει τα πάντα κανονικά

τελικά είναι τα pins? άρα θέλω άλλη mobo ok ούτος η άλλος το είχα πάρει απόφαση ότι δεν τα γλιτώνω τα 100e η asus p5q turbo κέντρισε το ενδιαφέρον μου τι λέτε? πιο πολύ θέλω να κάνω ο/c

Ναι

Κατα 99%

ευχάριστο όσους βοήθησαν όροις μπορεί να pi κάποια άλλη λυσία ας στήλη μήνυμα επίσης αυτή η μητρική πως σας φαίνεται:http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1325175&page=4&Manufacturer=Asus&category=69977721&catalog=20 λέω να πάρο από πλαίσιο γιατί έχω ακούσει ότι έχουν πολύ καλο rma:coax:

ΑΦου ειπες οτι παιζει :giveup:

ναι αλλα μου κάνει επανεκκίνησης και δεν τα πολύ γουστάρω αυτά γιατί άμα από το άναψε σβήσε χαλάσει τίποτα άλλο την πατήσαμε

Kοιτα, το να αναβει μια φορα απο cold boot, να σβηνει και να ξανα-αναβει κανονικα ειναι φυσιολογικο.Απλα αυτο το κανει κυριως οταν αλλαζεις καποια ρυθμιση στο BIOS,αλλαζεις επεξεργαστη ή οπως ειπα μερικες φορες σε cold boot (αμα δε το ειχες στο ρευμα κτλπ).

ΛΟΓΙΚΑ αμα μπεις τωρα bios, κανεις save τις ρυθμισεις που ειχες και πριν και μετα μπεις λειτουργικο και το κλεισεις κανονικα δε θα εχεις κανενα απολυτος προβλημα.

Kοιτα, το να αναβει μια φορα απο cold boot, να σβηνει και να ξανα-αναβει κανονικα ειναι φυσιολογικο.Απλα αυτο το κανει κυριως οταν αλλαζεις καποια ρυθμιση στο BIOS,αλλαζεις επεξεργαστη ή οπως ειπα μερικες φορες σε cold boot (αμα δε το ειχες στο ρευμα κτλπ).

ΛΟΓΙΚΑ αμα μπεις τωρα bios, κανεις save τις ρυθμισεις που ειχες και πριν και μετα μπεις λειτουργικο και το κλεισεις κανονικα δε θα εχεις κανενα απολυτος προβλημα.

ούτε τώρα ανάβει

ειπες

ίσιωσα όλα τα στραβά 2 ήταν και το pc ξεκινάει δεν δείχνει τίποτα σβήνει και ξανά ανοίγει και τότε δείχνει τα πάντα κανονικά

οταν ξεκινησει κανονικα και μετα, ΞΑΝΑσβηνει ?

ειπες

οταν ξεκινησει κανονικα και μετα, ΞΑΝΑσβηνει ?

ναι αλλα τις περισσότερες φορες ξεκινάει ξανασβήνει και η οθόνη δεν δείχνει τίποτα άλλες φορες πάλι δείχνει με το δεύτερο ξεκίνημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.