Jump to content

Εκλογές 2009 Poll & Thread.

greekfragma

Τι σκοπεύετε να ψηφίσετε στις εκλογές;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Κοίτα, χρησιμοποιώ και εγώ ρατσιστικά σχόλια στον προφορικό λόγο, και είμαι έτυμος να το παραδεχτώ αν ο συνομιλητής το επισημάνει.

Ο γραπτός λόγος όμως, και κυρίως ο δημόσιος είναι άλλο.

Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη φαγούρα να βγαίνω politically correct, οπότε γενικώς σκορδοκαϊλα μου. Αλλά ότι θα υπάρξει μέρα που Έλληνας θα με πει ρατσιστή επειδή υπαίνιχθηκα ότι η Παπαρήγα συνήθως βγαίνει σαν το λέτσο δεν το περίμενα.

Στα του σημερινού debate. Τον κόβω στεγνά ότι αν ο Καραμανλής έλεγε του Γιωργάκη στο θέμα της παιδείας:

Κύριε Παπανδρέου,

Χαραυγιακός - Αναγέννηση Δραπετσώνας :2

Απόλλωνας Κρύας Βρύσης - Νίκη Βόλου: 1 με Χ το ημίχρονο

το Γκιόργκο πάλι τα ίδια θα έλεγε. Τι ήταν αυτός ρε παιδιά;

• Replies 733
  • Created
  • Last Reply

το Γκιόργκο πάλι τα ίδια θα έλεγε. Τι ήταν αυτός ρε παιδιά;

Εκτος τοπου και χρονου.

Χρονια τωρα.

Χθες το καταλαβες?:p

_________________________________________________________________________________________

Και με το χθεσινο...

greenoustcopy.jpg

...αυτο μονο.

Ουυυυυ ΠΑΣΟΚΙΑ πρασινοφρουροί (Όχι ο Βασιλαράς) τα παίρνετε απο το Γιωργάκη :p:P:P

Επειδη ειμαι σιγουρος οτι παιζει να υπαρχει ανθρωπος ο οποιος θα καταλαβει αυτο να πω οτι οι διαφημισεις της google ειναι random και το TheLab.gr δεν ευθυνεται για αυτες αφου δεν μπορει να ελεγξει το περιεχομενο τους.

Πάντως παιδιά, φάνηκε ότι ο γιώργης πάει τρένο από τα ΜΜΕ. Επιτρέψτε μου να πω ότι είναι τρομερά ανίκανος ο άνθρωπος, δεν ξέρει τι του γίνεται, και για ποιο λόγο λέει αυτά που λέει, αλλά τον πάνε τρένο. Φυσικά δεν ξέρω τι υπαρξιακά θα τον πιάσουν αν βγει.

Βέβαια ο αντίλογος λέει "μα αυτός είναι η βιτρίνα" "άλλοι-άλλα θα κυβερνούν", οπότε βρίσκεται εκτεθειμένο το ΠΑΣΟΚ hands down σε ότι διατυμπανίζει περί συμφερόντων - διαφθοράς κτλ κτλ κτλ....ΤΙ χες Γιάννη, τι είχα πάντα,

Θα βγει το Πασόκ και δεν θα έχει από πίσω βιομήχανους - εφοπλιστάδες - ξένα χέρια. Όχι καλέ..... Η δύναμη του Πασόκ είναι οι ναυτεργάτες και οι μικρομεσαίοι....Αυτοί στηρίζουν οικονομικά το κόμμα....Αυτοί και το KFC.....

Τζάμπα αναστάτωση και πάλι τζάμπα κουκουλώνουμε άλλα θεματάκια ....τρέχοντα. Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης θέλοντος.

Βέβαια ο αντίλογος λέει "μα αυτός είναι η βιτρίνα" "άλλοι-άλλα θα κυβερνούν", οπότε βρίσκεται εκτεθειμένο το ΠΑΣΟΚ hands down σε ότι διατυμπανίζει περί συμφερόντων - διαφθοράς κτλ κτλ κτλ....

pasok-fun-flag.jpg

θα πεσει πολυ γλυψιμο λεμε...

Πάντως παιδιά, φάνηκε ότι ο γιώργης πάει τρένο από τα ΜΜΕ. Επιτρέψτε μου να πω ότι είναι τρομερά ανίκανος ο άνθρωπος, δεν ξέρει τι του γίνεται, και για ποιο λόγο λέει αυτά που λέει, αλλά τον πάνε τρένο. Φυσικά δεν ξέρω τι υπαρξιακά θα τον πιάσουν αν βγει.

Βέβαια ο αντίλογος λέει "μα αυτός είναι η βιτρίνα" "άλλοι-άλλα θα κυβερνούν", οπότε βρίσκεται εκτεθειμένο το ΠΑΣΟΚ hands down σε ότι διατυμπανίζει περί συμφερόντων - διαφθοράς κτλ κτλ κτλ....ΤΙ χες Γιάννη, τι είχα πάντα,

Θα βγει το Πασόκ και δεν θα έχει από πίσω βιομήχανους - εφοπλιστάδες - ξένα χέρια. Όχι καλέ..... Η δύναμη του Πασόκ είναι οι ναυτεργάτες και οι μικρομεσαίοι....Αυτοί στηρίζουν οικονομικά το κόμμα....Αυτοί και το KFC.....

Τζάμπα αναστάτωση και πάλι τζάμπα κουκουλώνουμε άλλα θεματάκια ....τρέχοντα. Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης θέλοντος.

ειναι ανικανος ο γιωργακης...

ε και?

θα κυβερναει αυτος νομιζεις?:...:

ειναι ανικανος ο γιωργακης...

ε και?

θα κυβερναει αυτος νομιζεις?:...:

Ναι εε? Ε και τοτε γιατι ρε παιδια τοσο μισος στον George W. Bush???

Μια χαρα προεδρουλης δεν ηταν?

Πεσατε ολοι να τον φατε τον ανθρωπο...:rolleyes:

και κάτι που ξέθαψα. εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους πάνε να ψηφίσουν τον Γιωργάκη

Αχ, εμένα με συγκίνησε το ενδιαφέρον του Γιώργου για το κατα πόσο θα είναι ήσυχος ο ύπνος μας. Ξέρει από ανήσυχο ύπνο με τόσες δυσκολίες που έχει περάσει ο φουκαράς.

Πάντως το σπρώξιμο που δέχεται από τα ΜΜΕ αγγίζει τα όρια της υποτίμησης της νοημοσύνης μας.

Κλ@νει ο Γιώργος ;

Ωραία που μυρίζει, λένε οι δημοσιογράφοι:wall:

Μα φυσικά και μυρίζει ωραία! Αυτοί βλέπεις δεν τρώνε την φασολάδα του λαού, ούτε τουρσί λάχανο, και πρασόρυζο. Οπότε γιατί να μυρίσει άσχημα; Μια χαρά μυρωδιά "αφήνουν" τα φιλετάκια ala δεν ξερω γω τί...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.