Jump to content

Δίλλημα: Αγορά απο E-Chop

geogeoland

Να το ρισκάρω?  

71 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Κάτοικος Θεσσαλονίκης εδώ!:hi:

Από eshop η 1η μου αγορά ήταν κακή εμπειρία. Είχα παραγγείλει σκληρό ο οποίος έφυγε από Αθήνα σε 1 εργάσιμη και έμεινε στα κεντρικά της Θεσσαλονίκης 1 βδομαδα:suicide:. Πολύ απλά η υπηρεσία courier με την οποία συνεργάζονται είναι gtp, καθώς ούτε μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί τους και οι ώρες που παραδίδουν είναι μόνο πρωινές (ενώ εγώ ήμουν πανεπιστήμιο και οι γονείς δουλειά). Κοντέψαμε να σκοτωθούμε και τελικά πήρα άλλο σκληρό από το you.gr

Οι επόμενες παραγγελίες έγιναν με παραλαβή από το νέο κατάστημα στη λ. κων. Καραμανλή. Πάλι μικρά προϊόντα με δική τους εγγύηση όπως πανελάκι για ανεμιστήρες, μνήμες κτλ. Τα πράγματα όδευσαν αισίως.

Πλέον είναι υποχρεωμένοι για DOA 7 ημερών οπότε πάνε οι παλιές λαλακίες που δε σου άλλαζαν κάρτα ελαττωματική επειδή την έβγαλες από το κουτί.

Συμπέρασμα δικό μου: Να ψωνίσεις μόνο αν δε βρίσκεις αυτό που θες κάπου αλλού στην ίδια ή ελάχιστα πιο υψηλή τιμή. Καλύτερη και γρηγορότερη είναι η παραλαβή από το κατάστημα και να συνεργάζεσαι όσο μπορείς με τα κεντρικά της Αθήνας. Με τους υπόλοιπους Θεσσαλονίκης κτλ δεν συνεννοείστε εύκολα, έχουν καβαλήσει το καλάμι...

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα από το e-shop τίποτα.

1) γιατί μια φορά έτυχε να πάω στο κατάστημα στουρνάρης και είχα εξυπηρέτηση χειρότερη και από αυτήν που θα είχα σε έναν έμπορο σε παζάρι στο bangladesh,

2) επειδή δεν ρισκάρω να πέσω στα ίδια ζώα αν χαλάσει κάτι όπως πολλοί έχουν πάθει.

Και πες ότι το πάρεις και χαλάσει μετά από έναν μήνα τι κάνεις; Βέβαια δεν πάει να πει ότι μια φορά αν αγοράσεις θα μπλέξεις,από όποιο κατάστημα και να αγοράσεις κάτι,πάλι μπορεί να σου κάτσει σαν το e-shop,αλλά...

Εγώ όμως ακόμα και να ήξερα ότι ήταν σωστό το e-shop,πάλι δεν θα έπαιρνα τίποτα από αυτούς μόνο και μόνο απ'την εξυπηρέτηση που έλαβα.:TD:

Ομολογώ ότι το asrock είναι πανέμορφο,αλλά άλλης μάρκας nettop με ίδια χαρακτηριστικά δεν μπορείς να βρεις;

Επίσης αν το θες μόνο για blu-ray και media αρχεία,όπως λέει ο κώστας από πάνω,παίρνεις ένα bluray με 200-300ε,και επειδή τα blu-ray έχουν περιορισμένη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων,αν πάρεις φτηνό,μετά θα σου μείνουν να πάρεις και media player για να παίζεις αρχεία.

Δίνοντας 10 ευρώ παραπάνω, δηλαδή σύνολο 399,44€ αγοράζεις αυτά με την εγγύηση του Πλαισίου :p

http://www.plaisio.gr/basket.aspx?rctl=14&rctg=1000000283

Με λίγα λόγια σε σχέση με αυτό που έχεις βάλει στο μάτι θα πάρεις:

Πιο ωραίο κουτάκι (οκ, κολοκυθόπιτα συμφωνώ :p)

4GB Ram αντί για 2.

Πιο γρήγορο επεξεργαστή.

Blu ray recorder αντί για μόνο ανάγνωσης.

