Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ναι ο ψινακης στο λαος τελικα

τραγικα γελοιο το λαος και η παρεα του:slap:

Εκανα χτες φορματ και αναγκαστηκα να εχω ανοικτη την τι-βι να κανει λιγο τζερτζελο...

Στο ζαππινγκ πετυχαινω βιντεακι του χερι-χερι με τον Ηλια.

Το αφηνω και ηταν η εκπομπη του Καρατζ ο οποιος σχολιαζε το βιντεακι και την μουρμουρα που υπαρχει γυρω απο αυτο...

Επιγραμματικα οι φρασεις που ΕΙΠΕ ο ιδιος σε αναφορα με την συναντηση του και μου εμειναν :

-...Δεν πρεπει να ειμαστε ρατσιστες

-...Ολοι εχουνε δικαιωμα να καθονται στο ιδιο τραπεζι

-...Πρεπει να βγαλουμε απο το μυαλο μας αυτη την κλειστοφοβικη νοοτροπια

-...Πρεπει να εχουμε αυτια για ολες τις αποψεις

Ρε παιδια, ειλικρινα... αμα δεν ηξερα ποιο κομμα εκπροσωπει... θα τον ψηφιζα!

Ο ανθρωπος δεν την παλευει μια λεμε!

Τρελλος ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ με ολη την σημασια της λεξης.

Ειτε ειναι ο ιδανικος πολιτικος και απλα "αναγκαστηκε" να παει στην "ακροδεξια" για να βρει εκει τους απογοητευμενους απο την ΝΔ ψηφοφορους του, ειτε ειναι ακροδεξιος και λεει μλκς για να μαζεψει απο οπου βρει ψηφους.

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply
Εκανα χτες φορματ και αναγκαστηκα να εχω ανοικτη την τι-βι να κανει λιγο τζερτζελο...

Στο ζαππινγκ πετυχαινω βιντεακι του χερι-χερι με τον Ηλια.

Το αφηνω και ηταν η εκπομπη του Καρατζ ο οποιος σχολιαζε το βιντεακι και την μουρμουρα που υπαρχει γυρω απο αυτο...

Επιγραμματικα οι φρασεις που ΕΙΠΕ ο ιδιος σε αναφορα με την συναντηση του και μου εμειναν :

-...Δεν πρεπει να ειμαστε ρατσιστες

-...Ολοι εχουνε δικαιωμα να καθονται στο ιδιο τραπεζι

-...Πρεπει να βγαλουμε απο το μυαλο μας αυτη την κλειστοφοβικη νοοτροπια

-...Πρεπει να εχουμε αυτια για ολες τις αποψεις

Ρε παιδια, ειλικρινα... αμα δεν ηξερα ποιο κομμα εκπροσωπει... θα τον ψηφιζα!

Ο ανθρωπος δεν την παλευει μια λεμε!

Τρελλος ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ με ολη την σημασια της λεξης.

Ειτε ειναι ο ιδανικος πολιτικος και απλα "αναγκαστηκε" να παει στην "ακροδεξια" για να βρει εκει τους απογοητευμενους απο την ΝΔ ψηφοφορους του, ειτε ειναι ακροδεξιος και λεει μλκς για να μαζεψει απο οπου βρει ψηφους.

Βορίδης, Πλεύρης, Βελόπουλος και Γεωργιάδης δεν είναι τίποτα τυχαίοι, έχουν ιστορία στην ακροδεξιά. Ψηφοθηρεί αδιακρίτως.

Δηλαδή, η ζώνη των 2 με 5 το μεσημέρι, αυτός ο κόσμος, γιατί να μην είναι στην πολιτική;»

ελα ντε , ειναι που ειναι ο καθε μπαστουνοβλαχος τυρογαλας κασερογυρτης να μην ειναι και οι π**τανες

Αντιπαράθεση είναι να επισημάνω ότι το κάθε σούργελο που βάζει το κάθε κόμμα δε φτάνει για να το χαρακτηρίσουμε όπως είναι να το χαρακτηρίσουμε απλά και μόνο διότι καλώς ή κακώς όλα τα κόμματα πλέον κοτσάρουν 5-6 τέτοιους;

Θα δεχόμουν τον όρο γελοία η πολιτική σκηνή ως πιο ακριβή τοποθέτηση.

