Jump to content

Ανταλλακτικό για VW Σκαραβαίο 1303 (του 1972-3)?

geogeoland

Recommended Posts

Να και κάτι δύσκολο... Λοιπόν... Χάλασε το όργανο που δείχνει τη στάθμη της βενζίνης στο καντράν του αυτοκινήτου του τίτλου. Ξέρει κανένα παλικάρι ΠΟΥ μπορώ να βρώ τέτοιο ανταλλακτικό, πέραν του να πάρω βόλτα τις μάντρες και να αρχίσω να ξηλώνω? :D Ακόμα και ολόκληρο καντράν να είναι μου κάνει...

Τέλος, αν και προτιμητέα είναι φυσικά η Θεσσαλονίκη, λόγω εγγύτητας, δεν με πειράζει οπουδήποτε στην Ελλάδα και να είναι το "μέρος". Παιδιά κάθε βοήθεια:help1: εκτιμηταία, ευχαριστώ εκ των προτέρων. :D

Να και κάτι δύσκολο... Λοιπόν... Χάλασε το όργανο που δείχνει τη στάθμη της βενζίνης στο καντράν του αυτοκινήτου του τίτλου. Ξέρει κανένα παλικάρι ΠΟΥ μπορώ να βρώ τέτοιο ανταλλακτικό, πέραν του να πάρω βόλτα τις μάντρες και να αρχίσω να ξηλώνω? :D Ακόμα και ολόκληρο καντράν να είναι μου κάνει...

Τέλος, αν και προτιμητέα είναι φυσικά η Θεσσαλονίκη, λόγω εγγύτητας, δεν με πειράζει οπουδήποτε στην Ελλάδα και να είναι το "μέρος". Παιδιά κάθε βοήθεια:help1: εκτιμηταία, ευχαριστώ εκ των προτέρων. :D

Θα ρωτησω τον παππου μου, θα τον βαλω να ψαξει και πιστευω θα βρει κατα 95% καθως ειναι κατοχος του ιδιου μοντελου με εσενα...ξερει που μπορει να βρει το καθε τι για το συγκεκριμενο αυτοκινητο...! Θα σε ενημερωσω συντομα...!

Λοιπον τον ρωτησα και μου λεει οτι αυτο φτιαχνετε σε ηλεκτρολόγο καθως και εκεινου του εχει χαλασεικανα δυο φορες...τοσα χρονια το εχει...

Αν εχει χαλασει το φλοτερ γιατι πολυ πιθανο ειναι και αυτο μου ειπε οτι ξερει που μπορει να το βρει...!

Και στη χειριστη αν εχει χαλασει το καντραν και αυτο το βρισκουμε...

Πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο για αμαξια πρωτα και ψαξε και μετα πες μου ...:)

Λοιπόν, case solved. Δεν είχε χαλάσει το floater, αλλά ο δείκτης (πήγαινε πιο πέρα απο το τέρμα, με αποτέλεσμα όταν ήταν γεμάτο το ντεπόζιτο πχ, να είναι ο δείκτης στη μέση, κι έτσι ήταν αδύνατον να ξέρεις πόση ακριβώς βενζίνη έχει). Το βήμα του ηλεκτρολόγου απεφεύχθη, μιας και ο παππούς μου είναι ηλεκτρονικός. :p

Τελικά βρέθηκε ανταλλακτικό καντράν, απο το ίδιο μοντέλο μάλιστα στον "Τερζή" (Θεσσαλονίκη), ο οποίος, απ' όσο κατάλαβα απ' την τηλεφωνική περιγραφή, πρέπει να είναι εδώ (Ή το μεγάλο υπόστεγο στο κέντρο της φωτογραφίας, ή κάποιο απ' τα μαγαζιά αριστερά. Όχι το Carefour... :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.