Τέλος επεκτασιμότητα. Μπορείς να βάλεις πάνω του ότι θες. Δύο σκληρούς, βγάζει μπροστά 3,5 θύρα, αλλάζεις επεξεργαστή, βάζεις όποια κάρτα γραφικών θες (οκ σχεδόν, φτάνει να είναι λίγο μαζεμένη :p)

Τώρα μάλιστα αν σου έφταναν τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου μπορείς να ρίξεις τα χαρακτηριστικά του τρέχοντος και να πας στα... 281€ !!

Edit: Με συγχωρείτε, επειδή δεν είχα κάνει log in στο Πλαισιο πιστευα ότι θα το έδειχνε...

plaisio.jpg

Με μόνη διαφορά το ότι από αθόρυβο πανέμορφο κουτί σε μέγεθος router και μικρή κατανάλωση,πάει σε αεροπλάνο,με μέγεθος σκαμπό,κατανάλωση ψυγείου,και χωρίς nvidia ion.:p

Με μόνη διαφορά το ότι από αθόρυβο πανέμορφο κουτί σε μέγεθος router και μικρή κατανάλωση,πάει σε αεροπλάνο,με μέγεθος σκαμπό,κατανάλωση ψυγείου,και χωρίς nvidia ion.:p

Ναι και με τα ίδια χρήματα υπερδιπλασιάζει τα χαρακτηριστικά ή υποδιπλασιάζει τα χρήματα αν θέλει επιδόσεις ΙΟΝ. Τον λυπάμαι :hehe:

Είστε άψογοι και άμεσοι, το η όλη συζήτηση με τις προτάσεις της βοήθησε πολύ . :)

Λοιπόν... έχοντας δει τη συζήτηση αρκετά και αρκετά επίσης και τα διάφορα περί HTPC... δυστυχώς οι άλλες προτάσεις δε με καλύπτουν. Είναι μεν πολύ πιο ισχυρές, παρ όλα αυτά δεν χρειάζομαι περισσότερη ισχύ, χρειάζομαι όμως αυτά που είναι το τίμημα της παραπανίσιας ισχύς.

Οπότε ως φύλλο πορείας βλέπω το να περιμένω λίγες μέρες (μια βδομάδα), μήπως το φέρει κανένα κατάστημα άλλο απο το e-chop, να πάρω και 1-2 τηλέφωνα κάποια καταστήματα να δω αν μπορούν να κάνουν ειδική παραγγελία, και αν όλα αποτύχουν, θα το παραγγείλω απο το e-shop και θα το ρισκάρω και...βλέπουμε. :)

Ναι ε? Η δική μου περίπτωση που γείωσαν από τα κεντρικά τον τεχνικό Περιστερίου όταν βρήκε την βλάβη είχε σχέση με το υποκατάστημα? Το ότι μου αντικατέστησαν το προβληματικό προϊόν μετά από μήνες με μεταχειρισμένο σε κάκιστη κατάσταση ήταν και αυτό θέμα υποκαταστήματος? Ή μήπως όλοι είμαστε τρελοί?

Αν δεν ξέρεις πρώτα μάθε ΕΔΩ και μετά μίλα για εσωτερική κατανάλωση. :nono:

Τώρα αν ο φίλος θέλει οπωσδήποτε το ASRock με το BluRay και δεν μπορεί να το βρει αλλού ας το πάρει έχοντας γνώση όμως το ότι αυτό δεν είναι οθόνη με εγγύηση LG. Από το να βασανίζεται....

Προσωπικά πάντως θα κοίταγα να φτιάξω μόνος μου ένα HTPC. Υπάρχει μπόλικο hardware εκεί έξω για ένα ήσυχο, ποιο φτηνό και ποιο ισχυρό HTPC.

:clap: ωραιο το παραληρημα σου! αλλα μολις βρεις το επομενο κομματι hardware φτηνα μια χαρα θα το τιμησεις το eshop. να το παρεις αφοβα τη στιγμη που το θελεις και δεν το βρισκεις αλλου.

:clap: ωραιο το παραληρημα σου! αλλα μολις βρεις το επομενο κομματι hardware φτηνα μια χαρα θα το τιμησεις το eshop. να το παρεις αφοβα τη στιγμη που το θελεις και δεν το βρισκεις αλλου.