Εκτός και αν εσύ ας πούμε έχεις σε τέτοια υπόληψη τον Γκλέτσο και την προσφορά του στα καλλιτεχνικά δρώμενα που ακόμα και πριν κατέβει ως υποψήφιος είχες σε Bluray το τμήμα Ηθών και και το Ψίθυρους Καρδιάς. Καπέλο σου δε λέω απλά επέτρεψε μου εμένα να τον έχω στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα παρατράγουδα που στριμώχνονται στα κάθε λογής ψηφοδέλτια.

εγω που κοιταξα λιγο καλυτερα βρηκα αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=JDPoGgrYzNM&feature=relatedκαι αρκετα ακομα video.-

και ακόμα καλύτερα αν ψάξεις...

http://www.youtube.com/watch?v=uX2Jo_yBNdA&feature=related

(επειδή έκανε καλό στην ανθρωπότητα, αυτό ήθελε να πει)

Βορίδης, Πλεύρης, Βελόπουλος και Γεωργιάδης δεν είναι τίποτα τυχαίοι, έχουν ιστορία στην ακροδεξιά. Ψηφοθηρεί αδιακρίτως.

Το ξερω ρε...

Βάζεις λόγια στο στόμα μου ε;

Μπορεί να συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό του κώστα για τα νούμερα που έχει μαζέψει ο καρατζαφέρης, αλλά δεν σχολίασα το σχολιό του και ούτε θα το έκανα εγώ ο ίδιος. Σχολίασα το σχόλιό σου επειδή μπαίνεις σε διαδικασία σύγκρισης σούργελων.

Θέλεις να σου πω οτι είναι ατάλαντος; Είναι. Ευχαριστήθηκες;

γιατι απο ολους τους σπουδαιους φιλοσοφους της Γερμανιας , επιστημονες , και οτι αλλο σπυδαιο εχει βγαλει αυτη η χωρα θυμηθηκε το χιτλερ ο οποιος ειναι οτι χειροτερο εβγαλε η Γερμανια και παρολο που πλην απειροελαχιστων γερμανων τον θαυμαζουν ειναι αξιοπροσεκτο ποσοι Ελληνες τον θαυμαζουν (το εχω ακουσει ααααπειρες φορες) σε προσβολη της μνημης των ελληνων φανταρω και αμαχων που πεθαναν εξαιτιας του

γιατι απο ολους τους σπουδαιους φιλοσοφους της Γερμανιας , επιστημονες , και οτι αλλο σπυδαιο εχει βγαλει αυτη η χωρα θυμηθηκε το χιτλερ ο οποιος ειναι οτι χειροτερο εβγαλε η Γερμανια και παρολο που πλην απειροελαχιστων γερμανων τον θαυμαζουν ειναι αξιοπροσεκτο ποσοι Ελληνες τον θαυμαζουν (το εχω ακουσει ααααπειρες φορες) σε προσβολη της μνημης των ελληνων φανταρω και αμαχων που πεθαναν εξαιτιας του

Ανεφερε πρωτα το Νιτσε,οσο για τον Χιτλερ, ειναι αναποσπαστο κομματι της ιστοριας της Γερμανιας.

Με αυτο το σκεπτικο δεν θα επρεπε να διδασκεται και στην Ιστορια του σχολειου.

ΥΓ δεν θαυμαζω τον Χιτλερ.

Νομιζω το ποστ μου ηταν ξεκαθαρο , δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο

και δεν θα ασχοληθω περισσοτερο απο 5 λεπτα με ενα κομα που εχει επιδοθει στην παραγωγη ανεκδοτων και ατακας

εγω που κοιταξα λιγο καλυτερα βρηκα αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=JDPoGgrYzNM&feature=relatedκαι αρκετα ακομα video.-

Εδώ που φτάσαμε δεν ξέρω τί είναι πιο επικίνδυνο.

Ένας πολιτικός που προσκαλεί φασίστες στην κυβέρνησή του, ή ένας που προσπαθεί να μας πείσει ότι χωρίς σχέδιο Ανάν θα έρθουν μαύρες μέρες και ότι η ιστορία πρέπει να ξαναγραφτεί(βλέπε Ρεπούση) για να μην οξύνονται οι αντιπαλότητες των λαών.

