Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Όλοι ειναι ενοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον... Οι μισοί αποδείχθηκαν ένοχοι ήδη εδω και χρόνια, οπότε τι μας μένει; Τα "medrano"...

Τι χειρότερο μπορεί να καταφέρουν..;

Define : "χειροτερο"

Περαν των (διασκεδαστικων -ομολογουμενως-) τσιριδων του Αδωνη και τις εθνικιστικες κορωνες δεν εχω δει κατι αλλο απο το λαος.

Αντε ωραια τους διωξαμε ολους αυτους που ειναι λιγοτερο απο 3ης γενιας Ελληνες και επιτελους κοιμομαστε με ανοικτα παραθυρα τα βραδια οπως πριν απο 2500 χρονια. Κατα τα αλλα ειμαστε και παλι βυθισμενοι στα κοπρανα.

Και αν παρελπιδα λειτουργησει στην εντελεια ο εθνικισμος και γινουμε "Γερμανια του 1930-1939" θα οδηγηθουμε πού????

Σορυ αλλα για να λειτουργησει το medrano θελει και ακροβατες και ελεφαντες να κανουνε ποδηλατακι και ζογκλερ και ταχυδακτυλουργους ... και... και...

Με κλοουν μονο δεν κανεις σοβαρο τσιρκο.

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Περαν των (διασκεδαστικων -ομολογουμενως-) τσιριδων του Αδωνη και τις εθνικιστικες κορωνες δεν εχω δει κατι αλλο απο το λαος.

Δεν κοιτάς καλά (ή μάλλον δεν κάνεις τον κόπο?)....Φιλικά πάντα έτσι δεν θέλω να επιβάλω κανενός την γνώμη.

Απλά είναι ακραίο, ψευδές και ανυποστήρικτο το οτι δεν έχεις δει κάτι άλλο πέρα από εθνικιστικές κορώνες.

Δεν είναι άμεση η απάντηση σε σένα αλλά γενικότερη. :victory:

Αντε ωραια τους διωξαμε ολους αυτους που ειναι λιγοτερο απο 3ης γενιας Ελληνες και επιτελους κοιμομαστε με ανοικτα παραθυρα τα βραδια οπως πριν απο 2500 χρονια. Κατα τα αλλα ειμαστε και παλι βυθισμενοι στα κοπρανα.

Και αν παρελπιδα λειτουργησει στην εντελεια ο εθνικισμος και γινουμε "Γερμανια του 1930-1939" θα οδηγηθουμε πού????

Σορυ αλλα για να λειτουργησει το medrano θελει και ακροβατες και ελεφαντες να κανουνε ποδηλατακι και ζογκλερ και ταχυδακτυλουργους ... και... και...

Με κλοουν μονο δεν κανεις σοβαρο τσιρκο.

Εχετε κολλήσει ολοι με το ΛΑΟΣ;; Ειπαμε και πρίν, ΤΑ medrano, οχι ΤΟ medrano... Και ναι ρε Σολωνα, στην παρούσα φάση ακομα και ο ΣΥΡΙΖΑΣ και το ΛΑΟΣ θα κανανε καλυτερη διακυβερνυση οχι για κανένα αλλο λογο, αλλα γιατι δεν έχουν την "πυρασφάλεια" των μεγάλων...

Δεν κοιτάς καλά (ή μάλλον δεν κάνεις τον κόπο?)....Φιλικά πάντα έτσι δεν θέλω να επιβάλω κανενός την γνώμη.

Απλά είναι ακραίο, ψευδές και ανυποστήρικτο το οτι δεν έχεις δει κάτι άλλο πέρα από εθνικιστικές κορώνες.

Να κοιταξω πού? Στο προεκλογικο προγραμμα τους? Να δω τί ακριβως? Αυτα τα οποια ετσι κι αλλιως γραφουνε και οι αλλοι και ποτε δεν υλοποιουνε?

Αναγκαστικα εκεινο το οποιο θα διαφοροποιησει την εκαστοτε παραταξη ειναι η εικονα που βγαζει προς τα εξω και οχι η 105 σελιδα του προγραμματος τους. Προς τα εξω λοιπον αυτη η εικονα βγαινει. Αν δεν θελεις να το δεις εσυ, ΟΚ.

Δεν ειναι ουτε ψευδες, ουτε ανυποστηρικτο οτι βλεπω μονο εθνικιστικες κορωνες. Ειναι "ακραιο" με την εννοια οτι ειναι "ελλειπες" και "μη ολοκληρωμενη" εικονα. Συμφωνοι.

