Jump to content

Πλαισιο προβλημα με λαπτοπ(επειγων)

TheoV

Recommended Posts

καλησπερα παιδια πριν 4 ωρες ακριβως αγορασα ενα λαπτοπ στο πλαισιο πηγα σπιτι ξεκινησα το λαπτοπ και στο windows loadin οπου θα εβαζα μετα της πληροφοριες μου και στοιεια και pr.key κολλαγε.Το παω πισω στο πλαισιο μου ειπε ο τεχνικος εχουν προβλημα τα win κανει ξανα εγκατασταση αυτος εκει και τελικα μου λεει εχει προβλημα το λαπτοπ(στην μητρικη ειπε) και θα χρειαστει επισκευη τι επισκευη του λεω ρε φιλε πριν 4 ωρες το πηρα θελω αντικατασταση και με τα πολλα πηγα στο διευθυντη και μου λεει πως δεν μπορει να μου κανει αντικατασταση γιατι η acer δεν εχει τετοια υπηρεσια(ενω ολλα οι αλλες εταιριες εχουν πχ.toshiba kai τετοια) γινεται αυτο εγω νομικα πως ειμαι καλημενος εδωσα 800 ευρω για να με ταλαιπωρουν?

Το επιστρεφεις και λες δεν με ικανοποιεί θελω να αγοράσω αλλο

ediτ: τωρα που το ξανασκεφτηκα, μαλλον επρεπε να ειναι σφραγισμενο.

Απλα το επιστρεφεις για εγγυηση.

Τι το ηθελες το acer και εσυ? χαλια rma εχουν

πραγματικα δουλευω τοσα χρονια service και ειναι η πρωτη φορα που συναντω ελατωματικο acer . τι ναπω

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

3 στα 5 επιστρέφουν είτε για faulty recovery είτε για σπασίματα στον ήχο είτε για lcd panel ή/και vga :hehe:

Κανονικα δεν σε νοιαζει τι κανει η acer, γιατι να ειναι ετσι να αγοραζουμε απευθειας απο acer και να ψωφολυσαξουν οι μεσαζοντες.Ασε που μας δουλευουν απο το πλαισιο σε αυτο το θεμα, γιατι εβαλαν υποτιθεται υποστηριξη acer και θελουν 1 μηνα για να τους απαντησει η acer και να στειλει το spare.

Οσο για τα acer, ακομα και στο πλαισιο να ρωτησεις σου λενε οτι ειναι προβληματικα και οτι η αντιπροσωπεια ειναι γτπ:flower:

Δεν πιανεται η περιπτωση του φιλου για doa?Πρεπει να μην ανοιγε καν?

Και κατι που θυμηθικα τωρα.Ενας κυριος ειχε αγορασει ενα λαπτοπ απο το στοκ, ομως ο υπαλληλος(ο γνωστος βαριεστημενος, μην λεμε ονοματα) επειδη ειχε δουλεια του ειπε οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα να ανοιξουν το λαπτοπ για να δουν αν δουλευει.Τους το εφερε πισω μετα απο καποιες ωρες επειδη δεν ανοιγε και του δωσαν τα λεφτα στο χερι γιατι ηταν ετοιμος να τα σπασει ολα...

Μη λέμε ό,τι θέλουμε, DOA είναι και πρέπει να το πάρουνε πίσω και να του δώσουν είτε πιστωτικό είτε τα λεφτά του.

δεν έχει καμια σχέση άμα το άνοιξες... το δοκίμασες, το είδες, δεν σε καλύπτει το επιστρέφεις. Τέλος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.