Jump to content

Kαρτα μνημης γιοκ?

Hydra

Recommended Posts

Προσφατα αγορασα μια καρτα μνημης MicroSD 2GB απο το Γερμανο με ανταπτορα ,για καμια βδομαδα περνουσα υλικο στην καρτα και ξαφνικα χτες που την εβαλα παρατηρησα οτι οι φακελοι πλεον εμφανιζονται με παραξενα συμβολα αντι για pictures η videos που ονομαζονταν αρχικα και οταν την εβαλα στο κινητο,το υλικο μου δεν υπηρχε πλεον.Ξερετε μηπως τι φταιει και τι θα μπορουσα να κανω??

Ευχαριστω πολυ.:fie:

Προσφατα αγορασα μια καρτα μνημης MicroSD 2GB απο το Γερμανο με ανταπτορα ,για καμια βδομαδα περνουσα υλικο στην καρτα και ξαφνικα χτες που την εβαλα παρατηρησα οτι οι φακελοι πλεον εμφανιζονται με παραξενα συμβολα αντι για pictures η videos που ονομαζονταν αρχικα και οταν την εβαλα στο κινητο,το υλικο μου δεν υπηρχε πλεον.Ξερετε μηπως τι φταιει και τι θα μπορουσα να κανω??

Ευχαριστω πολυ.:fie:

δεξί κλικ στην κάρτα και διαμόρφωση:whip:

αν δεν αναγνωριζεται ή αναγνωριζεται λαθος τοτε κατευθειαν για αντικατασταση.

Κανεις δε θελει να χασει δεδομενα μετα..

Τωρα το τι φταιει ειναι μια καλη ερωτηση! Μου εχουν χαλασει και εμενα καποιες SD.

Ισως να ηταν απο τις πολλες εγραφες, αλλα αφου εσυ λες οτι ειναι και νεα...

Παρε sandisk αν μπορεις.

Μήπως απλά την έβγαλες πριν ολοκληρωθούν οι εγγραφές και έφαγε κανένα corruption το file system; Αν την φορμάρεις και μετά δεις ότι λειτουργεί σωστά ίσως να μην καταφέρεις τίποτα επιστρέφοντάς την. Και αυτοί στον Γερμανό το πιθανότερο είναι να σου πουν ότι δεν διαπίστωσαν πρόβλημα αν μετά από format φαίνεται ΟΚ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.