Επισης, ΕΙΔΙΚΑ για το λαος ειναι πολυ ακυρο να κανεις τετοια κουβεντα.

Ο Καρα-Ζαφερι ειναι εξυπνος ανθρωπος και δεν βαζει to CD να παιξει καθε φορα που μιλαει. Αλλιως θα μιλησει σε συγκεντρωση οπαδων του, αλλιως σε debate στον ΑΝΤ1 και αλλιως στον ... Θεμο. Αυτο ναι μεν δειχνει "ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ" αλλα δυστυχως δειχνει και το προπατορικο αμαρτημα ολων των πολιτικων. Αυτο που κανει ολο τον κοσμο να σιχαινεται τους πολιτικους. Λεει στον καθενα, αυτα που θελει να ακουσει.

Τουλαχιστον τα 3 μεγαλα κομματα (ή εστω οι αρχηγοι τους) εχουν ξεφυγει απο την λογικη του "λεω καθε φορα αλλα" και βαδιζουν σε μια γραμμη σε "αρμονια" με τη γενικη ιδεολογια τους.

Αν για παραδειγμα ακουσει οπαδος τον Κωστακη και τον Γιωργακη και το "Αλεκα" να μιλανε σε 6 διαφορετικες εκπομπες θα λενε τις ιδιες ακριβως π@πριες και στις 6!! Αν ακουσεις τον Χερι χερι... ενας φανατικος οπαδος του κομματος του στον Θεμο... θα σταματησει να τον ψηφιζει. Οπως και αν τον ακουσει καποιος στον Θεμο και γουσταρει αυτα που λεει, δεν παιζει να μην φριξει αν τον ακουσει να μιλαει στα παππουδια και στις γιαγιαδες. Αυτο για μενα ειναι απελπιστικα αθλιο.

Οποτε απο το τσιρκο το μονο που μενει για να τονισει την ταυτοτητα του (γιατι αν περιμενεις απο τον αρχηγο του να καταλαβεις τι πρεσβευει τον ηπιες κλαρινο :p ) ειναι το ονομα του. Απο το ονομα λοιπον και μονο, για μενα εχει φαει ακυρο.

Εχετε κολλήσει ολοι με το ΛΑΟΣ;; Ειπαμε και πρίν, ΤΑ medrano, οχι ΤΟ medrano... Και ναι ρε Σολωνα, στην παρούσα φάση ακομα και ο ΣΥΡΙΖΑΣ και το ΛΑΟΣ θα κανανε καλυτερη διακυβερνυση οχι για κανένα αλλο λογο, αλλα γιατι δεν έχουν την "πυρασφάλεια" των μεγάλων...

Και ναι ρε Μητσο... ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ δεν προκειται να κυβερνησουν καλυτερα γιατι πολυ απλα δεν ειναι φτιαγμενα για να κυβερνησουνε. Οτι θα κερδισεις απο την "απουσια πυριμαχου σκευους" θα το χασεις απο την απειρια, την ΜΕΓΑΛΗ ορεξη τους να φανε, μιας που επιτελους εχουν κατσει στο μεγαλο τραπεζι ή την ιδεα οτι θα αλλαξουνε τον κοσμο, λες και αυτοι κανουνε κουμαντο και οχι η ΕΕ.

Μια ή αλλη θα σου ερθει ο ισολογισμος στο τελος της 4ετιας imho.

εγω που κοιταξα καλυτερα βρηκα αυτο

Προς τα εξω λοιπον αυτη η εικονα βγαινει. Αν δεν θελεις να το δεις εσυ, ΟΚ..

Μάλλον εσύ βλέπεις ότι θες. Εγώ την αντιλαμβάνομαι αλλιώς, εσύ αλλιώς. Δεν θα κάτσω να κάνω συζήτηση γιατί αφενός δεν θα βγάλουμε άκρη αφετέρου δεν είσαι διατεθημένος να ακούσεις. Και αυτό προκύπτει από τις μπαρμπουτζολογίες που γράφεις στο πρώτο σου ποστ.Συγγνώμη για την έκφραση αλλά έστω και η αναφορά του χίτλερ και του εθνικοσοσιαλιστικού ιδεώδους στην σημερινή ελληνική πολιτική σκηνή μας δείχνει οτι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το πραγματικό βάρος και το πόσο καταστροφικό ήταν αυτό το σύστημα.

