Morgan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2009 Σκεφτομαι να παρω 2 τετοιους για να τους κανω raid-0 εχω κολημα με τους γρηγορους σκληρους. Τωρα εχω 2 150αρηδες ραπτορες, να παω σε ssd? Εχουν καποιο προβλημα οι συγγκεκριμενοι με κοντρολερ? Να παω σε ιντελ? Οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι δεν τους εχω δει καν πανω σε pc
papatsonis Σεπτέμβριος 4, 2009 #2 Σεπτέμβριος 4, 2009 παρε καλυτερα 1 τετοιο και γενικα θα εισαι ποιο γρηγορος...
Morgan Σεπτέμβριος 4, 2009 Author #3 Σεπτέμβριος 4, 2009 παρε καλυτερα 1 τετοιο και γενικα θα εισαι ποιο γρηγορος...Ευχαριστω φιλε για την απαντηση αλλα και ιντελ να παρω παλι 2 θα παρω. Αλλα σιγουρα ειναι ποιο γρηγορος αυτος? Βλεπω σχεδον ιδια ταχυτητα αναγνωσης περιπου αλλα σε εγγραφη ειναι ποιο γρηγορος ο ocz
petran_x13 Σεπτέμβριος 4, 2009 #4 Σεπτέμβριος 4, 2009 Ευχαριστω φιλε για την απαντηση αλλα και ιντελ να παρω παλι 2 θα παρω. Αλλα σιγουρα ειναι ποιο γρηγορος αυτος? Βλεπω σχεδον ιδια ταχυτητα αναγνωσης περιπου αλλα σε εγγραφη ειναι ποιο γρηγορος ο ocz πάρε τους ocz για να βάλεις από ότι κατάλαβα τα λειτουργικά σου που είναι και γρηγορότερη και πιο φτηνή λόγο χωρητικότητας από τους intel άμα είναι μονο για λειτουργικό πάρε τους ocz άμα θες και χωρητικότητα και βγάλεις τους raptor που έχεις τώρα τότε πήγαινε στους intel η σε ακόμα μεγαλύτερους
papatsonis Σεπτέμβριος 4, 2009 #5 Σεπτέμβριος 4, 2009 πάρε τους ocz για να βάλεις από ότι κατάλαβα τα λειτουργικά σου που είναι και γρηγορότερη και πιο φτηνή λόγο χωρητικότητας από τους intel άμα είναι μονο για λειτουργικό πάρε τους ocz άμα θες και χωρητικότητα και βγάλεις τους raptor που έχεις τώρα τότε πήγαινε στους intel η σε ακόμα μεγαλύτερους απο που εβγαλες ακριβως αυτο το συμπερασμα?? 30gb/138€ >> 80gb/205€ εκτος απο περιπτωσεις που θες σειριακη εγγραφη στον ssd (για αυτο εχεις και τον ραπτορ....) σε ολες τις αλλες ροκανιζει τον OxiZ...
petran_x13 Σεπτέμβριος 4, 2009 #6 Σεπτέμβριος 4, 2009 απο που εβγαλες ακριβως αυτο το συμπερασμα?? 30gb/138€ >> 80gb/205€εκτος απο περιπτωσεις που θες σειριακη εγγραφη στον ssd (για αυτο εχεις και τον ραπτορ....) σε ολες τις αλλες ροκανιζει τον OxiZ...θέλει 2 ότι και να πάρει
jax7480 Σεπτέμβριος 4, 2009 #7 Σεπτέμβριος 4, 2009 Και αυτο τι να λεει? Οτι συμφερει πιο πολυ ο OCZ?στην μια περιπτωση θα δωσει 138*2/60GB = 4.6€ /GB και στην αλλη 205*2/160 = 2,5€ /GB.Εκτος αυτου για το λειτουργικο ειναι πιο γρηγοροι οι Intel και συμφερουν περισσοτερο...
Morgan Σεπτέμβριος 5, 2009 Author #8 Σεπτέμβριος 5, 2009 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Δεν με ενδιαφερει τοσο η χωρητικοτητα αλλα μονο η ταχυτητα, τους ραπτορες θα τους βγαλω και θα βαλω 2 640ρηδες + 500 που εχω πανω θα ειμαι κοντα στα 2 Τερα. Απλα οπως λεω και ποιο πανω βλεπω οτι οι τουρμπο εχουν ποιο γρηγορη εγγραφη αλλα αν ειναι μικρη η διαφορα τους τοτε σιγουρα καλυτερα να παρω τους ιντελ. Και κατι αλλο με τους ocz καποια προβληματα που ειχαν με τους κοντρολερ εχουν λυθει?
jax7480 Σεπτέμβριος 5, 2009 #9 Σεπτέμβριος 5, 2009 Η διαφορα στα sequential writes υπαρχει και ειναι μεγαλη. Η διαφορα ομως υπερ των Intel στα random writes ειναι και αυτη μεγαλη. Απο την στιμη που θα ειναι δισκοι λειτουργικου τοτε πηγαινε για τους Intel.Τα προβληματα των OCZ απ'οτι λενε τα παιδια στο φορουμ που ειναι και κατοχοι εχουν λυθει.
Morgan Σεπτέμβριος 7, 2009 Author #11 Σεπτέμβριος 7, 2009 Να τους παραγγειλω απο εδω γιατι το πλαισιο λεει απο 15 Σεπτ?
dimi80 Σεπτέμβριος 7, 2009 #12 Σεπτέμβριος 7, 2009 Να τους παραγγειλω απο εδω γιατι το πλαισιο λεει απο 15 Σεπτ? Προσωπικα θα περιμενα να ερθουνε απο το πλαισιο
Morgan Σεπτέμβριος 7, 2009 Author #13 Σεπτέμβριος 7, 2009 Προσωπικα θα περιμενα να ερθουνε απο το πλαισιο hm μάλλον αυτό θα κάνω. Μονο και μονο επειδή δεν ξέρω τη rma έχουν(όχι ότι το πλαίσιο έχει το καλύτερο)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.