Jump to content

διασπαρτο paging file

sakis_the_fraud

Recommended Posts

• 1 month later...

Το παλεύω απο το πρωί το ίδιο πράγμα.Έκανα αυτο που είπαι ο inertia γιατί θυμόμουνα ότι κάπως έτσι το είχα στρώσει.Το αποτέλεσμα ήταν να μου κρατήσει ένα ακόμη reserved κομμάτι στον δίσκο χωρίς να απελευθερώσει το παλιό.WTF,αμα κανω disable/enable το pagefile θα μου κρατήσει όλο το δίσκο?

Δοκίμασα να το στείλω σε άλλο partition και πάλι τίποτα.Recycle bin και System restore δεν κρατάνε τίποτα απο τον δίσκο.Τι να κάνω?μήπως αυτο είναι το mft?

Το κομμάτι του δίσκου στο οποίο αναφέρομαι είναι αυτό που το map του defragmentation tool των windows το δείχνει πράσινο,δηλαδή unmovable files ή κατα τον diskeeper system reserved space.Όποιος ξέρει ας με βοηθείσει!

SOLVED

Απλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι του δίσκου το έκανα page file,και αφού τα χρειάστηκε με τα μπαλονάκια για low disk space κτλ,έκανα reboot και απενεργοποίησα το pagefile.Μπορεί να κάνουνε πολλά κουλά τα windows αλλά να που μερικές φορές με το να τα δείς σαν ζωντανα-και τα βασανίσεις κατάλληλα- πιάνει :p

μα τι μαμακας!

ξεχασα να γραψω την λυση και παιδεύεται ο ανθρωπος!

η λυση ειναι πολυ απλη...

defrag με το Perfect disk (δεξι κλικ στον σκληρο: Entire Disk και ενεργοποιησε την επιλογη στα δεξια defrag at reboot)

thanks to xrist!

;)

θα το δοκιμάσω το perfect disk.Εμένα χώρια απο τα fragments συνεχιζε να κρατάει τον ίδιο reserved χώρο και χωρίς pagefile.Όταν ενεργοποίησα ξανά το pagefile μου κράτησε μαζί με το παλιό ένα extra ίδιο κομμάτι και η πλάκα ήταν πως δεν μπορούσα να τα ξεφορτωθώ μέχρι που έκανα ότι έγραψα παραπάνω.

μα τι μαμακας!

ξεχασα να γραψω την λυση και παιδεύεται ο ανθρωπος!

η λυση ειναι πολυ απλη...

defrag με το Perfect disk (δεξι κλικ στον σκληρο: Entire Disk και ενεργοποιησε την επιλογη στα δεξια defrag at reboot)

thanks to xrist!

;)

http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/Utilities/PageDefrag.mspx

Τσεκαρετε και αυτο εδω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.