Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενα απο τα πιο αναμενομενα Games του 2009 (που τελικα θα βγει το 2010).

Αναπτύσσετε απο 4 παρακαλω studios!

Το πρωτο παιχνιδι το αγαπησε (αλλα και το μισησε) πολυς κοσμος

Και να το sequel εχει και multiplayer.

Σημερα μαλιστα βγηκε και το πρωτο βιντεο απο αυτο

το βλεπουμε -προς το παρων- μονον εδω : http://www.gametrailers.com/video/exclusive-multiplayer-bioshock-2/55394

• 2 months later...
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply
THE BIOSHOCK 2 SPECIAL EDITION

November 19, 2009

Over the past few months, I have seen a lot of speculation around whether or not we would have a special edition for BioShock 2, and if we did, what would be inside.

This is the announcement many of you have been waiting for: There will be a BioShock 2 Special Edition.

The Special Edition will come in 13"x13” premium packaging with special art on both the slipcase and the box cover. Inside, you will find three posters featuring vintage ads from Rapture (rolled), a vinyl 180g LP featuring the orchestral score from the original BioShock, a CD containing the BioShock 2 orchestral score, a 164 page 8"x11" hardbound artbook chock full of developer commentary and, of course, a copy of BioShock 2.

This edition will be available on February 9th, 2010 for $99.99 for Xbox 360 and PS3 and $89.99 for Games for Windows LIVE and is limited to a single production run. You'll be able to preorder the Special Edition in most countries worldwide, starting now.

Stay tuned for the Official Unboxing for a closer look at the BioShock 2 Special Edition.

bioshock2se.jpg

Το περιμενω πως κ πως το παιχνιδακι αυτο...αν και το πρωτο δεν το ειχα τερματισει μου ειχε αρεσει θυμαμαι..

• 2 months later...

Μου θύμισε το ένα.

φοβερό gameplay και γραφικά :worship::worship::worship:

Καλό το trailer. Βέβαια το v.1 δεν το έχω δεί.... Έχασα πολλά?

Αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία.

Fps με στοιχεία rpg, αναβαθμίζεις τα όπλα σου και επιλέγεις διαφορετικές

τακτικές εξόντωσης των αντιπάλων. Λίγο βαρετό στα pazles με τους σωλήνες

για να ξεκλειδώσεις χρηματοκιβώτια κ.τ.λ.

καλα ε....εχω παθει πλακα με τα γραφικα..Οταν λεω γραφικα εννοω ολες οι κινησεις , οι στιγμες , οι καινοτομιες που ειδα μεσα στο τομεα της κινησης..πολλα.

Οπως ειπε κ ο axi αξιζει να το παιξεις..Για μενα ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια..:neo:

Απιστευτη ατμοσφαιρα...γραφικα-gameplay....τα παντα ολα..:banging:

Ακόμα δεν το έκανες Ιnstall?!!?! :laughing:

Αν και "βγήκε" για xbox, το έχω κανει preorder απο steam και αναμένω με αγωνία... Αντε μπας και κάνω κανενα διάλλειμα απο τα cod/bf2 :p

Κυκλοφόρησε σε όλα τα καλά "καταστήματα" από τα ξυράφια (έχω κάνει preorder απο το link του αποπάνω μη βαράτε :tw: )

:offtopic2:

Μπορεί να μου εξηγησει ο mod πώς από δημιουργός του thread βρέθηκα στην 6η θέση? Και προφανώς είχα κάνει search πριν και δεν υπήρχε Bioshock 2 thread. Is it me or.....

μπορει καποιος να ποσταρει screenshots ingame να δουμε αν εχει καποια σχεση με το videaki που ειδαμε ;

η ηταν prerendered?

Πάρε μερικές. Πάντως δεν είναι κάτι τρελό τα γραφικά του. Παρόμοια με του 1. Έχει αρχίσει να δείχνει επικίνδυνα την ηλικία της η Unreal Engine. Πάντως παραμένει αρκετα ατμοσφαιρικό ως τώρα και δεν μπορείς παρά να χαμογελάσεις με τις Little Sisters που σε φωνάζουν Daddy... :p

bioshock2p.jpg

bioshock220100209110059.jpg

bioshock220100209110010.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.