Kosmos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2009 Καλησπερα παιδες, εδω και μερες αντιμετοπιζω ενα σπαστικο προβληματακι στα vista 64.Μολις ανοιξω το πισι και βαλω μουσικη στο winamp ή κανα βιντεο με μουσικη, ολα παιζουν μια χαρα...Ομως αν ανοιξω τον mozilla ή τον windows explorer o ηχος αρχιζει και κανει παρασιτα.Αν πχ παω πανω κατω το ποντικι τα παρασιτα αυξομειωνονται αναλογα...τα ιδια και με το scroll.Αν σταματησω να κανω οτιδηποτε ο ηχος φτιαχνει....μολις ακουμπησω μετα ποντικη ή πληκτρολογιο παλι τα ιδια.Απο καρτα ηχου εχω την xfi fatality και μεχρι πριν λιγο καιρο ολα ηταν μια χαρα.Περα απο αναβαθμιση στο klite δεν εχω περασει κατι αλλο που να πειραζει τα codecs.Καμια ιδεα για να διορθωθει?ps.Εχω κανει επανεγκατασταση τους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2009 είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πριν κάποια χρονια......τελικά ήταν προβληματική mobo στην περίπτωση μου.γιατί μετά από 1 μηνα που την πήρα τα έφτυσε, όταν ξαναπήρα με rma την ίδια έφυγε το πρόβλημα μου.βεβαια δεν είχα την κάρτα που έχεις εσέι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Σεπτέμβριος 15, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα εχω εξεταστικη...Τελικα το κανει λογω υπερχρονισμου...Ειτε στα 3ghz τον εχω ειτε στα 3.8 τα ιδια...μολις το βγαλω απο oc ολα μια χαρα....οσο ρευμα και να δωσω.Μαλλον η μητρικη φτεει καθοτι ειναι απο το στοκ του πλαισιου....κατα τις 25 του μηνος θα την παω πισω γιατι εχει και αλλα σκαλωματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Σεπτέμβριος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 και 10mhz πανω να την εχεις το κανει?για δες μηπως ειναι καμια αλλη ρυθμιση πχ περι spread spectrum.η δωσε παραπανω ρευμα σε κανα τσιπσετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.