αυτο το βρηκα στο ιντερνετ

Μάκης Βορίδης

* Παλιός γνωστός φασιστοτραμπούκος που διεγράφη το 1984 από τη συνέλευση των φοιτητών της Νομικής ως φασίστας.

* Γνήσιος φιλοαπριλιανός. Υπήρξε πρόεδρος της παπαδοπουλικής νεολαίας ΕΠΕΝ ακολουθώντας τα χνάρια του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου.

*Δήλωσε πνευματικό παιδί του λεπενισμού.

*Τον πάντρεψε ο αντιπρόεδρος του κόμματος του Λεπέν και ο ίδιος ο Λεπέν σε συνέντευξη του, μεταξύ άλλων, ανέφερε για το Βορίδη: «Υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα ένα πατριωτικό κόμμα το οποίο μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Ελλάδας. Είναι το Ελληνικό Μέτωπο και ο Μάκης Βορίδης και σας καλώ να τους στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις»

Κυριάκος Βελόπουλος

* Νομαρχιακός σύμβουλος Πέλλας

* Φιλοχρυσαυγίτης. Πρόεδρος της οργάνωσης "Δίαυλος Ελλήνων", η οποία συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή και τη σκουπιδοφυλλάδα "Στόχος".

* Χρησιμοποιεί ναζιστικές εκ του Γκέμπελς προερχόμενες ρήσεις: «Και κάτι τελευταίο που το χρησιμοποιούν κάτι φίλοι νεαροί στην ηλικία. Θα γυρίσουμε και η γη θα τρέμει, Συνέλληνες» (23/6/2002 Θεσσαλονίκη. Στο "μνημόσυνο" του Μ.Αλεξάνδρου (..ήμαρτον). Συμμετείχαν: Χρυσή Αυγή, Στόχος, Καρατζαφέρης και λοιπά καλόπαιδα)

Κώστας Πλεύρης (Πρώην στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., Πατέρας του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Θάνου Πλεύρη)

* Ιδρυτής της ελληνικής ναζιστικής ομάδας «Κόμμα 4ης Αυγούστου»

* Γραμματέας και σύμβουλος του αρχιχουντικού Ιωάννη Λαδά

* Απολογητής του ρατσισμού και του εθνικοσοσιαλισμού

* Ορκισμένος εχθρός της δημοκρατίας

* Υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ στις βουλευτικές εκλογές του 2004 στην Α’ περιφέρεια Αθηνών

Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο πιο προσεκτικός από όλους, ίσως διότι βρέθηκε από νωρίς κοντά στον αρχηγό του ΛΑΟΣ, απολαμβάνοντας και την εμπιστοσύνη του και την προβολή του από το «ΤΗΛΕΑΣΤΥ». Ωστόσο, οι ακροδεξιές του απόψεις εκφράστηκαν πολλές φορές μέσα από τα βιβλία που προπαγάνδιζε. Το τελευταίο από αυτά δεν του επιτρέπει πλέον να καταφεύγει στα προσχήματα. Οι χαρακτηρισμοί του υπέρ του τελευταίου βιβλίου του Κ. Πλεύρη αλλά και η συμμετοχή του ως μάρτυρα υπεράσπισης στη σχετική δίκη δεν επιτρέπουν άλλες ερμηνείες.

Στις ευρωεκλογές του 2004, η ναζιστική Χρυσή Αυγή συμμετείχε με τέσσερις εκπροσώπους της στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφύρερ.

(οι "κύριοι" Βασίλης Κολιός, Μιχαήλ Παπαδημητρίου, Νικόλαος Σκάντζος και Ηλίας Παναγιώταρος).

O Καρατζαφέρης δεν είναι βλάκας. Το ότι έφερε τον Ψινάκη στο ΛΑΟΣ, σημαίνει ότι οι ψήφους που θα πάρει είναι περισσότερες από αυτές που θα χάσει.

