Jump to content

Δίλλημα: Αγορά απο E-Chop

geogeoland

Να το ρισκάρω?  

71 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ζω το εξής δράμα εδώ και...εεε... 30 λεπτά. :p

Λοιπόν. ΘΕΛΩ (θέλω όμως... :drool:) αυτό. Και δεν το βρίσκω πουθενά αλλού στην Ελλάδα, εκτός απο το e-chop. Την απλή έκδοση, χωρίς blu-ray, την έχει παντού, αλλά με BR, Μόνο εκεί. Οπότε: Να το ρισκάρω? :ph34r:

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Κι εγω ειχα μπει στο ιδιο διλημμα μερικες μερες πριν για καποια μικρο-πραματα και τελικα το τολμησα... αν βεβαια ηταν για κατι σοβαρο (μητρικη, καρτα γραφικων κτλ) δε νομιζω να το εκανα...

Γιατι να μη το παρεις απο το e-shop?Προς τι το διλλημα,αλλοι παιρνουν ακριβα pcs απο εκει.Σορρυ κιολας αν κανω χαζες ερωτησεις,οπως μπορει να φαινεται σε μερικους που εχουν αντιμετωπισει πολλες φορες προβλημα απο e-shop,αλλα εγω με την εμπειρια που εχω απο το εν λογω μαγαζι ,δεν θα κολωνα να το αγορασω το μηχανημα.

κι ομως η αντικατασταση doa ειναι υπηρεσια του e-shop

στα καταστηματα που εχουν service

ελέγχουν επιτοπου το προιον και αν ειναι ελλατωματικο

σου κανουν παραγγελια καινουργιο

σαββατο πρωι πηγα την οθονουλα

δευτερα πρωι πηρα την καινουργια:happy2:

Εγω μια φορα ειχα προβλημα με κατι μνημες που δε λειτουργουσε το 1 dim και εστειλα mail εμαθα σε ποιο καταστημα ηταν διαθεσιμες οι μνημες,πηγα λοιπον στον Πειραια και μου τις αλλαξαν επιτοπου.:cool:

.......πιο πολύ για εσωτερική κατανάλωση νομίζω είναι η φοβία προς το e-shop εδώ μέσα...

προσωπικά αν σου έχει γίνει κάποια στραβή από κάποιο υποκατάστημα e-shop αγόρασε από άλλο...αν θέλουν να σε εξυπηρετήσουν αυτοί που το έχουν θα το κάνουν...

πάντως στραβές γίνονται παντού...

.......πιο πολύ για εσωτερική κατανάλωση νομίζω είναι η φοβία προς το e-shop εδώ μέσα...

προσωπικά αν σου έχει γίνει κάποια στραβή από κάποιο υποκατάστημα e-shop αγόρασε από άλλο...αν θέλουν να σε εξυπηρετήσουν αυτοί που το έχουν θα το κάνουν...

πάντως στραβές γίνονται παντού...

Ναι ε? Η δική μου περίπτωση που γείωσαν από τα κεντρικά τον τεχνικό Περιστερίου όταν βρήκε την βλάβη είχε σχέση με το υποκατάστημα? Το ότι μου αντικατέστησαν το προβληματικό προϊόν μετά από μήνες με μεταχειρισμένο σε κάκιστη κατάσταση ήταν και αυτό θέμα υποκαταστήματος? Ή μήπως όλοι είμαστε τρελοί?

Αν δεν ξέρεις πρώτα μάθε ΕΔΩ και μετά μίλα για εσωτερική κατανάλωση. :nono:

Τώρα αν ο φίλος θέλει οπωσδήποτε το ASRock με το BluRay και δεν μπορεί να το βρει αλλού ας το πάρει έχοντας γνώση όμως το ότι αυτό δεν είναι οθόνη με εγγύηση LG. Από το να βασανίζεται....

Προσωπικά πάντως θα κοίταγα να φτιάξω μόνος μου ένα HTPC. Υπάρχει μπόλικο hardware εκεί έξω για ένα ήσυχο, ποιο φτηνό και ποιο ισχυρό HTPC.

