Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Ποιος θα τα βγάλει.. .Αφού και εκεί μέσα τρώγονται μεταξύ τους.

Αδιέξοδο φίλε...Οτι καλύτερο για τα λαμογια.

Κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα που θα βγουν στο δρόμο ανώνυμοι πολίτες και θα αρχίσουν το πλιάτσικο...

και να ρωτησω εγω τωρα κατι...

Καποιος που ψηφισε το 2004 το χοντρουλη για να αλλαξει η χωρα, το 2007 αφου δεν αλλαξε τπτ ψηφισε μικρο κομμα "για να τους δειξει", τωρα θα φταιει αν ψηφισε τζεφρι για δοκιμη?

θα μου δωσουν κι εμενα ενα να παω βολτα?

να πας στα τεθωρακισμενα αν θελεις να κανεις βολτες , θα πας ομως ή θα κλασεις μεντες στο χαρτι που θα γραφει ΚΕΤΘ "ΑΥΛΩΝΑΣ" :whistle2:

εμενα πχ παντα μου αρεσαν τα γρηγορα σκαφη , για αυτο πηγα σε φρεγατα και εκανα βολτες με 37 μιλια στο αιγαιο :banging:

εσυ LLNEO αληθεια που πηγες φανταρος ρε πατριωτη?

Και μετά Ντόρα (Μητσοτάκη) πάλι:p
Μην ξεχνάς ότι ακολουθεί και ο Κυριάκος :D, αν και δεν τον προωθούν τόσο όσο την Ντόρα. :red:

Απ΄ότι δείχνουν τα πράγματα το νο1 φαβορί για την διαδοχή είναι η Ντόρα. Αλλά αυτά δεν είναι στανταρτ γιατί και ο Σαμαράς έχει γερό μηχανισμό μέσα στην ΝΔ. (Τον Αβραμόπουλο δεν το βλέπω να κοντράρει τους 2 παραπάνω)

Βεβαία μην ξεχνάτε ότι και στο ΠΑΣΟΚ όταν πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου και έγινε το συνέδριο για την διαδοχή, τα φαβορί ήταν οι Τσοχατζόπουλος και Αρσένης. Τελικά Βγήκε ο Σημίτης.

ΥΓ αυτοπροτάθηκε και ο Ψωμιάδης; :-O

και να ρωτησω εγω τωρα κατι...

Καποιος που ψηφισε το 2004 το χοντρουλη για να αλλαξει η χωρα, το 2007 αφου δεν αλλαξε τπτ ψηφισε μικρο κομμα "για να τους δειξει", τωρα θα φταιει αν ψηφισε τζεφρι για δοκιμη?

Χρηστο αυτος που ψήφισε το 2004 τον χοντρουλη δεν ψήφισε ΤΖΕΦΡΙ.

Ο ΤΖΕΦΡΙ έχει τους ίδιους ψήφους που είχε το 2004

Απλα οι ΝΔκρατες ή δεν ψήφισαν ή το έριξαν εδώ και εκεί.

ΠΑΣΟΚ

2004 3.003.920

2007 2.727.279

2009 3.012.337

ΝΔ

2004 3.360.506

2007 2.994.979

2009 2.295.937

η ΝΔ φαινεται να εχασε απο το 2007 700.000 ψηφους και το πασοκ να ενισχυθηκε κατα 300.000. ΚΚΕ/ΣΥΝ στα ιδια περιπου ενισχυμενος κατα 2% ο ΛΑΟΣ οποτε σιγουρα οι μισες ψηφοι απο τα 700Κ της ΝΔ πηγαν σε ΠΑΣΟΚ και λοιπα , και οι υπολοιποι ΛΑΟΣ

Είναι ψήφοι του ΠΑΣΟΚ του 2004 που επέστρεψαν.

Το ΠΑΣΟΚ έχει τις ίδιες ψήφους που είχε το 2004.. αν ήταν όπως τα λες θα έπρεπε να είχε 3.350.000

η ΝΔ έχασε απο το 2004 1.000.000 ψηφους και το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε τίποτα.

Χρηστο αυτος που ψήφισε το 2004 τον χοντρουλη δεν ψήφισε ΤΖΕΦΡΙ.

Ο ΤΖΕΦΡΙ έχει τους ίδιους ψήφους που είχε το 2004

Απλα οι ΝΔκρατες ή δεν ψήφισαν ή το έριξαν εδώ και εκεί.

ΠΑΣΟΚ

2004 3.003.920

2007 2.727.279

2009 3.012.337

ΝΔ

2004 3.360.506

2007 2.994.979

2009 2.295.937

Bαλε αν εχεις και για τα αλλα κομματα να δουμε που πηγαν οι 1εκ χαμενοι ψηφοι της νδ.

Είναι πολλά ρε μαμωτο

2004 -2007 http://ekloges-prev.singularlogic.eu/v2007/pages/index.html

2007 -2009 http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html

Κλικ ένα κόμμα και μετά κλικ Επικράτεια

Χρησταρα κανε δικο σου κομμα:p

εσυ LLNEO αληθεια που πηγες φανταρος ρε πατριωτη?

Η ερώτηση μου φαίνεται ειρωνική. Θα σου κάνω την χάρη να απαντήσω.

Καλαμάτα-Μυτηλήνη(6.5 μήνες επειδή ξέρω ότι θα ρωτήσεις)-Καλαμάτα. Πεζικό(πριν μας πάρουν το στρατόπεδο οι ΔΒ)

Πριν με ρωτήσεις ναι κατάγομαι απο την Καλαμάτα και πέρασα τους τελευταίους μήνες της θητείας μου εκεί. Το 265ΤΕ ήταν τάγμα επικινδυνότητας Α1 οπότε έδινε τα υψηλότερα μόρια στο νησί, ο αδερφός μου είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και άρα είχα αρκετά μόρια για να πάρω τη προβλεπόμενη μετάθεση μετά το πέρας της παραμεθωρίου στον τόπο συμφερόντων μου.

Για άνθρωπο που δεν έχει το θάρρος να πει τι κόμμα ψηφίζει ενώ έχει ποστάρει καμιά 30αριά φορές σε τόπικ εκλογών θα έλεγα ότι ρωτάς πολλά και με εριστικό τρόπο.

Ναι γιατί τα άρματα του ΄67 καθαρίσανε τους ομοίους της εποχής για να το κάνουνε και τώρα.

Καμία σχέση.

Ρε μην τρελαίνεστε οι αριστεροί όταν ακούτε τανκς...

Δεν πρόκειται να σας πειράξει κανένας...:hehe::hehe:

Τώρα πια τα οδηγούν ΕΠΟΠ και πολλοί απ' αυτούς είναι αριστεροί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.