Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Εμενα παντως μου αρεσε περισσοτερο απο το πρωτο.Με κρατησε σε ενδιαφερον απο την αρχη μεχρι το τελος.

Συνονοματε εδω μαλλον διαφωνουμε αφου η φοβερη ιστορια του 1 εδω λειπει ....

Σαν Bioshock 1.5 ειναι...

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Απο αλλη αποψη το ειπα αγαπητε μου φιλε και θα στην ψιλο-αναλυσω.

Το πρωτο ηταν πιο σκοτεινο και αργουσες κομματακι να παρεις τα καλα οπλα και τις ωραιες δυναμεις.Αυτο εμενα με κουρασε.Ακομα και ο χαρτης στο ενα μου εβγαλε τη ψυχη.

Στο 2ο μπαινεις στο ψητο κατευθειαν.Παιρνεις γρηγορα οπλα και δυναμεις.Ο χαρτης κυλαει πιο γρηγορα και ετσι σε κραταει μεχρι τελους.

Σιγουρα το στορυ δε συγκρινεται με το πρωτο καθως πρακτικα στο 2 δεν υπαρχει μεγαλη υποθεση.

Νταξει εμενα δεν μου φανηκε τοσο κακο το παιχνιδακι...μαλλον επειδη δεν εχω παιξει ακομα το πρωτο γιαυτο.:p

• 2 weeks later...
Το πρώτο DLC του Bioshock 2, το Sinclair Solutions Test Pack, είναι από χθες διαθέσιμο για το παιχνίδι… τυπικά. Το μέγεθός του όμως είναι μόλις 24ΚΒ, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτό που κατεβάζουμε τελικά αποτελεί το «κλειδί» για να ξεκλειδώσουμε περιεχόμενο που περιλαμβάνεται εξαρχής στο παιχνίδι. Πρόκειται για φαινόμενο που δυστυχώς έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, και επειδή κάποιοι δεν βάζουν μυαλό ποτέ, μάλλον θα ξαναδούμε και στο μέλλον. Περισσότερα στα forums τoυ Bioshock 2, όπου οι κάτοχοι του παιχνιδιού εκφράζουν την οργή τους και οι εκπρόσωποι της 2Κ προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα

source:game20.gr

Χ κυριοι και σε αυτο το franchise.

ενα παιχνιδι που ειναι σαν dlc του πρωτου το πουλανε χρυσο κ πρεπε να πληρωσεις και για το dlc του ξανα που ηδη το εχεις... ντροπη... η λαλακια στα καλυτερα της...

• 2 years later...
  • 1 year later...

Το έβαλα μόλις και 2 φορές μου crash-αρε μετά από λίγο. Δεν έκανα login στο windows live. Είναι απαραίτητο; Έτσι κι αλλιώς διάβασα ότι θα το κλείσουν σε λίγο.

Και κάτι ακόμα, save κάνεις όποτε θέλεις ή σε συγκεκριμένα σημεία; Γιατί η επιλογή για save ήταν grey-ed out.

Χωρίς να είμαι σιγούρος,δε θα σου έχει σώσει.

Θέλει profile windows live, προσωπικά έχω από το 360, αλλά το παράτησα γιατί πρώτον το 2014 θα καταργήθει, οπότε θα είναι καθαρά εξαρτημένο απτό steam και επίσης αυτή τη στιγμή δεν έχει steam achievements.Οπότε περιμενουμε λίγο μέχρι τα μέσα του 2014 και μετά το παίζουμε.

Achievements έχει το παιχνίδι στο steam πάντως. Εκτός αν δεν τα μετράει όταν δεν είσαι logged in στο windows live. Μάλλον θα κάνω αυτό που λες πάντως, θα περιμένω να βγάλουν με patch το w.live integration.

frak dat shit!

Ξεκινα αμεσα!!!

Ναι.... συνδεονται.

Το 1 και Infinite ειναι αριστουργηματα.

Το 2 ειναι πολυ καλο.

Για μένα το infinite είναι το καλύτερο και μακράν το πιο ωραίο και περίπλοκο story στην σειρά.

Το στορυ του Infinite το παρακολουθεις αβιαστα. Δεν απαιτει τοσο συμμετοχη κ ενδιαφερον απο τον παιχτη. Βεβαια αυτος που ακουει τα voxophones κατανοει πολλα περισσοτερα.

Το στορυ του Bioshock θελει περισσοτερο ενδιαφερον για να το κατανοησεις.

Σε αυτο το κομματι, της μεταδωσης δλδ του στορυ, το Infinite ειναι αξεπεραστο.

Γενικα το θεωρω ισαξιο του πρωτου.

**Η ιδεολογια του Ryan προβληματιζει περισσοτερο και ειναι πιο ενδιαφερουσα απο την ιδεολογικη αντιπαλοτητα των factions της Columbia.

Εγώ πάντως όταν έπαιζα τα τελευταία 30 λεπτά του παιχνιδιού είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό.Ειδικά όταν είδα την τελευταία σκηνή στο νερό ανατρίχιασα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.