Επειδη σου ετυχε εσενα αυτο,που οντως σε καταλαβαινω ειναι αισχος κατασταση,δε σημαινει οτι ειναι χαλια τα πραματα στο e-shop.Και καπου εδω ξεκιναει παλι μια σειρα απο παραπονα για το e-shop που επαναλλαμβανονται σε πολλα threads τελευταια...

Ενταξει παντως παντου υπαρχουν τετοια,σε ολα τα μαγαζια.Απο που να φυλαχθεις...

Επειδη σου ετυχε εσενα αυτο,που οντως σε καταλαβαινω ειναι αισχος κατασταση,δε σημαινει οτι ειναι χαλια τα πραματα στο e-shop.Και καπου εδω ξεκιναει παλι μια σειρα απο παραπονα για το e-shop που επαναλλαμβανονται σε πολλα threads τελευταια...

Ενταξει παντως παντου υπαρχουν τετοια,σε ολα τα μαγαζια.Απο που να φυλαχθεις...

Εγώ έγραψα ότι αν δεν βρίσκει αλλού το προϊόν και αν το θέλει οπωσδήποτε ας το πάρει. Δεν βλέπω να έχει άλλη επιλογή, εκτός και αν τελικά δεν το αγοράσει καθόλου. Απλά θα πρέπει ταυτόχρονα να πάρει και την απόφαση ότι αν συμβεί κάτι μπορεί να μπλέξει. Σε σχέση με άλλα καταστήματα υπάρχουν απλά πολύ περισσότερες πιθανότητες να μπλέξει. Άλλωστε αυτό δεν ρωτάει με το poll, που εδώ που τα λέμε και 99% να έδειχνε το poll υπέρ της αγοράς αυτό δεν θα άλλαζε κάτι όσον αφορά το e-shop. Η πιθανότητα να τρέχει μετά είναι απλά μεγαλύτερη έναντι άλλου γνωστού μαγαζιού που όμως ΔΕΝ έχει το ASRock.

Κατ αρχάς ευχαριστώ πολύ για την (άμεση) ανταπόκριση. :D

Στη συνέχεια... Κοιτάχτε. Η αλήθεια είναι, πως, φυσικά, αν υπήρχε/υπάρχει η δυνατότητα να συνθέσω ο ίδιος ένα HTPC με ίδια/ανώτερα τα εξής: Δυνατότητες, Αξιοπιστία, Τιμή, Design, Θόρυβο, Μέγεθος (οκ, αυτό τελευταίο. Χώρο έχω λίγο), δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω. Είναι προφανές νομίζω οτι δεν τρελαίνομαι στην ιδέα του e-shop (άλλωστε και εγώ ο ίδιος είχα μια εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία την πρώτη και τελευταία φορά που ψώνισα απ αυτούς) και σίγουρα δε θα ήθελα να το κάνω το μηχάνημα...υπόθετο. Ο μόνος λόγος που δεν προσανατολίστηκα προς τα εκεί ήδη εξ αρχής είναι επειδή είμαι παντελώς άσχετος με το hardware των HTPC, επειδή δε το βρίσκω τόσο εύκολα... προσβάσιμο όσο το "κανονικό", και κυρίως επειδή δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα μπορούσα να βρω σε custom λύση όσα προανέφερα.

Φίλε yanni, μιας κι εσύ το ανέφερες οτι μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο: Μήπως τυχόν έχεις και την πρόταση γι αυτό το καλύτερο?

Και όποιος άλλος, ακόμη και σε νέο thread, αν παίζει κάτι καλύτερο (με βάση τα κριτήρια που προανέφερα), ας προτείνει. :)

Διαφορετικά, αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας δε το έχω βρει/δε το έχει φέρει και άλλο κατάστημα, με βλέπω να το παραγγέλνω, με όλες τις σχετικές επικλήσεις. :p

Υ.Γ. @2cpu Φίλε μου, Θεσσαλονίκη το έχουν ένας-δυο αλλά κανείς με blu-ray...

όπως ξανάπα yanni,στραβές γίνονται παντού!!!δεν μπορείς όμως να κρίνεις το κατάστημα για πάντα επειδή σου έτυχε κάτι μια φορά...και το μόνο σίγουρο και λογικό είναι ότι αυτός που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς έχει και τα περισσότερα παράπονα αναλογικά...!!

