Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Σοβαρά ρε φράγμα που τραγουδάει η δεσποινίδα; Δεν την έχω ακούσει. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν, αλλά οι καιροί είναι πονηροί. Και δεδομένου ότι δε κάνει fit στο προφιλ του Χρυσαυγίτη διστάζω να το πιστεψω.

Α και να σου πω ρε Γιώργη. Ξέρεις ότι με λένε Γιάννη. Μη λες για τους Πονηρούληδες.

aegka γίναμε μπάχαλο με τα έντιτ ρε φίλε. Όπως είπα λοιπόν πριν διαγράψω το msg μου δεν το δανείστηκε απο αστυνομικό, ήταν αστυνομικός και πέρασε την "καταξιωμένη αοιδό" (εγώ έχω ρίξει και μερικού τόνους λουλούδια αλλά την κυρία δεν ξέρω - που τραγουδάει ρε Γιώργη?) για ζαρντινιέρα

Η γυναίκα τραγουδάει έντεχνο/ρεμπέτικο και έχει μια αξιοσέβαστη καριέρα. Δεν τραγουδάει σε πίστες και μπουζούκια απ'οσο ξέρω και δεν έχει ανάγκη να γίνει γνωστή με τέτοιες μεθόδους. Άκομα και στημένο να ήταν, δεν νομίζω να έλεγαν για χρησαυγίτες, θα ανέφεραν τίποτα αλβανούς ή άλλες μειονότητες.

Οι τύποι προφανώς την είδαν γυναίκα μόνη, ανυπεράσπιστη κλπ. και αρκέστηκαν στα μπινελίκια και στο σπρέυ. Μην ξεχνάς ότι στο μετρό υπάρχουν και σεκιουριτάδες.

και ένα ευχάριστο διάλλειμμα από τις κλασσικές συζητήσεις

Ένας τύπος οδηγεί στην Εθνική οδό. Ξαφνικά μένει από βλάβη. Σκέπτεται ότι δεν έχει οδική βοήθεια και αποφασίζει να κάνει οτοστόπ για να πάει στην πιο κοντινή πόλη να βρει συνεργείο κλπ.

Σταματάει ένα φορτηγό εξηγεί στον οδηγό τι θέλει και αυτός προθυμοποιείται να τον πάει. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτάει τι ψηφίζει κι αυτός με καμάρι του απαντά:

- "Ν.Δ.!"

Φρενάρει ο άλλος απότομα και του λέει:

- "Κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου ρε μαλ...α!"

Τι να κάνει ο τύπος, κατεβαίνει και ξανά πάλι οτοστόπ. Σταματάει ένα αυτοκίνητο, εξηγεί στον οδηγό την πορεία του κι αυτός προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτάει τι ψηφίζει. Αυτός με καμάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει πάλι απότομα ο οδηγός και του λέει:

- "Κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου ρε ηλίθιε!!!"

Απορημένος ο τύπος τι να κάνει, κατεβαίνει και ξανά πάλι οτοστόπ.

Σταματάει ένα αυτοκίνητο με μια γκομενάρα, της εξηγεί τι θέλει κι αυτή προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις, η γκομενάρα τον ρωτάει τι ψηφίζει, αυτός σκέπτεται και της απαντά:

- "ΠΑΣΟΚ!"

- "Μπράβο!!", του απαντά αυτή χαρούμενη, :και εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω!" και συνεχίζουν τη συζήτηση και την πορεία τους χαρούμενοι.

Μετά από τις συζητήσεις αρχίζουν τα χαμουρέματα. Σταματούν ξαναμμένοι στο πρώτο ξενοδοχείο, πηγαίνουν σε δωμάτιο... κλπ.

Σε κάποια στιγμή λέει η γκομενάρα στον τύπο:

- "Ξέρεις εμένα όταν το κάνω μου αρέσει να τρώω και καμία σφαλιάρα..."