Η λέξη φασισμός, ναζισμός και χίτλερ έχουν γίνει πολύ εύκολες τελευταία. Μαλλόν δεν έχουν ιδέα για το πόσο άσχημο πραγματικά αυτό το σύνολο ήταν.

Μάλλον εσύ βλέπεις ότι θες. Εγώ την αντιλαμβάνομαι αλλιώς, εσύ αλλιώς. Δεν θα κάτσω να κάνω συζήτηση γιατί αφενός δεν θα βγάλουμε άκρη αφετέρου δεν είσαι διατεθημένος να ακούσεις. Και αυτό προκύπτει από τις μπαρμπουτζολογίες που γράφεις στο πρώτο σου ποστ.Συγγνώμη για την έκφραση αλλά έστω και η αναφορά του χίτλερ και του εθνικοσοσιαλιστικού ιδεώδους στην σημερινή ελληνική πολιτική σκηνή μας δείχνει οτι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το πραγματικό βάρος και το πόσο καταστροφικό ήταν αυτό το σύστημα.

Η λέξη φασισμός, ναζισμός και χίτλερ έχουν γίνει πολύ εύκολες τελευταία. Μαλλόν δεν έχουν ιδέα για το πόσο άσχημο πραγματικά αυτό το σύνολο ήταν.

first of all τα αρθρα της wiki ειναι κακογραμμενα οσο δεν παει. Αλλά .Μεσες-ακρες βγαζεις ενα (1) νοημα.

Για τις απόψεις του, ο Κώστας Πλεύρης έχει χαρακτηριστεί, ακόμη και από εφημερίδες του συντηρητικού πολιτικού χώρου, ως "ναζιστής", "πατέρας του ελληνικού νεοφασισμού"[6] και "θεωρητικός του φασιστικού χώρου".

Στο βιβλίο του Οι Εβραίοι - Όλη η αλήθεια, καταφέρεται με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως "υπάνθρωποι", εναντίον των Εβραίων. Εξαιτίας του βιβλίου αυτού, οδηγήθηκε στο εδώλιο, μετά από βούλευμα εισαγγελέα, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. Η επέμβαση του εισαγγελέα είχε γίνει μετά από αναφορά στελεχών του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στη δίκη αυτή καταδικάστηκε (13/12/2007) πρωτόδικα σε φυλάκιση, ενώ αθωώθηκε στο Εφετείο.

Ο ίδιος υπεραμύνεται των θέσεων που έχει εκφράσει στα βιβλία του, ισχυριζόμενος ότι είναι ιστορικός και ότι έχει δικαιολογημένο ενδιαφέρον να γράφει «κατά των εβραιοσιωνιστών», ενώ δημοσίως αρνείται το εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Ωστόσο, αρνείται την κατηγορία ότι προτρέπει σε εξολόθρευση των Εβραίων και θεωρεί τιμή του τη συνεργασία του με το καθεστώς της Χούντας.

Στις εκλογές του 2004 ήταν υποψήφιος με τον ΛΑ.Ο.Σ. στην Α' Αθηνων, βγαίνοντας πρώτος σε σταυρούς, όμως ο ΛΑ.Ο.Σ. με 2,2% δεν εξέλεξε βουλευτή. Κατόπιν αυτού ο Κώστας Πλεύρης αποσύρθηκε από την ενεργό πολιτική δράση, εντασσόμενος άτυπα στον ΛΑ.Ο.Σ.. Εξαργύρωσε, ωστόσο από τον Γιώργο Καρατζαφέρη την αποχή του με την συμμετοχή του γιού του, Θάνου Πλεύρη στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 και στις εθνικές εκλογές του 2007, οπότε και ο τελευταίος εξελέγη βουλευτής Α' Περιφερείας Αθηνών.

H wikipedia σε πολιτικά αλλα και αλλά λεπτά και αμφιλεγόμενα θέματα ειναι εντελώς αναξιόπιστη... Εως άχρηστη... Εώς φερέφωνο...

Το κύρος της εν προκειμένω wikipedia δεν ειναι στο οτι μπορώ εγω και ο καθ' είς να γράψει το μακρυ του και το κοντό του...