αλλά αφου λες για την δικιά σου περίπτωση και ότι δεν ξέρω τι εστί e-shop...να σου πώ και γώ την δικιά μου!Εσύ είσαι απο αθήνα και μπορείτε να ήταν τα πράγματα ρόδινα ανέκαθεν για εσάς εκει πάνω....έγω όμως απο επαρχία...και απο την στιγμή λοιπόν που μιλάμε για συνέπεια προς το πελάτη...

Μπορώ να ξεχάσω τους απατεώνες όπως π.χ multirama,one way,big city και όλα τα μικρά ανεξάρτητα απατεωνομάγαζα που παράγγελνες κάτι και στο φέρνανε μετά απο 2 βδομάδες το λιγότερο..μέχρι 2 μήνες???

Μπορώ να ξεχάσω ότι για ένα service χρειαζόσουν μια περιουσία και προσπαθούσαν να σε κλεψουν απο όπου μπορούσαν???

και τελευταίο και πιο σημαντικό ξεχνάω ότι σου πουλάγανε ένα προιόν σε διπλάσια τιμή...και εν έτη 2002-3 μου ερχόταν ελεινά πιο φτηνά να κάνω αγορές απο το e-shop αθήνα...να πληρώνω courier να τα στέλνουν κρήτη...να τα παραλαμβάνω σε 2-3 μέρες και στο τέλος να είμαι κερδισμένος και σε χρόνο και σε χρήμα?

όλα αυτά λοιπόν που τα θεωρούμε σήμερα λοιπόν αυτονόητα… χρειάστηκε να έρθει ένα e-shop στην ελλάδα για να βάλουν όλοι οι άλλοι απατεώνες νερό στο κρασί τους....

όσο για τα προιόντα και to service...τόσα χρόνια εκεί έχω κάνει τις αμέτρητες αγορές και δεν είχα ούτε ένα παράπονο...και δεν νομίζω να το έχω και απο τώρα και έπειτα , ειδικά μετά που έβαλε υπηρεσίες DOA 7 ημερών ή π.χ με 2 χρόνια αντικατάσταση στα laptop...

p.s=e-shop rocks....:banging:

electronic396 Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το service τους, έχε πρόχειρο και ένα εισιτήριο για Αθήνα. Και δεν έκρινα με βάση το μερίδιο αγοράς τους, αλλά με βάση την συμπεριφορά τους. Αν διαβάσεις το thread μου θα δεις ότι δεν ήταν απλά θέμα αργού service αλλά πολύ περισσότερα και απαράδεχτα πράγματα που συνθέτουν μια πολύ άσχημη εικόνα.

geogeoland Θέλει λίγο ψάξιμο, σίγουρα. Θα δω αν μπορώ να σου προτείνω κάτι.

Το θέμα HTPC θα με απασχολήσει στο μέλλον, οπότε δεν το έχω ψάξει ακόμα. Μια υποψήφια σύνθεση θα μπορούσε να είναι η παρακάτω με υλικά από το Visionstudio - δυστυχώς το Πλαίσιο δεν έχει ποικιλία.

attachment.php?attachmentid=36248&d=1252111393

Αν υποθέσουμε ότι θα επένδυες πολύ περισσότερα στο κουτί, μιας και αυτό είναι ίσως το δυσκολότερο κομμάτι, η τελική τιμή θα μπορούσε να φτάσει τα 350-400€. Αν παραμείνεις με το παραπάνω κουτί ή κάποιο παρόμοιας αξίας, βγαίνει σαφέστατα ποιο φτηνό από το ASRock. Η παραπάνω σύνθεση γενικότερα είναι ένα πολύ ποιο ισχυρό μηχάνημα από το ΙΟΝ που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για λίγο ποιο σύγχρονο gaming.

post-188-1416074103,2699_thumb.jpg

το προβλημα με το e-shop ειναι στο service του μενιδιου οποτε μπορουσε να γινη η αλλαγη απο το καταστημα 1-2 ημερες αν πηγενε στο μενιδη 15 ημερες+ και πολλα γαλλικα για να κανεις την δουλεια σου (παντος θα επερνα πιο ανετα κατι απο e-shop παρα απο το mu***drama)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.