Jump to content

ψευδοLED (TV) - εκεί που εφαρμόζονται οι νόμοι

neuromancer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στο UK που σε θέματα αρχών είναι εκεί που εμείς δε φτάνουμε ούτε σε 1000 χρόνια, έβαλαν χέρι στη Samsung για τις ψευδοLED TVs που διαφημίζονται ως LED.

"The UK's Advertising Standards Authority is cracking down on Samsung, ruling that the use of the term "LED TV" in ads for its edge-lit LED-backlit LCD displays violates the country's advertising codes. The organization stated that the ads are misleading because Samsung does not offer a full LED display, and has demanded that they "not appear again in their current form."

full story: http://www.tomsguide.com/us/UK-Samsung-LED-Tv-Ads,news-4571.html

Άντε άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό με αυτές τις lcd με το led backlight.Να σου λένε τώρα κάποιοι geeks που δεν ξέρουν τίποτα κάτι τύπου "εγώ έχω led tv,εσύ plasma και εσύ lcd" με έναν τρόπο λες και έχουν κάτι τρομερό...

Δεν λέω στην ευρώπη είναι μυγιάγγιχτοι όλοι και γι'αυτό βλέπεις συχνά τις βρυξέλλες εναντίον της microsoft για ψύλλου πήδημα κτλ,αλλά η κοροϊδία της LED TV έπρεπε να σταματήσει,όπως και άλλα παρόμοια marketings,και όχι για τίποτα άλλο αλλά γιατί μερικά άτομα πιστεύουν διάφορα πχ ότι αγόρασαν TV με LED Panel και βγάζει το στόμα τους διάφορα και δεν σε πιστεύουν και όλας όταν τους λες ότι όλα αυτά είναι πράσιν'αλογα.

Έτσι όπως τα λέει ο fragmas είναι,LCD είναι αλλά με led φωτισμό.

Φαντάζομαι τον Χατζηδάκη (υπουργός ανάπτυξης στην οποία ανοίκει η γ.γ. εμπορίου), να πηγαίνει στον Φουρλή (στου οποίου τον όμιλό ανοίκει και η Samsung) και να του λέει...:

Χατζηδάκης: Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο με τις LED τηλεοράσεις...? Θα σας κυνηγήσω...

Φουρλής: Ε, ψιτ... πέσε και πάρε 20...

Χατζηδάκης: Μάλιστα κύριε... 1.. 2.. 3.. 4...

:p

Λαθος emoticon ??

Δεν κλαίω εγώ, ο Χατζηδάκης (αν και αυτοί όλοι είναι χοντρόπετσοι και δεν καταλαβαίνουν).

νομιζω οτι led tv δηλαδη με local dimming για το 2009 ειναι μονο η σειρα 8000 της samsung.ενω για το 2008 η 786r και η 956.ναι οκ εγω το ξερω αυτο.....αλλα θα πρεπει να το διευκρινησει και η samsung στους καταναλωτες...ειδα την panasonic p50v10 σε καταστημα και εχ@σ@.......:whip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.