Jump to content

Τι παιχνίδι να πάρω για multiplayer?

dunkel_Stern

Recommended Posts

cs 1.6 μονο για gather λεει το public ειναι για κλαμματα ( μπες #5vs5 #cs.gather #noobwars #pro.gather #hl.gather στο GRnet, θα σε κατατοπισουν πληρως ) αν θες ντε και καλα public προτιμησε το CSS, περα απτο cod4 υπαρχει το killing flloor στα 15 ευρω απ'το steam το TF2 που εχει απειρο χαβαλε και ελληνικο steam group ( TF2GR ) και τελος το πολυ καλο left4dead που ειδικα σε versus ειναι πολυ μπροστα, το gameplay του εχει αρκετο βαθος και δεν ειναι καθολου επαναλαμβανομενο.

quake 4 + gta IV = dead αμα θες quake περνα μια βολτα απτο quakelive.com που ειναι και τζαμπα.

παίδες ΤNΧ :D

COD wins

φιλε μου dunkel stern εγώ σου λέω cod4 η cod 5:happy2: με τα 1000 (επίσης νομίζω ότι σε ξέρω από το gamato.info ίσος κάνω λάθος)

Ρε παιδια κ εγω σκεφτομαι να παρω το cod 4 αλλα το modern warfare2 βγαινει τον νοεμβρη λογικα δεν θα αδειασουν οι serrver του 4 και θα παιζουν το καινουριο?:confused:

cs 1.6 μονο για gather λεει το public ειναι για κλαμματα ( μπες #5vs5 #cs.gather #noobwars #pro.gather #hl.gather στο GRnet, θα σε κατατοπισουν πληρως ) αν θες ντε και καλα public προτιμησε το CSS, περα απτο cod4 υπαρχει το killing flloor στα 15 ευρω απ'το steam το TF2 που εχει απειρο χαβαλε και ελληνικο steam group ( TF2GR ) και τελος το πολυ καλο left4dead που ειδικα σε versus ειναι πολυ μπροστα, το gameplay του εχει αρκετο βαθος και δεν ειναι καθολου επαναλαμβανομενο.

quake 4 + gta IV = dead αμα θες quake περνα μια βολτα απτο quakelive.com που ειναι και τζαμπα.

Ρέι τι του λες ανθρώπου, πες του να πάρει ενα red orchestra να νιώσει ο χριστιανός. :D:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.