Από την στιγμή που πέρασες και από το δικό μου thread, αφού πόσταρες εκεί, θα έπρεπε να είχες δει ότι μια εξαιρετική προσφορά του e-shop (Motorola clamshell από 310€ στα 110€ - με τιμές στο Skroutz κοντά στα 300€) απλά την αγνόησα, όπως έχω αγνοήσει και άλλες προσφορές. Θα αγνοήσω επίσης το σχόλιο περί παραληρήματος και απλά θα προτείνω από την στιγμή που δεν με ξέρεις να μην είσαι τόσο σίγουρος για την επιστροφή μου στο εν λόγο μαγαζάκι. Για μένα ούτε υπάρχουν, ούτε θα ξανά υπάρξουν σαν επιλογή. Και βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις το κατάστημα δεν χάνει έναν αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν πελάτη.

Το thread έχει ξεφύγει βέβαια, αλλά μιας και τον "σκοπό" του για μένα τον εξυπηρέτησε, ας κρίνει όποιος αρμόδιος.

Προς το παρόν, ας συμμετάσχω κι εγώ. :crazy_pilot:

Ρε συ psyber... δε μας τα λες καλά. Οκ, ο φίλος yanni έχει μια άποψη καθ όλα αρνητική για το μαγαζί αυτό (με βρίσκει σύμφωνο σε μεγάλο βαθμό, όπως φαίνεται άλλωστε απ το όλο thread καθώς κι εγώ είμαι παθόν, αλλά δεν είναι της παρούσης), που είναι θα έλεγα απόλυτα κατανοητή. Ο καθένας θα είχε τέτοια άποψη, ακόμη και με πολύ λιγότερα.

ΕΣΥ τώρα, ΤΙ λόγο έχεις να είσαι τόσο απόλυτα ΘΕΤΙΚΟΣ απέναντι στο μαγαζί, ή απόλυτα ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ απέναντι στον yanni άραγε? :secret::to_pick_ones_nose3:

δεν ειμαι καθολου αρνητικος προς το yanni και έχω και εγω περιμενει αρκετα για σερβις απο το eshop.απλα λογω των πολλων eshop points εξυπηρετει πολυ κοσμο σε ολη τη χωρα και μοιραια πολλοι δεν μπορουν να το αποφυγουν. η συμπεριφορα που αντιμετωπισε ο yanni δεν ειναι αντιπροσωπευτικη γενικα του eshop απλα το συγκεκριμενο ακραιο φαινομενο απλα έτυχε. οτι καθυστερουν γενικα ναι αλλα αυτο που εγινε με το κολλητηρι δεν ειναι σύνηθες.

και κατι άλλο τη συγκεκριμενη αγορα και τη διαμορφωση των χαμηλων τιμων ειναι ενα τριπακι το οποιο ξεκινησε το eshop και στο οποίο έβαλε αυτό τους άλλους.γιατι έχω παρει κι εγω πριν χρονια μεσαιων δυνατοτητων pc με δεκαπενταρα tft για 1600 ευρω...

Στο skroutz πάντως, το βγάζει σαν αποτέλεσμα και σε άλλα καταστήματα... δεν ξέρω τι είδους καταστήματα είναι, αλλά δεν γίνεται να είναι χειρότερα από το eshop ή τουλάχιστον δεν μπορώ να σκεφτώ έναν τρόπο πως θα μπορούσαν να είναι χειρότερα...

Εγώ θα έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή...

Το e-shop έχει φέρει την ASUS ION PLATFORM AT3N7A-I (συνεπώς όλο και κανά Πλαίσιο θα την φέρει) στα 134 ευρώ. Από εκεί και πέρα, κάνεις τα κουμάντα σου και στήνεις συστημα του απολύτου γούστου σου με τις προδιαγραφές που θες εσύ και κομμάτια από τα μαγαζιά που θα επιλέξεις εσύ.

Απο αύριο... είπαμε. 2-3 τηλεφωνάκια να δω τι παίζει, να ρωτήσω αν υπάρχει στο πρόγραμμα παραλαβή και καμιάς ASUS ION PLATFORM AT3N7A-I και βλέπουμε ανάλογα. :)

@Jaco, αυτό που έχει αδερφέ είναι δυστυχώς χωρίς blu-ray (εκτός κι αν κάτι πολύ διαφορετικό κάνουμε στην αναζήτηση). Το απλό το έχουν πολλοί. Το..."σύνθετο" είναι το θέμα. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.