Σταματήστε τους αφορισμούς και κοιτάξτε να ανοιξετε λιγο τα μάτια σας... Ο φοίνικας της χούντας (ερμηνεύστε το κατα βούλησιν) ειναι το πλέον κατάλληλο λάβαρο... Η Ελλάδα πρέπει να αναγεννηθεί απο τις στάχτες της (στην κυριολεξία)... Και αν νομίζετε οτι η αλλαγή έρχεται με το σταγονόμετρο... γελιέστε...

Εδιτ: Και για αποφυγη παρεξηγησεων, απο τους εν ενεργεία πολιτικούς, κανείς δεν ειναι σε θέση να τη γλυτώσει... Μα κανείς...

Σειρα σου λοιπον να αρχισεις τις μπαρμπουτζολογίες. Εγω ουτε αναφορά στο χίτλερ και στο εθνικοσοσιαλιστικο ιδεώδες εκανα ουτε τιποτα.

Εγω εκανα μια απλη αναφορα στην ιδεατη (και ουτοπικη) περιπτωση που το λαος λειτουργησει οπως ονειρευονται οι αγνοι ψηφοφοροι του και υπαρξει οικονομικη ανακαμψη του τοπου (οπως το 1930) μαζι με τα αλλα τραγικα που ελαβαν χωρα τοτε.

Τωρα τι εβαλες εσυ στο μυαλο σου δεν μπορω να ξερω και ουτε με ενδιαφερει να μαθω (οπως πολυ σωστα ετονισες).

Δεν ξερω αν εβαλες και στο μυαλο σου οτι ειμαι και φορεας αυτης της ιδεολογιας ή του ιδεωδους οποτε να μου το πεις να ποσταρω καμμια 200ρια facepalm.jpeg

Σειρα σου λοιπον να αρχισεις τις μπαρμπουτζολογίες. Εγω ουτε αναφορά στο χίτλερ και στο εθνικοσοσιαλιστικο ιδεώδες εκανα ουτε τιποτα.

Εγω εκανα μια απλη αναφορα στην ιδεατη (και ουτοπικη) περιπτωση που το λαος λειτουργησει οπως ονειρευονται οι αγνοι ψηφοφοροι του και υπαρξει οικονομικη ανακαμψη του τοπου (οπως το 1930) μαζι με τα αλλα τραγικα που ελαβαν χωρα τοτε.

Τωρα τι εβαλες εσυ στο μυαλο σου δεν μπορω να ξερω και ουτε με ενδιαφερει να μαθω (οπως πολυ σωστα ετονισες).

Δεν ξερω αν εβαλες και στο μυαλο σου οτι ειμαι και φορεας αυτης της ιδεολογιας ή του ιδεωδους οποτε να μου το πεις να ποσταρω καμμια 200ρια facepalm.jpeg

Δεν μπορώ να καταλάβω τότε γιατί συγκρίνεις την Ελλάδα με την Δημοκρατία της Βαιμάρης και την εν συνεχεία ναζιστική γερμανία ...όπως επίσης αμφισβητούμενο εαν οι αγνοι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ έχουν το ίδιο όραμα του 1933.

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω SLN και Κώστα είναι ότι ο καρατζαφέρης και το κόμμα του ούτε εθνοσωτήρες ούτε τίποτα είναι. Απλά θεωρώ υπερβολικούς τους χαρακτηρισμούς τύπου μεντράνο κτλπ. Αυτά από εμένα. :victory:

Ο Κωστάκης, αποδείχθηκε ανίκανος να βάλει σε τάξη όχι μόνο την χώρα, αλλά και το ίδιο του το κόμμα. Ο Γιωργάκης από την άλλη θα έχει καταφέρει να έχει χάσει 2 εκλογικές αναμετρήσεις αυτός, και άλλη μία ο αντίπαλός του. Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς, ότι 5 οκτώβρη ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα αλλάξει κάτι...

Το ότι ο Καραμανλής κατεβαίνει για εκλογές χωρίς μία "σοβαρή" (εντός εισαγωγικών γιατί όλες ασόβαρες είναι) το έχετε πάρει χαμπάρι? Φρόντισε η κυραΓιάννα για αυτό...Το ότι οι εκλογές συνέπεσαν με το Συριζα να ψάχνεται ποιος θα είναι επικεφαλής και ένα κλίμα διχόνοιας και διάλυσης να ίπταται πάνω του το πήρατε χαμπάρι?

