SCREPTOS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2009 Έχω κουραστεί να κάνω εγκατάσταση τα παιχνίδια μετά από format υπάρχει τρόπος να τα κάνω εγκατάσταση σε έναν δεύτερο σκληρό και απλά όποτε τα χρειάζομαι να βγάζω τις συντομεύεις στην επιφάνια εργασίας και να παίζω???:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2009 Ναι αλλα καμια φορα θα σου ζηταει και ενα αρχειο dx9.exe (καπως ετσι θα λεγεται)Αν στο βγαλει δεν θα τρεχει το game αλλιως δεν θα εχεις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 εγω τα εχω κανει εγκατασταση σε ενα ξεχωριστο δισκο. ομως παρ'ολα αυτα, δεν τρεχουν παλι ολα τα παιχνιδια, μετα απο φορματ. άλλα ζητανε καποιο αρχειο dx*.dll, άλλα δεν ανοιγουν καθολου και θελουν επανεγκατασταση. δεν υπαρχει καποιο στανταρ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.