Τι να κάνει ο τύπος, μέσα σε όλα αρχίζει και ρίχνει και καμιά φάπα. Καθώς απέναντι από το κρεβάτι ήταν ο καθρέπτης, κοιτάζει ο τύπος, βλέπει τι κάνει, σηκώνει τα χέρια ψηλά και λέει:

- "ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΣΥ, ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΑΜ...Ω ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ!"

:rofl:

Ο Λαζοπουλος το είπε καλύτερα από ολους.

"Είναι σα να σπάσαμε έναν κουμπαρά και ο ένας να λέει

-Φτου καθόλου λεφτά.

και ο άλλος να λέει

-Πωωω χρήμαααα!

Ο κουμπαράς είναι όμως ο ίδιος!"

Ο Λαζόπουλος είναι ίσως ο μόνος τηλεορασάνθρωπος που άναφέρθηκε στις αρνητικές επιπτώσεις του φόρου κληρονομιάς που θα επαναφέρει το ΠΑΣΟΚ για τον μέσο Έλληνα.

Ο μόνος που μίλησε και για κάτι ουσιαστικό που αφορά την τσέπη μας, πέρα από Ζαχοπουλιάδες, ζαρντινιέρες και άλλες υπερπαραγωγές του Μπόμπολα και του λοιπού συναφιού που προορίζονται για αναποφάσιστους μαλάκ...

Να δούμε τώρα ποιός θα πει για τα διακαιώματα που θα δώσει στους λαθρομετανάστες, τα προγράμματα στέγασής τους, τις δηλώσεις του για θυσία ελληνικού εδάφους προκειμένου να μην μας ενοχλεί άλλο η Τουρκία και άλλα τέτοια τραγικά για το μέλλον της χώρας που δυστυχώς τα έκανε και η ΝΔ σε κάποιο βαθμό.

Με τέτοιους προδότες καλύτερα να μας κυβερνούσε απευθείας ο Ερντογάν.

Ο Λαζόπουλος είναι ίσως ο μόνος τηλεορασάνθρωπος που άναφέρθηκε στις αρνητικές επιπτώσεις του φόρου κληρονομιάς που θα επαναφέρει το ΠΑΣΟΚ για τον μέσο Έλληνα.

Ο μόνος που μίλησε και για κάτι ουσιαστικό που αφορά την τσέπη μας, πέρα από Ζαχοπουλιάδες, ζαρντινιέρες και άλλες υπερπαραγωγές του Μπόμπολα και του λοιπού συναφιού που προορίζονται για αναποφάσιστους μαλάκ...

Να δούμε τώρα ποιός θα πει για τα διακαιώματα που θα δώσει στους λαθρομετανάστες, τα προγράμματα στέγασής τους, τις δηλώσεις του για θυσία ελληνικού εδάφους προκειμένου να μην μας ενοχλεί άλλο η Τουρκία και άλλα τέτοια τραγικά για το μέλλον της χώρας που δυστυχώς τα έκανε και η ΝΔ σε κάποιο βαθμό.

Με τέτοιους προδότες καλύτερα να μας κυβερνούσε απευθείας ο Ερντογάν.

Τον άνθρωπο τον κρίνεις από τις πράξεις του. Όχι από αυτά που λέει ούτε από αυτά που υποθέτεις ότι θα κάνει.

Για μένα μια πράξη του είναι αξέχαστη. Συνέπραξε με τον Σημίτη και τον Πάγκαλο να αδειάσουν τον πατέρα του, που ήταν άρρωστος στο ωνάσειο.

