petran_x13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2009 λοιπόν παίδες σήμερα ένας φίλος έφερε το pc του σπίτι μου για να κάνουμε λίγο cable managment και σκεφτήκαμε να βάλουμε τον q6600 στην θέση του e6750 μου όλα καλά ως εδώ είχα κάνει και από χτες bios update τον βάζουμε και το pc ανάβει η οθόνη δεν δείχνει τίποτα λέω ok δεν μπαίνει ξαναβάζω τον e6750 μου και πάλι το ίδιο λοιπόν ανοίγει το pc μετά κλίνη και μετά ξαναανιγει χωρίς η οθόνη να δείχνει τίποτα και ποντίκι πληκτρολόγιο είναι νεκρά αλλα τα ανεμιστιρια δουλέουν όλα τι έγινε ξαφνικά και πάνε όλα?? τα έχω παίξει θα ρίξω το pc από το μπαλκόνι όπου να ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Σεπτέμβριος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Κάνε ένα clear cmos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Ή κατι βραχυκυκλωνει πανω σε pcb ή χαλασε η μητρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Εφόσον είπες ότι έκανες cable management, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποια σύνδεση να μην είναι "σωστή".Στήσιμο με τα απαραίτητα επάνω στο γραφείο για πρώτο βήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 5, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Ή κατι βραχυκυκλωνει πανω σε pcb ή χαλασε η μητρικηστο δικό του pc όχι στο δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 5, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Κάνε ένα clear cmos.πως γίνεται αυτό? εκτος και αν εννοείς να βγάλω το μπαταριακι τις μητρικής το έκανα ήδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 5, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Ή κατι βραχυκυκλωνει πανω σε pcb ή χαλασε η μητρικηδεν νομίζω να βραχυκυκλώνει κάτι και αν είναι η μητρική ox ox δεν πεζή και χρήμα τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 5, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Κοιτα εγω ετσι οπως σε βλέπω πας για αλλαγή μητρικής, εφόσον τα άνωθεν δεν εχουν αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 5, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Κοιτα εγω ετσι οπως σε βλέπω πας για αλλαγή μητρικής, εφόσον τα άνωθεν δεν εχουν αποτέλεσμα ox και πάλι ox τουλάχιστον είναι κάτι που ούτος η άλλος ήθελα να αλλάξω και παο μάλλον για asus p5q αλλα πως κάνω clear cmos?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 5, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 και πάλι όμως αφού δίνη ρεύμα στα ανεμιστιρια πως κάηκε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 5, 2009 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 το καηκε ειναι ενας γενικος χαρακτηρισμος ας πουμε.Μπορει να ''κοπηκε'' καποια διαδρομη πανω στην πλακετα, να χαλασε/καηκε καποιο chipακι ή να βραχυκυκλώνει καπου και να μην αναβει.Ριξε μια ματια στο socket μπας και στραβωσε τιποτα, ποτε δεν ξερεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Σεπτέμβριος 5, 2009 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Βγάλε τη μητρική από το κουτί.Βάλτην επάνω σε ένα χαρτόνι.Σύνδεσε το τροφοδοτικό και δες τι κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 5, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Βγάλε τη μητρική από το κουτί.Βάλτην επάνω σε ένα χαρτόνι.Σύνδεσε το τροφοδοτικό και δες τι κάνει.τι εννοείς φιλε άμα την βάλω σκέτη πάνω στο τροφοδοτικό θα γίνει κάτι??? πως θα την ανάψω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 5, 2009 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Φίλε petran όπως σου είπα κι εγώ πριν αλλά δεν μου απάντησες, και όπως σου λέει και o Tsene, στήσε το μηχάνημα εκτός κουτιού μόνο με τα απαραίτητα. Ακόμη καλύτερα, ενόσω θα έχεις το μηχάνημα επάνω στο γραφείο (να ακουμπάει σε κάποιο κουτί μητρικής ή χαρτόνι απλά), σύνδεσε μόνο το τροφοδοτικό και δες τι κάνει, όπως είπε κι ο Tsene. Για να την ανάψεις θα βραχυκυκλώσεις π.