δεν ειπα οτι ειναι βλακας

ειπα οτι ειναι γελοιος

το οτι θα βρει τροπο να παρει ψηφους δε σημαινει οτι τις αξιζει.δειχνει οτι προσπαθει να βγαλει κι απο τη μυγα ξυγκι.

σκεφτεται οτι ολο και 1-2 γιδια θα ψηφισουν τον ψινακη για "πλακα"

θα θελες να εχεις υπουργο τον ψινακη?

edit ενωστε τα καποιος πλζ.

Εγω ενα δεν μπορώ να καταλάβω... Αφου έχει γεμίσει ο τόπος επαναστάτες, καθηγητές ιστορίας, αγανακτισμένους, ξερόλες και σοσιαλδημοκράτες 5ου επιπέδου, γιατι η Ελλαδίτσα ειναι ακόμα ετσι οπως ειναι...;

Μηπως μερικοί να σταματήσουν να εκφέρουν δημόσια τη γνώμη τους απο τη στιγμή που αποτάσσονται και την ψήφο τους με δικαιολογίες...;

@Kostas007: πραγματικά, η αντικειμενική στάση του κειμένου που παρέθεσες μου προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Προσοχή! Δεν λέω ότι δεν ισχύουν τα περισσότερα [αν όχι όλα], απ'όσα παρέθεσες, αλλά, ο τρόπος που τα έγραψαν όποιοι τα έγραψαν, τα καθιστά ανάξια προσοχής.

Από εκεί και πέρα, μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι εξ υμών προσπαθείτε να υπερασπίζεστε, όπως λέτε, τα δικαιώματα των πολιτών, αλλά αυτούς που έχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις από εσάς, τους λοιδορείτε. Παρακαλώ, λοιπόν, οι χαρακτηρισμοί να λείπουν, σε όποιον κι αν αναφέρεστε. Γιατί αλλιώς μας βλέπω να γινόμαστε αμέρικαν μπαρ.

Εγω ενα δεν μπορώ να καταλάβω... Αφου έχει γεμίσει ο τόπος επαναστάτες, καθηγητές ιστορίας, αγανακτισμένους, ξερόλες και σοσιαλδημοκράτες 5ου επιπέδου, γιατι η Ελλαδίτσα ειναι ακόμα ετσι οπως ειναι...;

Ναι αλλά μήπως αναζητούμε σε λάθος πρόσωπα τη λύση ;

Ολοι αυτοί οι κύριοι που αναφέρθηκαν παραπάνω έχουν μέσα τους το μίσος για ενα κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού.

Εσένα πως θα σου φαινόταν αν έμπαιναν στη βουλή οι ακροαριστεροί που μιλούν για κουφάλες και για κρεμάλες:bad: ;

Δεν έχουμε ανάγκη από αυτή τη διαιώνιση του μίσους. Δεν έχουμε ανάγκη από αυτά τα δυο άκρα κατα την προσωπική μου άποψη.

Μηπως μερικοί να σταματήσουν να εκφέρουν δημόσια τη γνώμη τους απο τη στιγμή που αποτάσσονται και την ψήφο τους με δικαιολογίες...;

γιατι οι "υπολοιποι" ειναι περισσοτεροι.

@Kostas007: πραγματικά, η αντικειμενική στάση του κειμένου που παρέθεσες μου προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Προσοχή! Δεν λέω ότι δεν ισχύουν τα περισσότερα [αν όχι όλα], απ'όσα παρέθεσες, αλλά, ο τρόπος που τα έγραψαν όποιοι τα έγραψαν, τα καθιστά ανάξια προσοχής.

Από εκεί και πέρα, μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι εξ υμών προσπαθείτε να υπερασπίζεστε, όπως λέτε, τα δικαιώματα των πολιτών, αλλά αυτούς που έχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις από εσάς, τους λοιδορείτε. Παρακαλώ, λοιπόν, οι χαρακτηρισμοί να λείπουν, σε όποιον κι αν αναφέρεστε. Γιατί αλλιώς μας βλέπω να γινόμαστε αμέρικαν μπαρ.

δηλαδη πως ηθελες να στα γραψουν ωστε να τα προσεξεις?

δε νομιζω οτι καταπατησα κανενα δικαιωμα,απλα διαφωνω με καποια απο αυτα που λενε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.