Jump to content

ειναι σχεδον ιδιοι! βοήθεια!!!

psyber

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θελω για αποθηκευση ενα σχετικα μεγαλο δισκο.

ειμαι μεταξυ:

1)http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1310356&CAPACITY=1+TB&category=69977741&catalog=20

και

2)http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1220276&CAPACITY=1+TB&category=69977741&catalog=20

η διαφορα στην τιμη ειναι αμελητεα. υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω; αναζητηση στο site της wd δεν μου βγαζει αποτελεσματα για τον πρωτο οποτε συμπεραινω οτι μπορει να ειναι discontinued. εσεις τι λετε;

Φιλε νομιζω οτι ο γκριν δουλευει στις 5400 στροφες αρα ειναι πιο αργος. Ειναι ομως πιο κρυος, οικονομικος και αθορυβος. βαλε τα στη ζυγαρια και αποφασισε τι θες πιο πολυ

απο οτι λενε τα χαρακτηριστικα στο πλαισιο, ο πρωτος ειναι green αλλα στις 7200σαλ

ενω ο δευτερος λογικα ειναι caviar green με 5400σαλ. αλλα αν ειναι για αποθηκευση, επειδη ενδιαφερομαι κι εγω, δε νομιζω να θες black 7200σαλ!!απλα πρεπει να ειναι -οσο γινεται- αξιοπιστος, κρυος και οικονομικος.

Τώρα όσον αφορά WD10EADS=5400-7200 ανάλογα με τις εργασίες που του ανατίθεται (ισχυρίζεται η εταιρεία :devil:....).Από την άλλη για τον άλλον από όσο ξέρω πρέπει όντως να ισχύει αυτό... Τώρα τι να σου πω δεν είμαι και υπάλληλος στην western.Παρόλα αυτά έχουν ακουστεί πολλά προβλήματα για τους green με τις κεφαλές δλδ στην κατηγορία που ανήκει ο 2ος

αν εχω καταλαβει καλα οι green σερνονται απο άποψη επιδοσεων, έτσι δεν ειναι; δεν τον θελω για συστημα αλλα αν αργει να βρει και να τρεξει mp3 και video τι να το κανεις;

Παρε black μονο 8-9 ευρω παραπανω στην τιμη. Ολα τα συγχρονα κουτια εχουν εναν ανεμιστηρα που βαζει αερα μεσα ακριβως μπροστα στο δισκο. Αυτο ειναι αρκετο για να τον κρατα κρυο. Επισης με τον black της υπογραφης μου δεν εχω προβλημα θορυβου και ειναι ταχυτατος, του 1 τερα θα ειναι ακομα ταχυτερος. Απεφυγε καλυτερα τους green.

Παρε black μονο 8-9 ευρω παραπανω στην τιμη. Ολα τα συγχρονα κουτια εχουν εναν ανεμιστηρα που βαζει αερα μεσα ακριβως μπροστα στο δισκο. Αυτο ειναι αρκετο για να τον κρατα κρυο. Επισης με τον black της υπογραφης μου δεν εχω προβλημα θορυβου και ειναι ταχυτατος, του 1 τερα θα ειναι ακομα ταχυτερος. Απεφυγε καλυτερα τους green.

+1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.