Φαίνεται πως για τον Παπανδρέου η τρίτη δεν θα είναι και φαρμακερή... Αλλά για μένα ελπίδα δεν υπάρχει... Όπως λέει και ο πατέρας μου, η π****α που θα σερβιριστεί το χειμώνα θα είναι με λεμόνι. Η μοναδική διαφορά είναι πως τα ΜΜΕ θα μας χρυσώνουν το χάπι, και οι όποιοι αφελείς θα ζουν την ψευδαίσθηση του σοσιαλισμού.

Δεν με απασχολεί ποιος θα βγει. Ίσως με τον Παπανδρέου, σταματήσουν τα έκτροπα των αναρχικών... Ίσως λόγω όχι δεξιάς κυβέρνησης, η δουλειά της αστυνομίας γίνει πιο αποτελεσματική. Για την φοροδιαφυγή δεν έχω φρούδες ελπίδες. Είναι στο αίμα μας (εμάς και των λατινοαμερικάνων)

Quiz : Ποια χώρα έχει 3 γενιές πρωθυπουργούς (παππού - γιο - εγγονό)? Όταν κάποια στιγμή πάψει αυτή η αριστοκρατία στην πολιτική από την μία, πάψει το "μιας και δεν θα βγω κυβέρνηση λέω ό,τι θέλω - θυμάστε την υπεκφυγή της κας Παπαρήγα στο προηγούμενο Debate όταν την ρώτησαν γιατί οι εργαζόμενοι του Ριζοσπάστη δεν αμοίβονται με τα 1400 ευρώ που απαιτεί για βασικό μισθό" και όταν τελικά ξεχάσουμε τους ληστοσημορίτες και τους δολοφόνους με τα κονσερβοκούτια, ίσως τότε να γίνουμε κράτος.

Προς το παρόν, ευτυχώς που αρχίζει το Eurobasket και δεν θα αποβλακωθούμε με τις ανούσιες συζητήσεις.

Και ο βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου Μάκης Βορίδης τυχαία βρίσκεται στο ίδιο κόμμα ;

http://jungle-report.blogspot.com/2008/02/blog-post_19.html

Ακόμα και τυχαία όμως να είναι η συνύπαρξη στελεχών με τέτοιες αντιλήψεις, εγω δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν είχαν στα χέρια τους την εξουσία.

Για εμένα είναι ενα ακραίο κόμμα οσο καλά και να ''τα λεει'' ο ευφυής και φιλόδοξος αρχηγός του.

Ποιον αντιρατσιστικό νόμο επικαλείστε μωρέ; Αυτόν που στέλνει σε δίκες μόνο τους αντι-εβραίους, αντισημίτες, και όσους αρνούνται το ολοκαύτωμα κτλ; Όποιος πει κάτι κατά των Ελλήνων, των Ποντίων, των Τούρκων, των Μαύρων, των Σλοβάκων γιατι δεν του γίνεται τίποτα; Και νομίζω το έχουμε παραμαμήσει με τις λέξεις σωβινισμός-εθνικιστής κτλ πια.

Και όχι δεν ψηφίζω ΛΑΟΣ. Περιέχει την λέξη "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ" η οποία παραπέμπει σε άλλα "ελεύθερα" κινήματα.....

Σιγά μην πάει πολύ στην άκρη το ΛΑΟΣ και πέσει στο χαντάκι δεξιά... απλά έχουν έναν πανέξυπνο πρόεδρο, που πάντα καταθέτει λογικά επιχειρήματα που χαϊδεύουν τα αυτιά του κόσμου, αλλά αυτό είναι καθαρά βιτρίνα... Σαν παράταξη δεν έχει πρόσωπα και χαρακτήρες που θα μπορούσαν να θεμελιώσουν κυβέρνηση και ας τους ψήφιζε ο κόσμος, γιατί η βάση του αποτελείται από νούμερα...

και επανέρχομε, μπορεί να διμηουργήσει και να τρέξει κυβέρνηση το ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΛ-ΚΚΕ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, κλπ?

που στην τελική μπορεί να μην έχουν καν έξυπνο πρόεδρο?

δεν υποστηρίζω το κόμμα αλλα μην λέμε πως ειναι η μόνη παράταξη που δεν μπορεί να κυβερνήσει.

Προσωπικά πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί προς όφελος της χώρας...

Τα δυο μεγάλα κόμματα μπορούν να κυβερνήσουν λόγο εμπειρίας και διασυνδέσεων, αλλά όχι προς όφελος της Ελλάδας... οι υπόλοιποι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα από τα 2...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.