Ώπα περίμενε. Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα υπερασπιστώ το αμερικανάκι αλλά ο πατέρας του δεν ήταν απλά ο πατέρας του αλλά ο πρωθυπουργός της χώρας. Ο οποίος ήταν ανάσκελα βδομάδες πριν παραιτηθεί απο τη θέση του. Τελευταία φορά που τσέκαρα ο πρωθυπουργός της χώρας δε μας είναι χρήσιμος διασωληνομένος (αν και για τον Αντρέα εδώ που τα λέμε περισσότερο καλό θα έκανε στη χώρα αν ήταν σε όλες του της θητείες έτσι αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Αν λοιπόν είχε το Γκιόργκο συμμετοχή στην άσκηση πίεσης στον Παπαντρέα για να παραιτηθεί*, μπράβο του.

Aegka γιατι αγανακτείς ρε αγορίνα μου; Σου θίξαμε το πουλέν; Την είπε τη βλακεία του σχετικά με την εδαφική μας ακεραίοτητα ή δεν την είπε; Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί εκτός απο εθνικός μειοδότης;

*Στην Αμερική δε χρειάζονται παραπάνω απο κάποιες μέρες όπου ο πρόεδρος είναι ανίκανος να τελέσει τα καθηκοντά του για να παφθεί. Εδώ πέρα περιμέναμε πότε η Μιμή και ο Τσοχαντζόπουλος θα δεήσουν να πουν στον Αντρέα να δεχτεί να παραιτηθεί.

μιας και σήμερα είναι παραμονή εκλογών - μέρα περισυλλογής, όπου συνηθίζεται οι πολιτικάντιδες να τα τζούσουν (είναι γνωστες οι συγκεντρώσεις τους τέτοιες μέρες σε μεζεδοπωλεία-εστιατόρια)...εμείς από μεθαύριο μαζί με τα προβληματά μας που θα παραμείνουν [ή θα διογκωθούν γιατί το να βελτιωθούν δεν το δέχονται πλέον στα στοιχήματα ούτε στο 1.02] καλύτερα να την κάνουμε για αλλού;

Περισσότερο είμαστε η βοριότερη χώρα της Αφρικής παρά η νοτιότερη της ευρώπης

επίσης σε κάποια φάση προς το τέλος γράφει με στυλό bic του περιπτερου; τι να σημαινει άραγε αυτό;

Βασικά, το παραπάνω βίντεο είναι όντως τραβηγμένο από τα μαλλιά. Ας καλμάρουμε λιγάκι γιατί είμαι σίγουρος ότι από όσους το είδαν πολλοί θα το υιοθετήσουν κιόλας.

σημερα το πρωι ξυπνησα και ενιωθα πολυ λαικιστης σε σχεση με αυριο.

δεν ηξερα τι να κανω για αυτο.

το σκεφτηκα πολυ.

και εκει που ετρωγα μουσακα,η φαλακρα μου ελαμψε μες στο δειλινο...

Συνταγμα 2001 Μορφή του πολιτεύματος

Άρθρο 1

1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Ανάδειξη και συγκρότηση της Βουλής

Άρθρο 51

1. Ο αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους.

2. Οι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος.

3. Οι βουλευτές εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως νόμος ορίζει. Ο νόμος δεν μπορεί να περιορίσει το εκλογικό δικαίωμα παρά μόνο αν δεν έχει συμπληρωθεί κατώτατο όριο ηλικίας ή για ανικανότητα δικαιοπραξίας ή ως συνέπεια αμετάκλητης ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα.

4. Οι βουλευτικές εκλογές διενεργούνται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Επικράτεια. Νόμος που ψηφίζεται με την πλειοψηφία των δύο τρίτων του όλου αριθμού των βουλευτών μπορεί να ορίζει τα σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκλογείς που βρίσκονται έξω από την Επικράτεια. Ως προς τους εκλογείς αυτούς η αρχή της ταυτόχρονης διενέργειας των εκλογών δεν κωλύει την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος με επιστολική ψήφο ή άλλο πρόσφορο μέσο, εφόσον η καταμέτρηση και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων διενεργείται όποτε αυτό γίνεται και σε ολόκληρη την Επικράτεια.

5. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.

Ακροτελεύτια διάταξη

Άρθρο 120

1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.