χ με ένα ίσιο κατσαβίδι το Power Switch (εκείνα τα δύο pιn-άκια του power switch που συνδέεται στη πρόσοψη του κουτιού). Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 5, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Φίλε petran όπως σου είπα κι εγώ πριν αλλά δεν μου απάντησες, και όπως σου λέει και o Tsene, στήσε το μηχάνημα εκτός κουτιού μόνο με τα απαραίτητα. Ακόμη καλύτερα, ενόσω θα έχεις το μηχάνημα επάνω στο γραφείο (να ακουμπάει σε κάποιο κουτί μητρικής ή χαρτόνι απλά), σύνδεσε μόνο το τροφοδοτικό και δες τι κάνει, όπως είπε κι ο Tsene. Για να την ανάψεις θα βραχυκυκλώσεις π.χ με ένα ίσιο κατσαβίδι το Power Switch (εκείνα τα δύο pιn-άκια του power switch που συνδέεται στη πρόσοψη του κουτιού).ένταξη θα δοκιμάσω αύριο αν είναι η μητρική καμένη τι σας λέει η asus p5q turbo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 5, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2009 Φίλε petran όπως σου είπα κι εγώ πριν αλλά δεν μου απάντησες, και όπως σου λέει και o Tsene, στήσε το μηχάνημα εκτός κουτιού μόνο με τα απαραίτητα. Ακόμη καλύτερα, ενόσω θα έχεις το μηχάνημα επάνω στο γραφείο (να ακουμπάει σε κάποιο κουτί μητρικής ή χαρτόνι απλά), σύνδεσε μόνο το τροφοδοτικό και δες τι κάνει, όπως είπε κι ο Tsene. Για να την ανάψεις θα βραχυκυκλώσεις π.χ με ένα ίσιο κατσαβίδι το Power Switch (εκείνα τα δύο pιn-άκια του power switch που συνδέεται στη πρόσοψη του κουτιού).σου απάντησα αλλα καταλάθος έκανα σε άλλον παράθεση λέω ότι δεν εκάνα στο δικό pc cable managment αλλα στου παιδιού που έχει τον q6600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 6, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Φίλε petran όπως σου είπα κι εγώ πριν αλλά δεν μου απάντησες, και όπως σου λέει και o Tsene, στήσε το μηχάνημα εκτός κουτιού μόνο με τα απαραίτητα. Ακόμη καλύτερα, ενόσω θα έχεις το μηχάνημα επάνω στο γραφείο (να ακουμπάει σε κάποιο κουτί μητρικής ή χαρτόνι απλά), σύνδεσε μόνο το τροφοδοτικό και δες τι κάνει, όπως είπε κι ο Tsene. Για να την ανάψεις θα βραχυκυκλώσεις π.χ με ένα ίσιο κατσαβίδι το Power Switch (εκείνα τα δύο pιn-άκια του power switch που συνδέεται στη πρόσοψη του κουτιού).έκανα ότι μου είπες ακριβώς αλλα με διαφορετική κάρτα γραφικών άλλο τροφοδοτικό και αλλα σκληρό και πάλι το ίδιο έγινε όσο για τον επεξεργαστή μου το έκανε και με τον q6600 όπως σας ειπα και χτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 6, 2009 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Εάν έκανες τα παραπάνω όπως λές, δηλαδή δοκίμασες και με διαφορετικά parts, τότε δυστυχώς φίλε μου, πας για μητρική.Για σιγουριά όμως ότι έχει γίνει Clear CMOS, ή βγάλε τη μπαταρία για 10 λεπτά από τη μητρική ή χρησιμοποιήσε το jumper που έχει επάνω (βλέπεις στο manual ή ψάχνεις για Clear CMOS jumper). Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 6, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Εάν έκανες τα παραπάνω όπως λές, δηλαδή δοκίμασες και με διαφορετικά parts, τότε δυστυχώς φίλε μου, πας για μητρική.Για σιγουριά όμως ότι έχει γίνει Clear CMOS, ή βγάλε τη μπαταρία για 10 λεπτά από τη μητρική ή χρησιμοποιήσε το jumper που έχει επάνω (βλέπεις στο manual ή ψάχνεις για Clear CMOS jumper).τα έκανα όλα και πάλι τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 6, 2009 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 καινουργια μητρικη then Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.