Jump to content

Αξίζει η αγορά μιας 128MB NVIDIA AGEIA PHYSX card ?

pavou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παίδες , αξίζει η αγορά μιας 128MB NVIDIA AGEIA PHYSX card η οποία και θα μπει στο μηχάνημα της υπογραφής μου ? σε λειτουργικό Vista 64bit SP2 ?

Τις γνώσεις σας please :man_in_love:

this

Κοιτα οτι δινει εναν εξτρα ρεαλισμο στα παιχνιδια που το υποστηριζουν ειναι σαφες, αλλα για να δωσεις 100$ δε ξερω... Ισως ειναι πολλα τα λεφτα σε σχεση με την διαφορα στην ποιοτητα απεικονισης.

Αν παλι δε το χεις κ σε τπτ να δωσεις 100$, παρτην κ καλοδουλευτη :p

Θα μπορούσες να βάλεις μια 8500GT (~30€) ως δευτερεύουσα να κάνει αυτή τα physics.

Αυτό δουλεύει βέβαια σε setup με nvidia ως αρχική κάρτα, δεν γνωρίζω τι γίνεται με ATI.

Τον ρεαλισμο τον δινει αλλα να παιρνει και fps απο το παιχνιδι δεν λεει ;):TD:

Με 2 4870 δεν νομιζω να εχει προβλημα σε κανενα παιχνιδι (με εξαιρεση το Crysis).

Παίδες thanks για τις απαντήσεις σας

Τον ρεαλισμο τον δινει αλλα να παιρνει και fps απο το παιχνιδι δεν λεει ;):TD:

Πιστεύεις ότι με την προσθήκη της κάρτας θα μου φάει fps στο game για να μου προσφέρει τον ρεαλισμό του physx? αν όντος ισχύει το παραπάνω τότε θα γινότανε το ίδιο και με την προσθήκης μιας π.χ. 9600gt σε λειτουργικό Win7 ? μιας και ATI&nVidia δεν παίζουν μαζί σε Vista .

Από προσωπική εμπειρία δεν αξίζει να βάλεις μια nVidia για physx σε win7, δεν γνωρίζεις την μελλοντική συμβατότητα παιχνιδιών-οδηγών κάρτας γραφικών-physx, δεν αξίζει καν την κατανάλωση που θα έχεις ακόμα και όταν δεν θα παίζεις. Αν δεν σε νοιάζει αυτό, θα σου πρωτινό να δοκιμάσεις με μια 8800GT το λιγότερο, γιατί παίζει να σε κόβει fps κατά πολύ.

Από την άλλη, αν έχεις την άνεση, δεν παίρνεις την κάρτα της ageia να μας πεις και τι παίζει. :pleasantry:

• 2 weeks later...

Φιλος που ειχε αγορασει μια (BFG's AGEIA PhysX) δεν εμεινε ευχαριστημενος... υποστηριζει λιγα παιχνιδια.

Ασε που δεν ειδε και μεγαλες διαφορες...

Όχι.

Η κάρτα άλλωστε εδώ και καιρό έχει σταματήσει να υποστηρίζεται και να παράγεται αφού η ageia έχει αγοραστεί απ' την nvidia και τα physx γίνονται με τις κάρτες της.

Γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει.

Να δωσεις 100 ευρω για πιο λογο?

Για να δεις να κουνιετε μια κουρτινα απ τον αερα και για να σπασει σε πιο πολλα κομματακια ενα τζαμι?

Κι αυτο δλδ να το δεις σε 1/10 παιχνιδια (και ναναι και το game αξιολογο).

Αν σε καiει τοσο next time nvidia card.

Κοιτα στο BAΤΜΑΝ τα physics ειναι πολυ ωραια...

Οχι φιλε μου η καρτα της ageia ειναι εκτος εποχης. Με τα 100 ευρω μπορεις να αγορασεις μια μεταχειρισμενη 9800 gtx , 8800 gt με πιο λιγα φραγκα ωστε να σου κανουν αυτες τα physics, αν ντε και καλα θες physics στην επομενη γενικα καρτων που ερχονται σε λιγο καιρο πουλα τη δικια σου, βαλε και ενα 200 και παρε την καρτα της nvidia να τελεινωνεις!

Παίδες ευχαριστώ πολύ , μόλις θα περάσω σε Win7 θα πάρω μια 8800 ή 9Χ00 και σε συνδυασμό με την 5870 :) (μόλις έρθει Ελλάδα) θα είμαστε ΟΚ :happy2:

Με Primary VGA ATi....δεν γινετται να εχεις Secondary VGA ΝV για PhysX.Τουλαχιστον με τους τελευταιους Drivers της NV.

Οι Drivers ειναι πανεξυπνοι..γιαυτο και Πρεπει να μπουνε παλιοτεροι για να παιξει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.