Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply
Τι επαθε ο Αλαβανος και δεν κατεβαίνει ;
Για να προστατέψει τις κόρες του από τον ψηφοφόρο του.
Τι επαθε ο Αλαβανος και δεν κατεβαίνει ;

γιατι ειναι μακακας και @@δας , κατσε εξω τωρα συριζα με το cheeprah

θέλει να κάτσει μια τετραετία να απολαύσει τα εκατομμυριάκια του ο άνθρωπος. πέσατε να τον φάτε όλοι :p

Η αριστερά έχει το μοναδικό προνόμιο, εκτός με τους υπόλοιπους, να τρώγονται και μεταξύ τους...

Αν δεν ήμουν λογικός άνθρωπος, αλλά κανένας παράλογος συνωμοσιολόγος, θα πίστευα ότι είναι κόλπο των αρχηγών/κεφαλιών τους, να διαλύσουν και να ξεφτιλίσουν την αριστερά σε τέτοιο βαθμό που να τους κοροϊδεύει ο κόσμος και μάλιστα μια χρονική στιγμή, που ο κόσμος πραγματικά τους χρειάζεται για να την "ρίξει" και πουθενά αλλού... με αποτέλεσμα να διώχνουν κόσμο και ψήφους προς άλλα μέρη...

Οου μι τζι εντ θρι λολς.

Και η Μαρινα Τσιντικιδου με το ΛΑΟΣ??

Νομιζω οτι κανουνε τρελλες μεταγραφες εκει.

Αν πλαισιωσουν σωστα τους 2 αστερες Ψινακη-Ανατολακη και παρουν τον Κobe, τον Beckham και τον Μαρκο Παγδατη πιστευω οτι χτυπανε ανετα πρωταθλημα.

Οου μι τζι εντ θρι λολς.

Και η Μαρινα Τσιντικιδου με το ΛΑΟΣ??

Νομιζω οτι κανουνε τρελλες μεταγραφες εκει.

Αν πλαισιωσουν σωστα τους 2 αστερες Ψινακη-Ανατολακη και παρουν τον Κobe, τον Beckham και τον Μαρκο Παγδατη πιστευω οτι χτυπανε ανετα πρωταθλημα.

Βρήκαν οι αντίολυμπιακοι πεδίον δόξης λαμπρό!!

Τάχα μου τάχα μου πολιτικά σχόλια: Δεν θα πάρει ο θρύλος το πρωτάθλημα.

Δεν κοιτάτε να αφήσετε τις αρπαχτές και να ψήσετε κάνα σοβαρό ψηφοφόρο, θέλετε και πρωτάθλημα : P

Βρήκαν οι αντίολυμπιακοι πεδίον δόξης λαμπρό!!

Τάχα μου τάχα μου πολιτικά σχόλια: Δεν θα πάρει ο θρύλος το πρωτάθλημα.

Δεν κοιτάτε να αφήσετε τις αρπαχτές και να ψήσετε κάνα σοβαρό ψηφοφόρο, θέλετε και πρωτάθλημα : P

Δυστυχως εξεθεσες τα φιλο-γαυρικα σου αισθηματα.

Εγω δεν ειπα σε ποιο αθλημα "χτυπαει" πρωταθλημα. Μονος σου θεωρησες οτι ομιλω για ποδοσφαιρο, οπου οντως θα πρεπει να χτυπησει τον γαυρο για να παρει πρωταθλημα. Εγω μπορει να μιλουσα για καλαθοσφαιρα... οποτε θα ημουν αντι-παναθηναικος.

Τεσπα ανακοινωσε κανα μεγαλο ονομα κραχτη σημερα ο προεδρας να παμε να τον υποδεχτουμε στο αεροδρομιο με κασκολ?

Η Ποπαρα -δεν ειμαι η Beyonce, ειμαι η Ποπαρα- με ποιο κομμα κατεβαινει??

Η Ποπαρα -δεν ειμαι η Beyonce, ειμαι η Ποπαρα- με ποιο κομμα κατεβαινει??

Περιμένει την απόφαση του μάνατζερ (Λαζόπουλος) : )

σιγουρα ειναι καθαρα ψηφοθηρικο αλλα ειναι θετικο

“‘Οχι” στην αφισοκόλληση – αφισορύπανση από το ΠΑ.ΣΟ.Κ

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/0931b3a2-80e7-43a0-8cf8-5bc4759d6cb4

αν και υποπτευομαι οτι τα λεφτα που θα γλιτωσει θα τα δωσει στη τηλεοραση :hmm:

σιγουρα ειναι καθαρα ψηφοθηρικο αλλα ειναι θετικο

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/0931b3a2-80e7-43a0-8cf8-5bc4759d6cb4

αν και υποπτευομαι οτι τα λεφτα που θα γλιτωσει θα τα δωσει στη τηλεοραση :hmm:

καλυτερα αν και θα προτιμουσα να τα βαλουν πισω στο ταμειο. Η ψηφος δεν ειναι απορρυπαντικο για να επηρεαστεις απο μια διαφημιση

ξερω οτι στεναχωριεσαι που πεθανε ο παπαδοπουλος και δεν κατεβαινει στις εκλογες:rofl:

Καθόλου μεγάλε.

Στεναχωριέμαι που προσπαθείς να με βάλεις ταμπέλα ενώ δεν με ξέρεις.

Αν αυτό κατάλαβες από τα γραφόμενα μου.. φιλάκια.

Θα μπορούσα να μην ήμουν τόσο ευπρεπής με την πάρτη σου.

καλυτερα αν και θα προτιμουσα να τα βαλουν πισω στο ταμειο. Η ψηφος δεν ειναι απορρυπαντικο για να επηρεαστεις απο μια διαφημιση

Λες και φτάνουν τα λεφτά που δίνει το κράτος.... Απλά θα ζητήσουν λιγότερα από τους "μεγάλους".

edit: βασικά δεν το έθεσα σωστά. Τα λεφτά φτάνουν, αλλά χαλάνε περισσότερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.